|
| Što vidite u ogledalu?! | |
|
+5mala_djevojka Goran ajmeivana Kikica Blizanka 9 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Što vidite u ogledalu?! 22.05.09 12:42 | |
| First topic message reminder :
Svaki put kada se pogledamo u ogledalo sami biramo «leće» kroz koje ćemo se vidjeti. Sami biramo na koji aspekt ćemo se fokusirati. Ponekad se vidimo cjelokupno, no češće vidimo sebe kao zbroj individualnih dijelova koje zatim klasificiramo kao dobre ili loše, lijepe ili ružne. Uspoređujemo sebe s nekim našim idealima i zamišljenom slikom kako bi trebali izgledati.
Ipak, odraz u ogledalu nije preslik onoga što drugi vide kada nas pogledaju.
Oni nas opet gledaju svatko kroz filtar svoga iskustva i trenutnog raspoloženja.
Mami su njena djeca najljepša, bratu je sestrin dečko uvijek ružniji od nje, djeci tata uvijek izgleda više i snažnije, a popularne osobe su uglavnom u tuđim očima zgodnije nego što zaista jesu. Nekome smo simpatični jer je kroz prošlost imao pozitivna iskustva s osobama sličnog izgleda, drugima opet suprotno…
Možete biti savršeni, ali ako je netko ranije bio povrijeđen od druge osobe savršenog izgleda nećete mu se sviđati. S druge strane možete imati 132 kg, a ako ta druga osoba ima u obitelji ili prijatelja sličnog izgleda bit ćete mu na prvi pogled simpatični.
Zbog svega toga se ne vrijedi previše opterećivati onim što vidimo u ogledalu.
Ogledalo bi vam trebalo služiti za pogled na osobnu urednost, a ne kao sredstvo za procjenu toga koliko se sviđate drugima.
COVERmagazin.com _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vidite u ogledalu?! 04.05.10 18:25 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Što vidite u ogledalu?! 06.05.10 11:09 | |
| Svidja mi se ono sto vidim...mislim, ono, nisam ruzna Samo kad bi jos malo smrsala bila bi stvarno super Al dobro...ima vremena i za to | |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Što vidite u ogledalu?! 06.05.10 11:19 | |
| zadovoljnu sebe | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što vidite u ogledalu?! 15.05.10 10:58 | |
| Zavisi od raspolozenja,osoba koja sam kojoj sve piše na nosu ,šta bi dala da znam da mogu sakrit ono što osjećam al eto nemogu.Kad sam tuzna vidi mi se na kilometar i tad sam sama sebi ružna a kad sam sretna eee tad bi samu sebe poljubila u ogledalu |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što vidite u ogledalu?! 31.10.10 12:52 | |
| - Zlatko je napisao/la:
- Vidim samo jednu budalu ništa više.
Potpis na ovo _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sunshine24 Totalno relaxiran
Broj postova : 1276 Godine : 38 Lokacija : Donji Miholjac ponekad zalutam u ZG Datum registracije : 31.10.2010
| Naslov: Re: Što vidite u ogledalu?! 31.10.10 12:52 | |
| ah jednu tuznu djevojku | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što vidite u ogledalu?! 31.10.10 12:54 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 1276 Godine : 38 Lokacija : Donji Miholjac ponekad zalutam u ZG Datum registracije : 31.10.2010
| Naslov: Re: Što vidite u ogledalu?! 31.10.10 12:56 | |
| Ajde evo smijem se | |
| Naslov: Re: Što vidite u ogledalu?! 31.10.10 12:57 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Što vidite u ogledalu?! | |
| |
| | | | Što vidite u ogledalu?! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 260 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 260 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|