|
| Bijes | |
|
+5Lux provinceza Kikica Goran Blizanka 9 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Bijes 14.06.09 16:49 | |
| da li je bijes po vasem pozitivna ili negativna covjekova osobina rjesava li se sta sa bijesom ili bijes jos vece probleme donosi da li realno razmisljate prije ili poslije bijesa
po meni je negativna osobina.... ne rjesava se nista...a bijes...samo moze nanijeti vise stete nego koristi a cini mise da realnije razmisljam poslije bjesa...kad se ispusem _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijes 14.06.09 17:09 | |
| Mislim da je negativna osobina bijes, ne može donjeti ništa normalno, u trenutcima bijesa čovjek u efektu može napraviti nešto što nikad ne bi napravio u smirenom stanju Realno razmišljanje je poslije bjesa kad se sve stvari slegnu i smire. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijes 14.06.09 20:51 | |
| Negativno stanje. Afektirano iznositi neke riječi u bjesu obično naškodi svim sudionicima, a još je gore ako krenu šake. Najbolje se ispuhati pa onda rješavati probleme. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijes 14.06.09 21:13 | |
| Negativno je to stanje svakako,ali zna me uhvatiti bijes ali...ne često... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Bijes 24.06.09 12:00 | |
| Bijes je negativna osobina, no u nekim situacijama je neizbježna takva reakcija, bitno se je znati kontrolirati. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Bijes 28.06.09 20:53 | |
| Nekada je i dobro reagirati kao bijesan pas...više vas nikada taj netko neče zagnjaviti | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Bijes 28.06.09 20:59 | |
| Možda si u pravu Kiki. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijes 28.06.09 21:38 | |
| Da kao bijesan pas samo da ti se ne pjeni iz ustiju |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijes 28.06.09 21:49 | |
| treba se riješiti bijesa, ispucati se... meni dođe to stanje i obično opalim rukom u zid...i odmah mi je lakše.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijes 28.06.09 21:56 | |
| zato je dobro baviti se nekis sportom di se možeš ispucati tenis, skvoš..... |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Bijes 28.06.09 22:56 | |
| - Teo je napisao/la:
- Da kao bijesan pas samo da ti se ne pjeni iz ustiju
...što više pjene, kasnije manje dosadnjakoviča, koji guraju nos gdje ih nije mjesto.... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijes 29.06.09 11:29 | |
| Negativno stanje ali bjes kad tad iskusimo,samo neko manje neko više,ja osobno rjetko da sam baš bjesna i kad mi je se desilo kipim al od bjesa ne mogu ni pričati tako da nema posljedica moj bjes,sreća je pa me brzo prođe. |
| | | provinceza Početnik
Broj postova : 62 Datum registracije : 29.06.2009
| Naslov: Re: Bijes 29.06.09 16:42 | |
| bijes je jedan od ljudskih emotivnih stanja u bijesu nema nista lose lose su neke vrste ispoljavanja tog bijesa ali bijes sam........... sasvim ok | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijes 29.06.09 17:20 | |
| bijes je negativna osobina i mnogi ljudi ga koriste kao izgovor za nešto loše što je učinio.. mislim da ništa dobro ne može donijeti čak šta više, može nam dosta toga negativnog napraviti... |
| Naslov: Re: Bijes 29.06.09 17:21 | |
| To da je nekome izgovor za svašta, to je istina. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | provinceza Početnik
Broj postova : 62 Datum registracije : 29.06.2009
| Naslov: Re: Bijes 29.06.09 17:45 | |
| - Goran je napisao/la:
- To da je nekome izgovor za svašta, to je istina.
naravno ali bijes kao bijes nije nist lose neko iz bijesa obuce trenerku i patike i ode na joging, neko, kao ja npr. iz bijesa place, neko iz bijesa svira gitaru, itd i sl. i svima je nakako lakse poslje znaci bijes se moza iskorostiti i kao pozitivan ventil znaci, bijes u biti nije iskljucivo losa emocija | |
| Naslov: Re: Bijes 29.06.09 17:53 | |
| Istina, postoje razne vrste bijesa i pozitivno i negativno iskorištavanje. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Bijes 29.06.09 23:32 | |
| Bijes je negativna osobina, ali se često ne može izbjeći. Važno ga je nastojati održati pod kontrolom ako i kad se pojavi. | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Bijes 27.10.09 9:02 | |
| PREVAZILAŽENJE BIJESA
Učenik Zena rekao je svome učitelju, “Učitelju, imam nekontrolisanu narav. Pomozite mi molim vas da je se oslobodim.”
“Imaš nešto vrlo čudno,” reče mu učitelj. “Pokaži mi tu narav.”
“Pa baš sada vam je ne mogu pokazati.”
“A zašto ne?”
“Pa zato što se ona javlja iznenada.”
“To onda ne može biti tvoja istinska priroda,” reče učitelj, “jer ako jeste, bio bi u stanju da mi je pokažeš u bilo koje vrijeme. Zašto dozvoljavaš nečemu što ustvari nije tvoje da te muči u životu?”
Poslije toga kad god je učenik osjetio da se javlja u njemu osjećanje bijesa, on bi se sjetio učiteljevih riječi. Vremenom je u sebi razvio tihu i spokojnu narav.
Nikada ne preduzimajte ništa dok vas drži bijes. Dostojevski _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Bijes 27.10.09 13:58 | |
| A joj kako dobra priča...stvarno me oduševila.. ....“To onda ne može biti tvoja istinska priroda,” reče učitelj, “jer ako jeste, bio bi u stanju da mi je pokažeš u bilo koje vrijeme. Zašto dozvoljavaš nečemu što ustvari nije tvoje da te muči u životu?” Savršeno je to sroćio ..tko god da je. | |
| Naslov: Re: Bijes 03.06.10 17:25 | |
| Iako su vas vjerojatno odmalena učili da ne smijete javno iskazivati ljutnju, najnovije istraživanje pokazuje da je to zapravo zdravo.
Gubitak samokontrole i jasno iskazivanje ljutnje zdravo je jer smanjuje učinak stresa, pokazuje najnovije istraživanje. To je još jedna potvrda tvrdnji psihologa da nije dobro potiskivati emocije jer to narušava mentalno zdravlje.
Izražavanje ljutnje poboljšava protok krvi do dijela mozga koji je zadužen za osjećaj sreće. Ta reakcija pozitivno se odražava i na tijelo koje se prilikom izražavanja emocija bolje nosi s hormonima stresa.
Istraživanje je, međutim, pokazalo da konstantan osjećaj ljutnje ozbiljno narušava zdravlje. Stoga tu i tamo smijete 'puknuti' jer će to pozitivno djelovati na vas, ali nemojte da vam to prijeđe u naviku, da ne biste imali zdravstvenih problema.
www.tportal.hr _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Bijes 03.06.10 19:13 | |
| E necu vise potiskivati ljutnju ..sad si gotov kad se naljutim normalno je da se ljutnjom ispraznis ...i ljutnja je dobra ako je sa razlogom i ako kratko traje tj trebas je znati kontrolisati ..a ne bijes koristiti za svaku sitnicu kad skontas da ti negdje pali _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | scorpio57 Totalno relaxiran
Broj postova : 2012 Godine : 67 Lokacija : sb Datum registracije : 18.05.2010
| Naslov: Re: Bijes 03.06.10 19:31 | |
| Kada puknem izbacim to iz sebe.Ako te netko konstantno nervira,ti šutiš i držiš u sebi može doći do ozbiljnih poremećaja. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bijes 03.06.10 19:34 | |
| bes je slabost samokontrole...ali desi se ponekad... |
| | | scorpio57 Totalno relaxiran
Broj postova : 2012 Godine : 67 Lokacija : sb Datum registracije : 18.05.2010
| Naslov: Re: Bijes 03.06.10 19:42 | |
| je slabost ali šta ako te netko masira svaki dan nekom istom spikom | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bijes | |
| |
| | | | Bijes | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 417 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 417 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|