| Što cure vide u starijim dečkima? | |
|
+8Ketica Nobex Rokerka ♥ Makicca ♥ Niky Kikica Blizanka Ary 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Što cure vide u starijim dečkima? 18.06.09 16:58 | |
| a da to nemaju mlađi dečki? tj dečki njihovih godina.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 18.06.09 20:00 | |
| ...možda stabilnost karaktera, sigurnost u ono što želi ... ali ne bi ja to generalizirala, ima mlađih ovakvih i starijih totalno zvrkavih |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 18.06.09 22:07 | |
| Nikada nisam bila s mlađim dečkom od sebe, pa čak ni s dečkom koji je moje godište... Uvijek je svaki moj dečko bio bar dvije godine stariji, dečko s kojim sam sada stariji je od mene pet godina... i odlično,izgrađena osoba,sigurna u sebe i ono što želi, jednostavno zrela osoba... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 18.06.09 23:45 | |
| ja vidim zrelost, bolje izražen karakter, sigurnost, ozbiljnost i iskustvo.. i oduvijek sam "ganjala" starije dečke.. to je neki moj tip... |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 18.06.09 23:48 | |
| Ja sam bila sa dečkom mlađim od sebe, 3 i pol godine smo bili skupa i nemogu reč da nam je bilo loše...(srednjoškolska ljubav)bio je jako pažljiv i zrel s obzirom na svoje godine...hehe | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 19.06.09 11:45 | |
| meni je nekako najbolje da je stariji najvise 5 do 6 godina ...mislim moze i godinu ...dvije...ali neka granica mi je do 6 god ...o mladim nisam nikad razmisljala ... ali nisam imala ni priliku da upoznam nekog ko je mladi a zreliji _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 19.06.09 16:58 | |
| Meni s ečini kada su dečki odlazili na vojni rok, pa čak i na ovaj naš skračeni, da bi se vratili kao muškarci. Danas tog nema i oni se ponašaju kao djeca dok ih starci u 30oj ne izbace van. Svaka čast iznimkama, ali mislim da su u manjini. Zato postanu ozbiljni tek sa 30 , pa možda otuda da ih cure vole starije danas. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 19.06.09 18:57 | |
| zrelost, ozbiljnost i isustvo... jel još šta? |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 19.06.09 21:26 | |
| biti covjek ...biti tu uvijek kad ti treba ....a to nemas od mladih oni bi samo drpanje i sex...cast izuzecima....i prestani vise cmizdriti...mjenjas zlaju .... ne brini ti ne spadas u ove momcice ...ti malo zrelije razmisljas.... : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 19.06.09 22:35 | |
| - Citat :
- .a to nemas od mladih oni bi samo drpanje i sex
di se nađu ti mlađi onda : |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 19.06.09 22:36 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 11.05.10 10:29 | |
| Ovisi koliko je star cikica i sta nudi.Ima ih stariji ne umeju gace da skinu. A, ovamo se prave frajeri.Inace kod onih koji su "dobri" bolje razumevanje nas devojaka i zena.Ne zure nikuda i imaju bolje i lepse osecaje. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 12.05.10 21:09 | |
| Vide tj.pronalaze ono što ne mogu pronači u mlađim muškarcima. Iako ni godine ponekad nisu bitne , nezrelih muškaraca ima neovisno o njihovim godinama. Godine nisu uvjet za zrelost. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 12.05.10 21:11 | |
| Niky |
|
| |
♥ Makicca ♥ Početnik
Broj postova : 12 Godine : 28 Datum registracije : 15.05.2010
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 15.05.10 17:16 | |
| | |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 15.09.10 16:19 | |
| - Citat :
- a da to nemaju mlađi dečki? tj dečki njihovih godina....
Mozak | |
|
| |
Nobex Početnik
Broj postova : 1 Godine : 29 Lokacija : Zenica Datum registracije : 05.12.2010
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 05.12.10 12:12 | |
| e ovak raja prijavio sam se na ovaj forum jer sam vidio raznih kom o tome kako cure vole starije decke zbog ozbiljnosti auta i alicno uskoro punim 16 godina tacnije u decembru dok moja djevojka puni 19 u februaru,u vezi smo 3 i nes mjeseca za moj rox ce nam biti 4 mjeseca u vezi nam je super mada ona mi bas nevjeruje da ju volim jer sumnja u to da ju stalno varam kao ima taj neki osjecaj,nezz zasto ali sto god kazem ona prihvati,malim ju da mi odredi neke granice ili nes tako ali ona jednostavno zeli mi ugoditi i ak mi nes zamjeri ne zeli mi to reci kao da se ne bi svadjali,uskoro ce na fax i falice mi njena blizina,zivimo u selu do sela i vidjamo se cesto mozda cak i precesto skoro svaki dan,dali je to ljubav ili nes drugo nezznam ali sam zaljubljen kao nikada prije i ucinio bi sve za nju cak bi ju i zenio ali nemam dovoljno godina,prijatelji mi govore da nije za mene,jer je starija i da ce se prvom prilikom udati a mene ostaviti da patim cijeli zivot nezz sta da radim vezu zelim da sacuvam sto duze volim ju a i ona mene opsta je suprotnost od svojih frendica,nije da se skrivamo ili tak nes kad smo skupa sve je za 5 ma ko bio tu oko nas,pitao sam ju dali ovu vezu smatra ozbiljnom na sto mi je odg da smatra i da je rekla mami za nas i da ju mama podrzava u tome,po njenim rijecima nijedna joj veza nije trajala ovako dugo i nikada nije bila sa mladjim dekom i da joj je sa mnom super ali mi jednostavno ne vjeruje da ju volim sad me zanima sta vi mislite o mojoj vezi i dali ce ona uspjeti, ja se nadam da oce ali nezelim da nakon nekih pola godine dobijem nogu i ostanem povrijedjen do kraja zivota jer ju necu moci preboljeti nikada jedniom smo bili u svadji i otisao sam od kuce jer nisam mogao podnijeti to da me zezz rendovi zbog toga sto smo u svadji kao da me zezz ona cijelo vrijeme ali smo se pomirili nakon dva dana i sve je opet uredu iz,medju nas ako sad prekinemo msm da bi se ubio .... :/ dajte mi svoje misljenje molim vas o mojoj vezi unaprijed zahvalan | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 05.12.10 16:00 | |
| Zaljubljen si..a hoće li tako biti još 10 mjeseci ili 1 godinu to nezna nitko. Ona je malo starija od tebe..ali nisu to neke užasne razlike i godine. To što ju ne razumiješ često...to ti je tako. Mi žene smo ti kao one jako komplicirane šifre..taman kada si pomislio da si nas provalio, a mi još više zakomlpiciramo. Volimo da razbijate glavu s nama. Nema ti ništa drugo nego biti uvijek iskren..mi ti osjetimo kada nas se mulja....a kada se dvoje vole dođe i do svađa i prepirki..ali i do pomirbe. I ne vjeruj nikada u one priče daleko od oka daleko od srca..jer srcu ne trebaju oći da voli. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 23.12.10 14:26 | |
| eh žene... |
|
| |
Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 23.12.10 14:27 | |
| | |
|
| |
maca faca Totalno relaxiran
Broj postova : 1902 Godine : 124 Lokacija : San Francisco Datum registracije : 25.11.2010
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? 23.12.10 14:27 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što cure vide u starijim dečkima? | |
| |
|
| |
| Što cure vide u starijim dečkima? | |
|