|
| Slatkiši i grickalice | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Slatkiši i grickalice 08.06.09 18:25 | |
| Koje volite, u kojima se "davite"? DAli imate neke posebne kojih se držite ili volite nešto novo isprobavati?
Ja obožavam mliječne karamele od bombona, a i poneke vočne samo se ne smije osjetiti šećer u njima. Nekako najviše volimo svi troje Toffife bombone njihove karamele su mi super. Od gricaklica obožavam sjemenke bundeve iliti špice, nijh maltim kao....volim i čipsiće, krekere neke, ne sve one od Crvenke nekako su mi najbolji.
Moj dvojac me često pošalje kasno navečer u trg. po sve ovo nabrojano , jer kako kaže naša kćer..... mi... ja i tatani i ti , mi smo slatkišo ovisnici..... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slatkiši i grickalice 08.06.09 18:41 | |
| Sve većinom volim osim bombona,ajd kiki bomboni i čokoladni da ali oni od jagode,karamele razne ne.najviše volim čokolade(sve osim s bademima i s grožđicama),od slanog smoki(bobi flips) i krekere slane njamm...čips s paprikom i još bih ja tebi mogla nabrajati sjetiti ću se pa javim.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slatkiši i grickalice 08.06.09 18:46 | |
| Slatkiši = 0 bodova,nisam ljubitelj...jednu čokoladu mogu imati godinu dana ... Grickalice e to volim...svašta ljepoga... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slatkiši i grickalice 08.06.09 20:00 | |
| Ja to po fazama ... kad je pms tamanim i slatko i slano u ogromnim količinama. Najdraže - štapići punjeni kikirikijem, čips, čokolada, ledač i nutella. |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Slatkiši i grickalice 14.06.09 19:04 | |
| | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Slatkiši i grickalice 19.08.09 16:47 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Slatkiši i grickalice 24.04.10 11:46 | |
| Ove slane grickalice ne konzumiram...volim samo one intergalne stapice a slatkise....ajuu...na prvom mestu mi je Lion white....a posle, sta das dobro je a volim onaj keks Zlatni pek sa prelivom od cokolade....ladno pojedem sama ono vece pakovanje.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slatkiši i grickalice 09.05.10 13:53 | |
| |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Slatkiši i grickalice 13.07.10 19:26 | |
| dorinu sa sitnim ljesnjacima | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Slatkiši i grickalice | |
| |
| | | | Slatkiši i grickalice | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 415 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 415 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|