| Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? | |
|
+24ivanaa Magnum Yo jaro1968 Ary sarah ajmeivana Kikica king_in_crimson Alba Lux Blizanka boomba Stella Bonnie MM Zlatko vanja DaRkAnGeL Slavonac Jas D_DoLL Lajka Goran 28 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 0:08 | |
| Meni bi bilo ostvarenje snova da se probudim pokraj Tanice! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 0:09 | |
| Da se probudim pokraj osobe iznad mene mislim da bi uskoro bila ispod te osobe |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 0:11 | |
| Ostavio si me bez teksta :shock: :shock: :shock: |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 0:12 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 0:12 | |
| - Teofil je napisao/la:
- Ostavio si me bez teksta :shock: :shock: :shock:
U isto vrijeme smo poslali post tana |
|
| |
Gost Gost
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 0:46 | |
| ja ne bi komentarisala.. u nezgodno vrijeme otvori ovaj post.. mada bi kavica s njom, mislim bila super... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 10:46 | |
| Rekao bih joj dobro jutro, nasmiješio se i donio joj kavu u krevet! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 11:09 | |
| svarno neznam |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 11:11 | |
| poželjela bih mu dobro jutro, ili kokodaaaak |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 11:14 | |
| - tana je napisao/la:
- poželjela bih mu dobro jutro, ili kokodaaaak
ja tebi isto |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 11:15 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 11:16 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 12:15 | |
| rekla bi mu prestani kukutikat.... želim spavatiiiiii..... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 13:37 | |
| Rekla bi desty al smo se napile i dobro u gradu provele... |
|
| |
Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 13:39 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 13:40 | |
| Prošlo bi mi kroz glavu..."hebemti, i moja duga kosa, viđe di sam..." |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 13:41 | |
| O tana otkud ti :P |
|
| |
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 13:41 | |
| šta ti kato opet radiš u mom krevetu | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 13:47 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 18:22 | |
| pitala je... kaj danas pijemo... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 18:25 | |
| Pitao bih je: "Od kud ti na plaži kolegice?" _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 18:26 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? 17.11.08 21:19 | |
| Pitala bi,desty pa nemoš mi svako veče biti u krevetu...tj završit u krevetu... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? | |
| |
|
| |
| Što bi ucinili da se probudite kraj osobe iznad vas? | |
|