|
| uzrečice po horoskopu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: uzrečice po horoskopu 24.05.09 0:33 | |
| OVAN 1. Bog je najprije meni bradu stvorio. 2. Svi za mene, ja za sebe. 3. Zavoljeti sebe, početak je doživotne ljubavi.
BIK 1. Ljubav ide kroz želudac. 2. Svakog dana u svakom pogledu sve sam bogatiji. 3. Glad je jača od svake istine.
BLIZANCI 1. Bolje živa kukavica nego mrtva kukavica. 2. Ne ranim rano, grabim stalno. 3. Krupne glasine nastaju od mojih sitnih šaputanja.
RAK 1. Za dom sam spreman. 2. Neki piju od radosti, neki od tuge a ja od jutra. 3. Ne bojim se smrti, ali ne bih želio biti prisutan kada do toga dođe.
LAV 1. Bolje živjeti jedan dan kao lav nego sto godina kao ovca. 2. Kad ostaneš bez argumenata, vrijeđaj protivnika. 3. Želim apsolutnu poslušnost svojih podanika.
DEVICA 1. Život je nasljedna bolest koja se prenosi putem seksa. 2. Sreća je ono što se obično događa nekom drugom. 3. Ako nešto treba krenuti po zlu, krenut će po zlu.
VAGA 1. Ljepota bez šarma je udica bez mamca. 2. Vi nikada ne možete biti toliko podli koliko ja mogu izgledati naivno. 3. Bolje biti oženjen nego obešen.
ŠKORPION 1. Oko za oko, zub za zub. 2. Na moj znak neka proguta te mrak. 3. Što ne možeš uraditi sam, pokvari bar drugome.
STRELAC 1. Lijenom konju put je dalek. 2. Nekad sam bio uobražen ali oslobodio sam se te mane. Sada sam savršen. 3. U paklu je vrag pozitivna ličnost.
JARAC 1. Čovjek je skup intimnih kontradikcija zašivenih u ljudsku kožu. 2. Volim čovječanstvo, samo ne podnosim ljude. 3. Griješiti je ljudski, bacati krivnju na druge još ljudskije.
VODENJAK 1. Ja i moj najbolji prijatelj imamo sve zajedničko, pa i moju ženu. 2. Pravi neprijatelj te nikada neće napustiti. 3. Najbolji čovjekov prijatelj je čovjek koji gleda svoja posla.
RIBE 1. Kada te uhvati želja za radom, sedni ili legni i čekaj da te prođe. 2. U vinu je istina. 3. Obožavam rad. Mogu satima gledati kako drugi rade. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: uzrečice po horoskopu 24.05.09 7:18 | |
| uzrečice kod horoskopskog znaka kod mene ne poklapaju se samnom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: uzrečice po horoskopu 24.05.09 9:16 | |
| Pa za mene pola pola.... |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: uzrečice po horoskopu 24.05.09 10:26 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: uzrečice po horoskopu 24.05.09 14:03 | |
| Ma nema ovo veze samnom... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: uzrečice po horoskopu 24.05.09 20:49 | |
| ufff ... pa sve tri su fulali kaj se mene tiče |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: uzrečice po horoskopu 13.04.10 17:17 | |
| VODENJAK 1. Ja i moj najbolji prijatelj imamo sve zajedničko, pa i moju ženu. 2. Pravi neprijatelj te nikada neće napustiti. 3. Najbolji čovjekov prijatelj je čovjek koji gleda svoja posla. |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: uzrečice po horoskopu 13.04.10 17:24 | |
| LAV 1. Bolje živjeti jedan dan kao lav nego sto godina kao ovca. 3. Želim apsolutnu poslušnost svojih podanika. Paa i nije daleko od istine! | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: uzrečice po horoskopu 13.04.10 17:35 | |
| RAK 1. Za dom sam spreman. 2. Neki piju od radosti, neki od tuge a ja od jutra. 3. Ne bojim se smrti, ali ne bih želio biti prisutan kada do toga dođe. Pih...nesto mi i nisu bas pogodili | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: uzrečice po horoskopu 13.04.10 17:42 | |
| VODENJAK 1. Ja i moj najbolji prijatelj imamo sve zajedničko, pa i moju ženu. 2. Pravi neprijatelj te nikada neće napustiti. 3. Najbolji čovjekov prijatelj je čovjek koji gleda svoja posla. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: uzrečice po horoskopu | |
| |
| | | | uzrečice po horoskopu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 473 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 473 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|