|
| Osjećaj praznine,nemoći... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Osjećaj praznine,nemoći... 07.06.09 14:38 | |
| Osjećaj praznine nemoći,pa čaki i emocionalne iscrpljenosti...da li vam je poznat taj osjećaj?... Da li se često tako osjećate,ponekad ili nikada?... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Osjećaj praznine,nemoći... 07.06.09 14:40 | |
| Da, osjećala sam se tako. Jedan od gorih osjećaja. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Osjećaj praznine,nemoći... 07.06.09 14:43 | |
| da i u zadnje vrijeme češće.. to sve nastaje preopterećenjem mozga, zatim može i potištenosti i razočarenja... moj lijek za to je da odem negdje i opustim se... malo prestanem razmišljati o tome... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Osjećaj praznine,nemoći... 07.06.09 14:45 | |
| Nisam sklona tom osjećaju,ali...prije ima već sedma godina tako sam se osjećala... Ne ponovilo se,grozno... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Osjećaj praznine,nemoći... 07.06.09 18:12 | |
| potpisujem sve ovo minchyno... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Osjećaj praznine,nemoći... 07.06.09 18:18 | |
| jesam grozan osjećaj, hvala Bogu prošlo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Osjećaj praznine,nemoći... 07.06.09 21:38 | |
| Poznat mi je taj osjećaj,ali ne dešava mi se često da se tako osjećam,zadnji puta prije 6.g.da sam bila prazna,nemoćna,i taj osjećaj je grozannnnnnnnn....ne ponovio se više... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Osjećaj praznine,nemoći... 07.06.09 21:51 | |
| SAmo kad mi je kćer bila bolesna jednom, grozno | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Osjećaj praznine,nemoći... 23.09.09 19:11 | |
| ja sam se osjecala nekad nemocna ...dok sam bila bolesna ...ali sad tog osjecaja nemam ...jer neko je ovde rekao ..ali ne znam sad ko....osjecas se ...onako kako ti hoces ...i kad sam mnogo sto sta poslagala u oovoj pametnoj glavi... sad vise nema ni nemoci ni praznine ...iz svake situacije ima izlaza ...ako sami to zelimo _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Osjećaj praznine,nemoći... 11.05.11 10:34 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Osjećaj praznine,nemoći... 11.05.11 10:51 | |
| osjećaj praznine i osjećaj nemoći su dva različita osjećaja trenutno se osjećam nemoćno, zbog toga što ne mogu više učiniti da pomognem dragoj osobi koja je u velikoj životnoj borbi... međutim, unatoč tome, ne osjećam se praznom...u meni ima jako puno ljubavi...uvijek |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Osjećaj praznine,nemoći... 11.05.11 14:31 | |
| osjećaj praznine u mene - da jako poznato osjećaj nemoći u mene - da jako poznato osjećaj praznine imamo kada nam fali ljubavi,ne da mi nekoga volimo nego da nas neko voli osjećaj nemoći - kada moraš nešto napravit a ne možeš...npr borba za život kad imaš najgori rak...ili šta je yana napisala - Citat :
- trenutno se osjećam nemoćno, zbog toga što ne mogu više učiniti da pomognem dragoj osobi koja je u velikoj životnoj borbi...
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Osjećaj praznine,nemoći... 18.09.11 21:39 | |
| osjecaj praznine nemam odavno.. puna sam i prepuna i nadam se da se nikad vise necu osjecati prazno Osjecaj nemoci ni njega za sad nemam ..jer borim se za sve ono sto ne mogu uciniti i nadam se da cu i uciniti a kad budem znala da nesto hocu a ne mogu nikako onda cu pisati o osjecaju nemoci ...al nadam se da ni taj osjecaj nikad vise necu osjetiti ... mislim da ne postoje ljudi koji nikad nisu osjetili osjecaj praznine ili nemoci ..... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Osjećaj praznine,nemoći... 08.09.14 19:41 | |
| Baš mi je današnji dan obilježio osjećaj praznine, zbog jedne velike propuštene prilike materijalne prirode. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Osjećaj praznine,nemoći... 15.10.14 17:56 | |
| Treba bacati udice i dalje Gorane jednom će se nešto i upecati. Držim palčeve Sama ne osječam da imam imam taj osječaj. Imam osječaj da bih još više mogla napuniti se lijepim osjećajima kada bi mi se nešto ostvarilo, ali ako i ne bude nemam razloga da se osječam prazno. | |
| | | LucianBorec Početnik
Broj postova : 11 Godine : 39 Datum registracije : 27.07.2020
| Naslov: Re: Osjećaj praznine,nemoći... 30.07.20 13:47 | |
| Osjećam prazninu kad ostanem previše vremena kod kuće ne radeći ništa. To me sigurno čini depresivnom. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Osjećaj praznine,nemoći... | |
| |
| | | | Osjećaj praznine,nemoći... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 458 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 458 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|