|
| Poginuo padobranac u Vukovaru | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Poginuo padobranac u Vukovaru 13.06.09 14:19 | |
| Jučer poslijepodne smo kćeri ja šetale i kako ja volim gledati padobrance kada skaču, pogledam prema nebu i vidim gdje je jedan iskoćio , okrenem glavu u tom trenu je iskoćio dečko kojem se padobran otvorio. Opet pogledam prema nebu i pomislim kaako ovaj drugi još nije iskoćio u tom trenu je iskoćio treći padobranac i u letu se zamamlo zaleti u prvog. Još mi ne bi tada jasno da je drugi koji je iskoćio pao, a ova dva se od šoka zamalo zaletjeli jedan u drugog. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Poginuo padobranac u Vukovaru 13.06.09 14:26 | |
| uzas...ja sam ko mlada isla u padobransku sekciju ...i svu smo obuku prosli ali kad je trebalo iskakat... nesto ne bih hvala ...nisam skocila ...od nas 30tak nije nas 16 iskocilo ...jos se toga sjecam ko juce da je bilo ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Poginuo padobranac u Vukovaru 13.06.09 14:31 | |
| Ovaj dečko imao 27 god. i prekojučer mu je bio prvi skok, a jučer drugi. Pao jadan par kuća od moje priejateljice, staršno. Samo malo mi se ćinilo da su iskakali prenisko, tko zna što se dogodilo. Jer vidim na slikama da je špaga od padobrana izvučen van, a možda se otvorila u trenutku kad je pao na zemlju. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Poginuo padobranac u Vukovaru 13.06.09 14:50 | |
| padobranac uvijek rizikuje da li ce mu se padobran otvoriti...i ne samo to uvijek moze biti nekih ne predvidenih stvari... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Poginuo padobranac u Vukovaru 13.06.09 16:12 | |
| stvarno zeznut hobi skakanje s padobranom |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Poginuo padobranac u Vukovaru 13.06.09 20:10 | |
| Eto bio je ispravan padobran, izgleda da se nije snašao, a i ti mladi skakaći inaće skaću s malih visina, to je bilo jedva 1000 m, mada mislim da nije bilo ni toliko, jer sam ih jasno mogla vidjeti gore. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Poginuo padobranac u Vukovaru 23.06.09 17:27 | |
| Sad sam se sjetio onog oglasa "Prodajem padobran, jednom korišten, nikad otvaran!" _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | zubatac22 Moderator
Broj postova : 0 Datum registracije : 28.06.2009
| Naslov: Re: Poginuo padobranac u Vukovaru 28.06.09 16:12 | |
| Pocetni skokovi izvode se sa visine 1100 metara, nikako nize.Kad se iskace na gurtnu van znaci padobran se otvara automatski,kupola se potpuno otvori nakon 2-3 sekunde.Doslo je do zatajenja glavnog padobrana, a zasto on nije otvorio pomocni, to nitko nezna.Sigurno je doslo do panike i to je to. Ja sam prosao padobransku obuku i jednostavno covjek mora osjetit prije prvog skoka ili nakon prvog skoka jeli on sposoban za skakat ili ne, jer nesmije biti panicar.Onda je opasan i za sebe i za druge. A ako cemo govorit o poadobranstvu kao opasnom sportu, opasan je, necu rec da nije,ali isto tako i voznja autom je opasna pa ako cemo tako gledat idemo u sumu i kupimo ovce. | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Poginuo padobranac u Vukovaru 28.06.09 16:16 | |
| Istina, u padobranstvu nema mjesta panici, tebi želim mnogo uspješnih skokova zubatac i dobro došao na forum! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Poginuo padobranac u Vukovaru 28.06.09 17:02 | |
| stvarno užas... |
| Naslov: Re: Poginuo padobranac u Vukovaru 28.06.09 17:05 | |
| Hebi ga, događa se svašta, kad sve zbrojiš nesreće u padobranstvu i nisu tako česte. Ja nikad ne bi skakao, nikad ne znaš da li će te stvarno uhvatiti panika, a ako se to desi onda si stvarno u banani. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Poginuo padobranac u Vukovaru 28.06.09 17:11 | |
| ni ja ionako imam strah od visine.. nikad ne bi ni pokušala |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Poginuo padobranac u Vukovaru | |
| |
| | | | Poginuo padobranac u Vukovaru | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 427 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 427 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|