|
| Što da vam dođe dijete nakon puno godina i kaže da želi promijeniti ime? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Što da vam dođe dijete nakon puno godina i kaže da želi promijeniti ime? 12.06.09 20:42 | |
| kako bi reagirali? dal bi mu dopustili? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što da vam dođe dijete nakon puno godina i kaže da želi promijeniti ime? 12.06.09 21:01 | |
| Ja brijem uvijek da dijetetu ime treba odabrati pomno i naći neko lijepo,da nema zbog imena kompleks... Ja sam sigurna da moja dijeca neće mjenjati ime... Ali...ako želi dopustila bi... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što da vam dođe dijete nakon puno godina i kaže da želi promijeniti ime? 12.06.09 21:04 | |
| imam primjer gdje je frend nakon 20 godina što smo ga zvali jednim imenom odlučio preko noći promijeniti ime...u početku nam je bio šok jer ipak si ga zvao 20 godina jednim imenom i sad se preko noći moraš prešaltati na drugo.... u početku se dogodilo da smo se bunili u imenima...ali, sad je već sve stvar navike.... ali, da meni moje dijete kaže da želi promijeniti ime...mislim da bih u početku bio šokiran..ali, bio bih uz njega... |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Što da vam dođe dijete nakon puno godina i kaže da želi promijeniti ime? 12.06.09 21:08 | |
| ako im to ime...stvara neke komplekse ...ili neke teskoce ...zasto da ne ...a u ostalom i da se ne slazes sa 18 imaju pravo mjenjati ime kako hoce ne treba im nicija saglasnost...ali ja u svakom slucaju ne bi branila...bitnije mi je da mi je dijete sretno ...nego neko ime _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što da vam dođe dijete nakon puno godina i kaže da želi promijeniti ime? 12.06.09 21:16 | |
| ako je osoba punoljetna nek ga mjenja, no pitao bi zašto mjenja ime to bi me zanimalo, ako je samo ime u pitanju, veći šok bi mi bio ako prezime mjenja (udaju i ženidbu ne računam) a i mjenjanje imena mi je bezveze, ako netko mjenja ime nek si samo doda koje želi a ono prvo ime nek zadrži kao drugo ime |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što da vam dođe dijete nakon puno godina i kaže da želi promijeniti ime? 12.06.09 23:31 | |
| Nek mjenja,šta da mu radim. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što da vam dođe dijete nakon puno godina i kaže da želi promijeniti ime? 15.06.09 22:39 | |
| Pa pustila bih ga, iako mi nebi bilo baš svejedno... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što da vam dođe dijete nakon puno godina i kaže da želi promijeniti ime? 16.06.09 14:27 | |
| Razgovarala bi s njim/njom i nastojala shvatiti njegove/njene razloge za to. Ukoliko bi se uvjerila da je to opravdano bezuvjetno bi ga/ju podržala. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što da vam dođe dijete nakon puno godina i kaže da želi promijeniti ime? 24.06.09 7:33 | |
| Neka mijenja ako želi, mada, kao što neki već ustvrdivše, treba djetetu dati neko lijepo ime, pa mu neće pasti na pamet da ga mijenja kasnije. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Što da vam dođe dijete nakon puno godina i kaže da želi promijeniti ime? 09.10.09 18:41 | |
| Naravno da bi mu dozvolila da promjeni ime...nemora bit da će se djetetu sviđat ime ako se meni sviđa...ja sam svoje ime mrzila i sve bi dala da sam ga mogla promjenit (a nemam baš tako ružno ime ) Tako da bi se dalo o tome koje je ime lijepo a koje nije ...meni se sviđa jedno nekom drugom drugo ime...ima imena koa nikad nebi dala svom djetetu, a dosta su česta i moderna | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Što da vam dođe dijete nakon puno godina i kaže da želi promijeniti ime? | |
| |
| | | | Što da vam dođe dijete nakon puno godina i kaže da želi promijeniti ime? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 267 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 267 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|