|
| Kompleksi | |
|
+3mala mazica Zlatko Blizanka 7 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Kompleksi 08.05.09 19:54 | |
| Skoro svako od nas ima neki kompleks vise ili manje vrijednosti. Kako se borite sa tim i koji su to vasi kompleksi? _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Kompleksi 08.05.09 20:26 | |
| Sa skoro 40 znam svoje vise i manje vrijednosti - koliko sam lijepa i zgodna a koliko nisam - koliko imam ili nemam stila - da za ono sto mi se ne svidja postoji mirenje sa sudbinom, - koliko sam i za sta pametna i za koje situacije sam glupa (ali znam i kako da ih izbjegavam) - koliko mogu i ne mogu - ko me voli i ne voli i zasto - kako da zastitim sebe - ko me cini sretnom na kratak a ko na dugi rok - koje mane hocu da iskorjenim a koje su moj zastitni znak a koje su vrline cinile da me drugi cjene - koliko mogu da dozvolim da se misljenja drugih mjesaju u moj zivot - a sa blizu 40 najcesce i ne marim za ta misljenja jer imam svoje bas na svaku mogucu temu
...toga nije bilo sa 30 jer je nepostojanje (djelimicno postojanje) navedenog bio izvor kompleksa
...a vjerovatno cu sa 40 i nekom shvatiti da ni sa 40 nisam znala nista i da je mozda i ovaj text " neki kompleks? _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Kompleksi 08.05.09 20:30 | |
| svašta | |
| Naslov: Re: Kompleksi 08.05.09 20:39 | |
| ne smiji se ...neg prstice na tastaturu i otipkaj nesto pametno...vidis kako ja ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kompleksi 08.05.09 20:42 | |
| Ju kako si ti nama pametna...... Nemam komplekse neke prevelike,a i neću ti reći......... |
| | | mala mazica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 544 Godine : 33 Lokacija : Karlovac Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Kompleksi 08.05.09 21:18 | |
| jooj...ja nemam baš neko visoko mišljenje o meni i zbog toga ljudi kojima je stalo do mene stalno viču..pogotovo moj dečko..al takva sam..navikla sam uvijek gledati svoje mane, a vrline zapostavljati... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kompleksi 08.05.09 22:17 | |
| Kompleksi,ne želim zvučiti umišljeno...ali ja nemam komplekse... : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kompleksi 09.05.09 11:10 | |
| Bilo ih je puno kad sam bila u pubertetu... većinu sam uspješno otklonila. Još uvijek radim na tome da malo više vrijednosti posvetim sebi i ne zapostavljam se kako to samo ja umijem. |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kompleksi 09.05.09 17:34 | |
| Nisam iskompleksirana, ne znam zašto i kako u puberteu sam bila puna nekih....mA sve na meni mi je smetalo. Samo sam vidjela što nevalja, a da nisam gledala u globalu, da zapravo imam super osmijeh i da on mog nosonju poništi, da nisam uopče debela,već da bi mogla još koju kilu i nabaciti, da se ne trebam stidjeti što nisam seksi na ulici, ali da kad prošetam ispred mog muža jesam jako sam si sexi i još brdo malih sitnica, koje sam shvatila s vremenom i baš sam sretna što sam malo ostarila i nemam one djećje god, jer se sada volim jako i žao mi je što nisam tako razmišljala uvijek. : : | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kompleksi 10.08.09 22:19 | |
| Kompleks mi je to što svakog želim usrečiti, pa neki to iskoriste na krivi način u trenu moguće moje slabosti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kompleksi 13.04.10 23:25 | |
| - Goran je napisao/la:
- Kompleks mi je to što svakog želim usrečiti, pa neki to iskoriste na krivi način u trenu moguće moje slabosti.
ovo je i moj problem |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Kompleksi 15.04.10 15:46 | |
| Ja sebe volim takvu kakva jesam...nisam savrsena i imam 430289 nedostataka...ali svidjam mi se takva....da se eto, jedna od tih stvari promeni ja ne bi vise bila ja... Tako da, kome se svidjam, super, kome ne, nek zmuri kad prolazi pored mene i zdravo dovidjenja... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kompleksi 23.04.10 15:43 | |
| kompleksi su neprihvatanje samog sebe, i bezrezervno pridavanje važnosti tuđih mišljenja... narodu nikad ugoditi...
nisam nikad bio kompleksaš...
Ja sam Ja i To je To...možda izgleda malo prepotentno i egoistički, ali tako je kako je... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kompleksi 23.04.10 15:45 | |
| slažem se...treba se prihvatiti i voljeti takvi kakvi smo......a drugi koji primječuju na nama neke mane...oni su u stvari iskompleksirani |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kompleksi 01.05.10 19:49 | |
| - Tornado je napisao/la:
- kompleksi su neprihvatanje samog sebe, i bezrezervno pridavanje važnosti tuđih mišljenja...
narodu nikad ugoditi...
nisam nikad bio kompleksaš...
Ja sam Ja i To je To...možda izgleda malo prepotentno i egoistički, ali tako je kako je... Mislim da nisam dovoljno vredna i da neke stvari ne zasluzujem... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kompleksi 01.05.10 19:51 | |
| Ajde daj Blaky......samopouzdanja malo vise ...cijeni to sto imas |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kompleksi 02.05.10 16:59 | |
| Čudno,razmišljam koji su moji kompleksi i shvatam da ih uopće nemam osim što mi smetaju borice oko očiju |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Kompleksi 02.05.10 17:45 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kompleksi 20.12.14 11:15 | |
| Moj bolni Kompleks je noge prevelika sam u pm, ne mogu zbog toga štikle staviti na sebe, ako ih stavim brate ljuljam se ko grana popizdim od toga, a tako bi volila da mogu da nosi cipele s velikim petama to mi je jako lipo viditi na ženama |
| Naslov: Re: Kompleksi 21.12.14 23:17 | |
| Pa po meni nema nista ljepse vidjet zenu dugih nogu zato stikle i uci se hodati da se ne ljuljas _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kompleksi | |
| |
| | | | Kompleksi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 433 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 433 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|