|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 07.06.09 17:57 | |
| na greškama se uči, da je zbilja htjela pomoći ne bi ti naplatila |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 07.06.09 18:01 | |
| rekla je samo da smo se makar čuli zbog neke ljepše teme... : ma, neće mene to više vidjeti.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 07.06.09 18:02 | |
| ma pitaj ti samo Kate ona će ti gatat |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 19.06.09 22:25 | |
| blizanko... čuj, ti imaš iskustva sa tim.. jel bilo istinito to što ti je gatala iz kave? |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 19.06.09 22:36 | |
| kornich nikad nista ti to nije istina to ti je samo uzimanje para...i cista sugestija jer kad ti neko nesto kaze onda nalazis razna podudaranja sa tim .... : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 19.06.09 22:38 | |
| recimo samo da je jedna nepoznata žena došla jednoj mojoj poznanici i pitala ju što joj znači ime mog oca.... a tu ženu nismo vidjeli ni čuli nikada u životu...
e pa mene sada zanima dal tu ima neke istine.. dal bi moglo nešto biti... |
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 19.06.09 22:42 | |
| ja ti nisam isla samo jednom ...ali nist od toga ...normalno da mi je rekla da sam bolesna jer poslije operacije sam se teze kretala ...a ima ti slucajeva kod nas znam iz prica kolegica ...kao sjedi tena ceka na red sa tobom i ono ko u prici ponesto ti izvuce i onda kao ona ude i toj svojoj isprica i kad ti dodes kontas ,,,ma kako zn ada si udata ...ili koliko imas djece ...i tako to...cisti lopovluk...isto za iscjeljitelje...kad sam zadnji put otisla i kad sam rekla da sam operisana kaze zena ma to ti je sad ostarilo i ne mogu ti nista pomoci.... zato ne vjeruj u to to je sve cista slucajnost ili oni znaju biti takvi psiholozi da skontaju sta ti hoces da cujes _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 19.06.09 22:42 | |
| Kome opet treba gatati... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 19.06.09 22:44 | |
| slažem se s B. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 19.06.09 22:45 | |
| ne znam.. opet su mi probudili neku nadu... a to mi je najgore... rekla je neke stvari koje su se stvarno poklopile.... i sad ako ispadne da neće biti ništa od toga (jer policija poduzima samo ako su osobe poznate njima) opet ću biti u k****...
ne znam...sutra ćemo pokušati kontaktirati gospođu...jer čuli smo samo ono što je rekla poznanici... treba im dati šansu... ne znam... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 19.06.09 22:45 | |
| ali ne znam što bi lagala žena od 80 godina? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 19.06.09 22:46 | |
| - Kate je napisao/la:
- Kome opet treba gatati...
meni kate.. : : |
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 19.06.09 22:58 | |
| pokusaj korny ajko ce tebi biti tako lakse ...da ne kontas na to...ali isto tako moze ta gospoda da sazna sta tebe muci ...pa da bi dosla do zarade...ide na taj nacin ...ne znam...jer ako hoce pomoc trbala bi ljudski da pomogne da ti kaze sta zna ...vidi ...sta ona hoce ...a sto se tice ...godina ...znas da ima i ljudi od70 koji rasturaju drogu _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 19.06.09 23:01 | |
| rekla je samo jedan određeni dio mojoj poznanici... ostatak će kad se nađemo... zato ja pitam tu dal treba u to vjerovati... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 19.06.09 23:08 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=shXiB4uwSWE : |
| | | Gost Gost
| | | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 20.06.09 9:08 | |
| E zbilja je ovo lud forum .....pa tu ne znaš tko je opičeniji..... AKte što gata, Teo što nagovara ili Kornjačić što se da zahebavati Korny ne vjeruj im ništa, to su zbilja teški prevaranti i obični lažljivci, pa onda tako navlače one koji su u teškim škripcima : : i izvlaće im lovu. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 24.06.09 9:28 | |
| Ne vjerujem u gatanja, najviše mi na nerve idu ovi "tarot majstori" na tv-u, koji ne žele ostaviti gledatelje na liniji da čuju odgovor i ukažu na možebitnu grešku, jer blebeću gluposti i mlate pare na naivcima. A i ljudi postavljaju suluda i bizarna pitanja. Uzdaj se use i u svoje kljuse, a ne u gatare. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 24.06.09 9:30 | |
| I meni isto kao i oni s viskom i kamenčićima |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 24.06.09 9:36 | |
| Ma još će izmisliti gatanje pimpekom... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 24.06.09 9:38 | |
| |
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 24.06.09 9:42 | |
| Ma smisliti će oni način... siguran sam da bi neki i to popušili... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 17.05.10 21:45 | |
| - blizanka je napisao/la:
- Dok sam bila mlada... stalno sam nekog gnjavila da mi gata iz kafe...ili sto bi se reklo...da razbaci grah...nije da sam vjerovala u to...al me to zabavljalo....nisam isla nikome...nego ono ko balavice same smo sebi gledale...kakvo vi imate misljenje o slicnim gatanjima...vjerujete li u takve stvari ...ili cisto iz razonode bi dali nekom da vam gleda...
Ne verujem u takve stvari |
| | | scorpio57 Totalno relaxiran
Broj postova : 2012 Godine : 67 Lokacija : sb Datum registracije : 18.05.2010
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... 30.05.10 10:12 | |
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Gatanje vračanje... | |
| |
| | | | Gatanje vračanje... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 441 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 441 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|