|
| Vrtni patuljci... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Vrtni patuljci... 12.06.09 20:37 | |
| imate li u svome vrtu vrtnog patuljka? što mislite o tome? je li vam to lijepo i oku ugodno ili vam je to običan kič? naime, čitam sada na internetu da postoji fronta za oslobađanje vrtnih patuljaka. oni ih otimaju iz vrtova jer smatraju da su vrtni patuljci prikovani, zatočeni i svezani u vrtovima. isto tako smatraju da su patuljci miroljubiva stvorenja i da se ne znaju braniti. što mislite o tome? je li to normalno ili graniči sa ludilom?
Zadnja promjena: korny; 14.06.09 20:50; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vrtni patuljci... 12.06.09 21:12 | |
| Patuljke ne volim po travnjaku...jojjjjjjjjjj |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vrtni patuljci... 12.06.09 21:15 | |
| Kada sam bila mala imala sam svog patuljka ..imao je crvenu kapu, crven nos, plave hlaće na tregere....ostalog se ne sječam. Znam da se razbio....pao je s verande....a sad kad razmišljam možda je bio postao suicidalan od zatočeništva, pa se bacio | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vrtni patuljci... 12.06.09 21:26 | |
| ma kakvi vrtni patuljci i patuljčice ne dolazi u obzir |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vrtni patuljci... 12.06.09 21:32 | |
| ...fronta za oslobađanje vrtnih patuljaka... ma gdje ce to biti normalno ...sta ce im krast patuljke...nek ljudi stavljaju sta hoce u svoje vrtove... svak nesto voli....ja licno nesto nisam o tome razmisljala ali ne volim nista sto mi djeluje umjetno _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vrtni patuljci... 12.06.09 23:00 | |
| ja MRZIM vrtne patuljke ... a naravno da je moja stara nakeljila jednog u vrt |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vrtni patuljci... 12.06.09 23:27 | |
| Ja volim vrtne patuljke,ne sad nešto da su nakićeni po cijelome vrtu,nemam ni jednog ali nisam još u potpunosti sredila vrt al svakako ću par 3,4 ih uzeti i uklopiti.... |
| Naslov: Re: Vrtni patuljci... 13.06.09 15:34 | |
| ja kad odem na more pa kad vidim sredena dvorista i u mnostvu cvijeca po jednog dva patuljka ali ono mala ili zabice ...to mi djeluje super ali ono sve u stilu ...nista previse ...ili ono nemas dvoriste kako treba a stavis patuljka to mi se4 ne dopada.... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Vrtni patuljci... 13.06.09 16:38 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vrtni patuljci... 13.06.09 17:07 | |
| - blizanka je napisao/la:
- ja kad odem na more pa kad vidim sredena dvorista i u mnostvu cvijeca po jednog dva patuljka ali ono mala ili zabice ...to mi djeluje super ali ono sve u stilu ...nista previse ...ili ono nemas dvoriste kako treba a stavis patuljka to mi se4 ne dopada....
znači...ti si ta članica te grupe koja "oslobađa" vrtne patuljke.... ali, ti ih ne puštaš u divljinu nego ih nosiš doma.. : : |
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vrtni patuljci... 13.06.09 17:14 | |
| ma...meni su oni moji sa početka najslađi... ulovio sam ih u trenutku opuštanja... : : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vrtni patuljci... 14.06.09 20:50 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vrtni patuljci... 16.02.11 9:15 | |
| nikako,meni to kič..ne volim ih |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vrtni patuljci... | |
| |
| | | | Vrtni patuljci... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 534 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 533 gostiju. :: 1 Bot GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|