Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 22.07.09 3:24 | |
| Ariela..odlična je..... svaka čast na hrabrosti,ja još nisam se upustila... |
|
| |
bittersweet Početnik
Broj postova : 64 Godine : 37 Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 22.07.09 14:48 | |
| - Ariela je napisao/la:
- Hvala Bittersweet...ja si to dugo želim i napravila sam...a to što ću jednog dana ostarit ...baš me brigas...ostarit ću sa tetovažom ili bez nje...
hmm. rađe ti uživaj sada u njoj dok dobro izgleda, kasnije ćeš je lako prekriti. prošli tjedan sam na kupanju vidjela takvog babca sa nekakvom ružicom na cici. a siroto mi je izgledalo to sve skupa, nekak ofucano. samo zato sam ''protiv'' tetovaža. nemoj ovo shvatiti kao kritiku, lijepa mi je tvoja tetovaža, samo kad si ja odmah zamislim babca i to mi sve pokvari. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 22.07.09 21:07 | |
| Danas se nije nitko tetoviro... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 23.07.09 0:44 | |
| meni je najjači moj susjed... ima tetovirano na desnoj ruci golu ženu... napravio je to kao mlađi, jednu večer se napio... i tako ju nosi već 40-tak godina... pitam se samo što mu je žena pri upoznavanju rekla? : |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 23.07.09 0:51 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 23.07.09 0:52 | |
| a što ćeš... |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 21.08.09 2:43 | |
| meni je lijep piers na obrvi ili na pupku...samo što ja to ne bi nikad napravila jer nemam ravan trbuh pa ne bi izgledalo baš liepo a što se tiče tetovaža...mislim si napravit za kojih desetak godina...lijepe su mi na lopatici, listu ili onako iznad guzice (donji dio leđa)...baš bi htjela imati tetovažu...ali zasada još ne (kao prvo starci mi ne bi dali, a kao drugo ne bih se sad još usudila : ) i ary jako ti je liepa tetovaža | |
|
| |
NeoSky Totalno relaxiran
Broj postova : 1070 Godine : 48 Lokacija : Šibenik Datum registracije : 07.08.2009
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 24.08.09 12:34 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 25.08.09 14:51 | |
| Stvarno je divna Arielina tetovaža! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Bonnie Ljubitelj foruma
Broj postova : 3003 Godine : 38 Datum registracije : 25.11.2008
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 04.09.09 0:31 | |
| pirs mi nije ništa posebno, ali tetovaža....e to je druga priča, moja velika želja skoro od malih nogu i zasad su 3 tu i moguće da bude još koja | |
|
| |
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 16.09.09 19:46 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 16.09.09 19:48 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 16.09.09 19:52 | |
| Bome lijepo iscrtana leđa! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 18.09.09 19:29 | |
| Odavno želim pirs na pupku, al.. bojim se infekcija i svega toga.. :P Možda se jednom ohrabrim.
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 21.09.09 19:21 | |
| Ma ohrabri se ako ti se sviđa i uradi to.... .... popiješ nešto za unutarnju dezinfekciju i hrabrost, vanjsku oni riješe i taj čas gotovo i ti zadovoljna! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 08.01.10 20:22 | |
| Nemam ni piercing ni tetovažu nigdje..da sam odrasla u nekom velikom gradu, a ne u selendri gdje ni nema takvo nešto za odraditi..vjerovatno bi blesa imala neku malu tetovažicu..onakva kao Katina na prstu mi je fora ili dolje oko noge iznad stopala..kažem to je bilo onda i sigurno bi si napravila..ali piericng nebi nikada..niti neku veliku tetovažu.. Danas nebi ni jedno ni drugo..eto kako se čovjek promijeni | |
|
| |
Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 08.01.10 21:32 | |
| Krasne su mi za ženske te male tetovaže,kao kod Ariele.Leptir ili dupin...to mi je slatko.Samo nisam za neke velike slike preko leđa. U svakom slučaju,ja ne bih,ali volim vidjeti sve što je lijepo. | |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 09.01.10 12:44 | |
| Meni je to super... Pirsing bi uradila na jeziku i obrvi...a tetovazu na stopalu ili na saci...kod palca ne volim velike tetovaze...meni su male simpa...i naravno uradila bi onu sto se skida posle nekog vremena | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| |
| |
nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 11.01.10 19:48 | |
| imam tetovazicu na lopatici i pirsing u nosu mozda dodje tetovaza i na nogu | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 11.03.10 15:17 | |
| Razmišljate o piercu?Razmišljate o piercingu? Ako se još niste odlučili, evo što bi trebali razmotriti prije konačne odluke. Koji su higijenski uvjeti, imate li 18 godina, jer negdje vam neće dopustiti piercing bez pristanka roditelja, i tome slično...Piercanje je već neko vrijeme u modi među mladima. Najprije je počelo sa onim "klasičnim" dijelovima tijela, poput uha, nosa i pupka, a zatim se počelo piercati doslovce sve. Što mislite o piercu negdje na ruci ili negdje na prsima, nije bitno gdje jer pierca se sve – do "najintimnijih" dijelova tijela. Koji bi higijenski uvjeti trebali biti? Pa za početak sam studio u kojem obavljate piercing bi trebao biti uredan i čist. Osoba koja će vas piercati i dio tijela koji želite piercati (osim jezika) trebali bi se najprije očistiti antibakterijskim sapunom. Osoba koja će vas piercati bi osim toga trebala imati čiste rukavice (najbolje su one za jednokratnu upotrebu). Samo piercanje trebalo bi biti izvedeno jako oštrom i čistom iglom, kao i sve drugo što se koristi trebalo bi biti čisto i očišćeno prije i poslije piercanja. Pierce koji će vam se staviti trebao bi biti steriliziran, a zatim se mjesto piercanja ponovno čisti. Osoba koja vas pierca trebala bi provjeriti je li sve u redu te vam dati savjete kako čistiti i održavati piercing. Kad smo već kod higijene, bilo bi dobro da se raspitate koji su rizici i moguće komplikacije kod piercanja. Infekcije i komplikacije su češće kod nekih dijelova tijela kao što su usta i nos, jer tu žive milijuni bakterija. Pierce jezika katkad zna i oštetiti zube, a uz pierceve na obrazima i usnicama jedan je od onih koji mogu uzrokovati karijes. Istraživanja su pokazala i da ljudi s određenim vrstama srčanih bolesti imaju veći rizik od infekcije srca ako se piercaju. Ako imate ste alergični na nešto, imate dijabetes, probleme s kožom ili imunitetom, ako imate neku infekciju ili ste trudni, prije nego što se odlučite na pierce razgovarajte sa svojim liječnikom trebate li paziti na nešto posebno. Možda se nije pametno piercati ni ako ste skloni keloidima (poseban oblik ožiljka koji nastaje kao posljedica nenormalnog cijeljenja rane). Prije nego se idete piercati također provjerite jeste li se cijepili prvenstveno protiv hepatitisa B i tetanusa, a dobro je i odmah znati gdje ili kome ćete otići ako vam se pierce upali ili inficira. Provjerite i jesu li vam svi zubi zdravi, ako namjeravate piercati jezik ili usta. Osim toga, negdje vas ni neće htjeti piercati bez pristanka roditelja ako imate manje od 18 godina. Same naušnice, odnosno, pierce koji će vam se staviti također nije bezazlen. Neke osobe su alergične na neke vrste metala, pa se raspitajte i o tome i provjerite na što ste vi možda alergični. Za pierce bi se trebali koristiti samo netoksični metali poput kirurškog čelika, 14 ili 18-karatnog zlata, niobija, titana i platine. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 11.03.10 15:30 | |
| Imam želju.... za jednu malu tetovažu, samo neznam gdje i kakvu.....kad se odlučim i napravim....javim Djeca se slažu , mama veli da nisam normalna |
|
| |
Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 11.03.10 16:07 | |
| Busenje koze ne volim...ne nosim cak ni nausnice....ali neka simpa mala tetovaza bi dosla u obzir...samo mi se vrti milion ideja o tematici tetovaze da ne znam koju izabrati Ev primam i (dobronamjerne) prijedloge | |
|
| |
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 20.04.10 13:01 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Tetovaža - Piercing 20.04.10 13:01 | |
| | |