|
| Kako pospremiti kuću u samo 2 sata? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Kako pospremiti kuću u samo 2 sata? 03.05.09 0:08 | |
| Stižu Vam nenajavljeni gosti, a u kući kao da vam je pala bomba. Nije vrijeme za paniku. Slijedite naš plan i za 2 sata kuća će blistati.
1.Počinjemo s 15-minutnim radom u kuhinji. Prvo pospremi radne površine i obriši ih vlažnom krpom, stavi prljavo suđe u perilicu i operi sudoper.
2.Sljedećih 15 minuta posvetite pospremanju dnevnog boravka i blagavaonice. Uzmite košaru za veš i u nju potrpajte sve što ne spada u ovu sobu (hrpe dječjih igračaka, papuče, odjeća, novine...). Košaru za sada samo odloži u sobu u koju nitko neće zalaziti. Bacite smeće.
3.Krećemo u kupaonicu. Operi WC školjku, operi kadu i lavabo-e (pazi – ovo nije detaljno čišćenje kupaonice, već samo površinsko koje ne smije trajati više od 15 min.). Pospremi prljavi veš, baci smeće i stavi svježe ručnike.
4.Na kraju hodnik. Pospremi cipele i odjeću u ormare. Napravi mjesta za odjeću i obuću gostiju i pripremi im papuče (pogotovo ako je vani mokro).
5.Odmori se 15 min uz sok ili kavu. Isplaniraj hranu i piće koje ćeš poslužiti.
6.U sljedećih 30 minuta usisaj sve prostorije i operi podove (ja koristim gotove maramice za pranje podova – odlično čiste i pod se brže suši).
7.I na kraju, neka tvoj dom zrači skladom i udobnošću. Stavi buket cvijeća na stol, zapali mirisnu svijeću, stavi lijepe stoljnjake. Upali ugodnu muziku i nipošto ne pali televizor!
domza5.hr | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako pospremiti kuću u samo 2 sata? 03.05.09 0:24 | |
| e onda ne bi bila ni zašta ... heheh može ovako prekri sve krpom što se ne vidi, prašinu gurni pod tepih, uzmi metlu i pometi samo velike dijelove i onda uzmi buket i stoljnjake, al neki dugi da ne vidi šta je ispod stola?? šalim se naravno.. ariela dobri savjeti... samo bi ja to malo brže sve raditi kad bi baš morala požuriti i da mi je "bomba pala u kuću"... |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Kako pospremiti kuću u samo 2 sata? 03.05.09 0:27 | |
| Ma i ja to napravim malčicebrže nego su oni to predvidjeli...A kad gosti odu tek onda imam pospremnja... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako pospremiti kuću u samo 2 sata? 03.05.09 0:29 | |
| pa da.. to tako i ide.. mislim da za to nisu potrebna pravila, al dobro je čuti kako se ostali pripremaju za slučajan nenajavljen dolazak.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako pospremiti kuću u samo 2 sata? 03.05.09 11:10 | |
| Ne dozvoljavam si da mi je stan u neredu, pa da moram na frku spremati... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako pospremiti kuću u samo 2 sata? 03.05.09 13:05 | |
| Potpisujem Kate, svako jutro sve lipo detaljno sredim, i ono što se vidi i ono što se ne vidi, tako da me nikad gosti ne mogu iznenaditi... Ali savjeti su dobri |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako pospremiti kuću u samo 2 sata? 03.05.09 19:51 | |
| Da,tako je i kod mene ne znam kad mi je se desilo da mi je bio nered i još da mi gosti upadnu,ali ko zna desit će se još svega...... |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Kako pospremiti kuću u samo 2 sata? 03.05.09 19:53 | |
| neznam ja imam sina koji uredno razbaca svašta i treba mu podosta vremena da to pospremi...ja cijeli dan idem za njim i pričam spremi ovo,spremi ono...tak da se zna desit da mi kuća izgleda koda je atomska bomba pala... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako pospremiti kuću u samo 2 sata? | |
| |
| | | | Kako pospremiti kuću u samo 2 sata? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 54 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 53 gostiju. :: 2 Bots SumrakNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|