Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Što cure vide u starijim dečkima?

Go down 
+8
Ketica
Nobex
Rokerka
♥ Makicca ♥
Niky
Kikica
Blizanka
Ary
12 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Što cure vide u starijim dečkima? Empty
PostajNaslov: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime18.06.09 16:58

a da to nemaju mlađi dečki? tj dečki njihovih godina....
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime18.06.09 20:00

...možda stabilnost karaktera, sigurnost u ono što želi ... ali ne bi ja to generalizirala, ima mlađih ovakvih i starijih totalno zvrkavih Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime18.06.09 22:07

Nikada nisam bila s mlađim dečkom od sebe,
pa čak ni s dečkom koji je moje godište...
Uvijek je svaki moj dečko bio bar dvije godine stariji,
dečko s kojim sam sada stariji je od mene pet godina...
i odlično,izgrađena osoba,sigurna u sebe i ono što želi,
jednostavno zrela osoba... Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime18.06.09 23:45

ja vidim zrelost, bolje izražen karakter, sigurnost, ozbiljnost i iskustvo.. i oduvijek sam "ganjala" starije dečke.. to je neki moj tip... Smile
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Godine : 43
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime18.06.09 23:48

Ja sam bila sa dečkom mlađim od sebe, 3 i pol godine smo bili skupa i nemogu reč da nam je bilo loše...(srednjoškolska ljubav)bio je jako pažljiv i zrel s obzirom na svoje godine...hehe
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime19.06.09 11:45

meni je nekako najbolje da je stariji najvise 5 do 6 godina ...mislim moze i godinu ...dvije...ali neka granica mi je do 6 god ...o mladim nisam nikad razmisljala ... ali nisam imala ni priliku da upoznam nekog ko je mladi a zreliji Smile

Što cure vide u starijim dečkima? Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime19.06.09 16:58

Meni s ečini kada su dečki odlazili na vojni rok, pa čak i na ovaj naš skračeni, da bi se vratili kao muškarci. Danas tog nema i oni se ponašaju kao djeca dok ih starci u 30oj ne izbace van. Svaka čast iznimkama, ali mislim da su u manjini.
Zato postanu ozbiljni tek sa 30 , pa možda otuda da ih cure vole starije danas.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime19.06.09 18:57

zrelost, ozbiljnost i isustvo... tužni
jel još šta?
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime19.06.09 21:26

biti covjek ...biti tu uvijek kad ti treba ....a to nemas od mladih oni bi samo drpanje i sex...cast izuzecima....i prestani vise cmizdriti...mjenjas zlaju .... Laughing Laughing Laughing ne brini ti ne spadas u ove momcice ...ti malo zrelije razmisljas.... :;):

Što cure vide u starijim dečkima? Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime19.06.09 22:35

Citat :
.a to nemas od mladih oni bi samo drpanje i sex

di se nađu ti mlađi onda cerekalo:
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime19.06.09 22:36

blizanka je napisao/la:
biti covjek ...biti tu uvijek kad ti treba ....a to nemas od mladih oni bi samo drpanje i sex...cast izuzecima....i prestani vise cmizdriti...mjenjas zlaju .... Laughing Laughing Laughing ne brini ti ne spadas u ove momcice ...ti malo zrelije razmisljas.... :;):

fale mi ona zlajova podje****** vas cura... Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime19.06.09 22:36

tana... Laughing Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime19.06.09 22:37

tana je napisao/la:
Citat :
.a to nemas od mladih oni bi samo drpanje i sex

di se nađu ti mlađi onda cerekalo:

Eto kraljiceeeeeeeeeeee looool
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime11.05.10 0:08

verovatno zato što kad se čiča popne može da siđe tako brzo.. Laughing Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime11.05.10 10:29

Ovisi koliko je star cikica i sta nudi.Ima ih stariji ne umeju gace da skinu. A, ovamo se prave frajeri.Inace kod onih koji su "dobri" bolje razumevanje nas devojaka i zena.Ne zure nikuda i imaju bolje i lepse osecaje. Što cure vide u starijim dečkima? 0450
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime11.05.10 10:34

Što cure vide u starijim dečkima? 12363 ko se to nama postideo Što cure vide u starijim dečkima? 0450
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat
Broj postova : 13469
Godine : 40
Datum registracije : 07.07.2009

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime12.05.10 21:09

Vide tj.pronalaze ono što ne mogu pronači u mlađim muškarcima. Iako ni godine ponekad nisu bitne , nezrelih muškaraca ima neovisno o njihovim godinama. Godine nisu uvjet za zrelost.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime12.05.10 21:11

Niky Što cure vide u starijim dečkima? 748534
[Vrh] Go down
♥ Makicca ♥
Početnik
Početnik
♥ Makicca ♥

Taurus Rat
Broj postova : 12
Godine : 28
Datum registracije : 15.05.2010

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime15.05.10 17:16

pa momci prosto sazrevaju sporije od devojaka...i mi smo prinudjene da tražimo nekog nama mentalno ravnog! Smile Smile Smile
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime15.09.10 16:19

Citat :
a da to nemaju mlađi dečki? tj dečki njihovih godina....

Mozak Smile
[Vrh] Go down
Nobex
Početnik
Početnik

Male
Capricorn Dog
Broj postova : 1
Godine : 29
Datum registracije : 05.12.2010

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime05.12.10 12:12

e ovak raja prijavio sam se na ovaj forum jer sam vidio raznih kom o tome kako cure vole starije decke zbog ozbiljnosti auta i alicno

uskoro punim 16 godina tacnije u decembru dok moja djevojka puni 19 u februaru,u vezi smo 3 i nes mjeseca za moj rox ce nam biti 4 mjeseca u vezi nam je super mada ona mi bas nevjeruje da ju volim jer sumnja u to da ju stalno varam kao ima taj neki osjecaj,nezz zasto ali sto god kazem ona prihvati,malim ju da mi odredi neke granice ili nes tako ali ona jednostavno zeli mi ugoditi i ak mi nes zamjeri ne zeli mi to reci kao da se ne bi svadjali,uskoro ce na fax i falice mi njena blizina,zivimo u selu do sela i vidjamo se cesto mozda cak i precesto skoro svaki dan,dali je to ljubav ili nes drugo nezznam ali sam zaljubljen kao nikada prije i ucinio bi sve za nju cak bi ju i zenio ali nemam dovoljno godina,prijatelji mi govore da nije za mene,jer je starija i da ce se prvom prilikom udati a mene ostaviti da patim cijeli zivot nezz sta da radim vezu zelim da sacuvam sto duze volim ju a i ona mene

opsta je suprotnost od svojih frendica,nije da se skrivamo ili tak nes kad smo skupa sve je za 5 ma ko bio tu oko nas,pitao sam ju dali ovu vezu smatra ozbiljnom na sto mi je odg da smatra i da je rekla mami za nas i da ju mama podrzava u tome,po njenim rijecima nijedna joj veza nije trajala ovako dugo i nikada nije bila sa mladjim dekom i da joj je sa mnom super ali mi jednostavno ne vjeruje da ju volim

sad me zanima sta vi mislite o mojoj vezi i dali ce ona uspjeti, ja se nadam da oce ali nezelim da nakon nekih pola godine dobijem nogu i ostanem povrijedjen do kraja zivota jer ju necu moci preboljeti nikada jedniom smo bili u svadji i otisao sam od kuce jer nisam mogao podnijeti to da me zezz rendovi zbog toga sto smo u svadji kao da me zezz ona cijelo vrijeme ali smo se pomirili nakon dva dana i sve je opet uredu iz,medju nas ako sad prekinemo msm da bi se ubio .... tužni :/

dajte mi svoje misljenje molim vas o mojoj vezi
unaprijed zahvalan
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/BarneyWomanizer
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime05.12.10 16:00

Zaljubljen si..a hoće li tako biti još 10 mjeseci ili 1 godinu to nezna nitko. Ona je malo starija od tebe..ali nisu to neke užasne razlike i godine. To što ju ne razumiješ često...to ti je tako. Mi žene smo ti kao one jako komplicirane šifre..taman kada si pomislio da si nas provalio, a mi još više zakomlpiciramo. Volimo da razbijate glavu s nama. Laughing
Nema ti ništa drugo nego biti uvijek iskren..mi ti osjetimo kada nas se mulja....a kada se dvoje vole dođe i do svađa i prepirki..ali i do pomirbe. I ne vjeruj nikada u one priče daleko od oka daleko od srca..jer srcu ne trebaju oći da voli. ;)
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime23.12.10 14:26

eh žene... Što cure vide u starijim dečkima? 765814
[Vrh] Go down
Ketica
Ljubitelj foruma
Ketica

Female
Sagittarius Snake
Broj postova : 4357
Godine : 34
Datum registracije : 10.12.2010

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime23.12.10 14:27

iskustvo,nježniji su...
[Vrh] Go down
http://uradilako4you.forumcroatian.com/
maca faca
Totalno relaxiran
maca faca

Female
Pisces Broj postova : 1902
Godine : 124
Datum registracije : 25.11.2010

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime23.12.10 14:27

debeli novčanik(obično_)
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima?   Što cure vide u starijim dečkima? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Što cure vide u starijim dečkima?
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» evo cure pa se poigrajte
» Savjeti dečkima o vrsti brade koju nose
» Make up greške koje vas čine starijim
» Cure kojeg biste vi odabrale ....
» >>Cure..ovo je za nas<<