|
| Bojenje kose za muškarce | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Bojenje kose za muškarce 28.05.09 18:34 | |
| Sigurno ste već vidjeli nekog muškarca koji ima obojenu kosu i rekli kako to nikada nećete raditi. Izgledala je neprirodno. Ako vam se čini da se na taj način ne dobije ništa budući da se jako vidi da je kosa obojena, možda čak i više nego kada je sijeda, moramo vas razuvjeriti da ti muškarci koje ste vi vidjeli nisu jedini koji boje kosu, ali jesu jedni od onih koji to nisu napravili uspješno. Kad bolje razmislite sigurno ćete se sjetiti i muškaraca s pramenovima ili nekom drugom bojom za koje znate da to nije njihova prirodna boja, ali vam ne privlači pažnju. Dakle, ukoliko želite obojiti kosu, bez obzira d a li su razlog sijede ili samo želja za promjenom, morate se obratiti stručnjaku. Nemojte sami birati boju za kosu i to raditi kod kuće. Najbolji izbor su pramenovi, oni izgledaju prirodno i ne privlače pažnju. Ukoliko ne želite pramenove neka boja za kosu budu jako slična vašoj prirodnoj. Ukoliko stavite boju za kosu koja je samo jednu nijansu tamnija ili svjetlija od vaše, vjerojatno nitko neće ni primijetiti razliku. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojenje kose za muškarce 28.05.09 18:41 | |
| U salonu imam dosta likova koje bojam ili pramenove izvlačim... ok mi je to...ali bez pretjerivanja... |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojenje kose za muškarce 28.05.09 18:55 | |
| Daaaaaaa meni kada dođe lik da bi te debele,ja ga odgovorim na prvu odmah... bed bi mi bio da kaže da sam mu ja to radila... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojenje kose za muškarce 28.05.09 20:26 | |
| Ma nek' radi što hoće, njegova glava. Jedino što mi se ne sviđa kad muškarci dobiju sijede pa se prefarbaju da se ne vide. Ružno mi je vidjet očito starog muškarca sa friško ofarbanom kosicom, draže su mi sijede nego to. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojenje kose za muškarce 28.05.09 21:20 | |
| na svoju glavu to ni mrtav ne bi stavio.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojenje kose za muškarce 28.05.09 21:21 | |
| Haha korny,nemoj tako...pramenčić koji... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojenje kose za muškarce 28.05.09 21:22 | |
| hebeš muškarca koji se ne može nositi sa sijedom kosom ili gubitkom kose.....sve to dođe sa godinama... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojenje kose za muškarce 28.05.09 21:23 | |
| korny...to i ja kažem... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojenje kose za muškarce 28.05.09 21:24 | |
| Meni je o.k dokle ne pretjeruju ali i meni je bezveze obojiti sjedu kosu mislim ćemu,pa ionako se vidi da si star,to mi na muškarcu nikako ne ide,a sad premenovi onako tanki,na kratku kosu..ummm : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojenje kose za muškarce 28.05.09 21:25 | |
| zamisli kako je dušku lokinu...koliko znam za njega već nekih 20-tak godina ima jednu te istu frizuru i boju kose....je da je perika...ali mogao bi makar malo promijeniti.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojenje kose za muškarce 28.05.09 21:33 | |
| ja si nikad ne bi bojao kosu, niti stavljo pramenove, imam prirodno riđu kosu rijetka vrsta prirodne boje kose |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojenje kose za muškarce 28.05.09 21:48 | |
| Teo naš riđi... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Bojenje kose za muškarce 28.05.09 22:09 | |
| - korny je napisao/la:
- na svoju glavu to ni mrtav ne bi stavio....
Bravo Korny ti si muško | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| | | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Bojenje kose za muškarce 28.05.09 22:43 | |
| nemam ništa protiv muškaraca koji bojaju kosu , mada mi to nije lipo ako se kuži grozno mi je vidit lika koji je čelav pa prebaci kosu sa strane na kojoj ima na stranu na kojoj nema, pa malo puhne vjetrić i............ha ha ha | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bojenje kose za muškarce 29.05.09 15:14 | |
| - korny je napisao/la:
- zamisli kako je dušku lokinu...koliko znam za njega već nekih 20-tak godina ima jednu te istu frizuru i boju kose....je da je perika...ali mogao bi makar malo promijeniti....
i meni je on pao na pamet kad sam otvorila ovu temu ... I pokojni Ivo Robić - on nije odustajao od one vrane crne kose |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bojenje kose za muškarce | |
| |
| | | | Bojenje kose za muškarce | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 351 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 351 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|