|
| Boje u spavacoj sobi | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Boje u spavacoj sobi 26.04.09 10:51 | |
| BOJE VAS OTKRIVAJU (PSIHOANALIZA U SPAVACOJ SOBI)
Psihoanaliticari porucuju: udjite u spavacu sobu neke zene i saznacete sve o njoj. Rezultati istrazivanja su pokazali da postoji veza zenine licnosti i boje zidova, posteljine, kao i donjeg vesa koji najcesce koristi.
Boje zidova u spavacoj sobi mogu da deluju smirujuce, ali suvise hladne ili mrtve boje mogu da ugroze seksualni zivot i odnos sa partnerom.
Povucene osobe najcesce biraju nezne nijanse za spavacu sobu.
Ekstravagantnima vise odgovaraju ljubicaste boje i crvene nijanse.
Vrsta materijala koju koristite takodje govori o Vama. Senzualne, odvazne i pomalo buntovne zene gotovo redovno koriste saten ili neki drugi svilenkasti materijal. Cipkasto obrubljena posteljina znak je jake odanosti porodici.
Bela boja posteljine odaje prakticnu i urednu osobu koja ne voli promene.
Tamnije boje radije koriste ozbiljnije, konvencionalne ili osobe strogih kriterijuma.
Sarenu posteljinu nalazimo kod osetljivih, senzualnih i romanticnih zena.
Posteljina sa geometrijskim figurama otkriva da je rec o osobi sklonoj dominaciji.
Ruzicasto je najzenstvenija boja -- znaci da zena trazi ljubav, obozavanje i paznju.
Smedja boja posteljine otkriva osobu koja suvise ozbiljno shvata zivot, privrzena je porodici i ima potrebu za smirenim, uravnotezenim zivotom.
Bezz boja odaje neodlucnost, nesredjen zivot; nju rado koriste usamljene zene.
Zelena boja odaje sramezljive zene koje zele da istaknu svoju licnost i da privuku nekog "posebnog" (zamisljeni lik) muskaraca.
Ljubicasta boja odaje jake strasti, a zene koje koriste ovu boju imaju buran ili kvalitetan seksualni zivot i sklone su mastanju.
Zuta boja je indikator potisnutih emocija, strahova, konflikata, odaje emocionalnu nesigurnost i ukazuje na neresene probleme. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boje u spavacoj sobi 27.04.09 10:25 | |
| Kod mene je soba bijelo-roza...,a posteljina mi je različita tako da ni ne vjerujem u to za boju posteljine,ali gledala sam emisije o boji sobe,koja smiruje,koja ne,mene recimo smeta crvena...ne da mi je ružna nego baš mi smeta,a plava i bijela me smiruju. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boje u spavacoj sobi 27.04.09 10:36 | |
| hmmm... ovo baš ne vjerujem... dva zida u sobi su mi žuta, a dva boja breskve... prevladava naranđasta boja, zelena, pastelna.. roza...sve nježne pretežito... a posteljina šarena... nije određeno...nekad crveno-šarena, nekad ljubičasta, nekad roza, nekad ful šarena... ma sve je šareno.. hahha |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Boje u spavacoj sobi 27.04.09 18:30 | |
| Kod mene je sve bijele boje i zidovi i pola posteljine, pola je plave boje. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boje u spavacoj sobi 27.04.09 23:59 | |
| kod mene sve bijelo i svijetloplavo |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Boje u spavacoj sobi 28.04.09 9:12 | |
| volim tople boje, kako u spavaćoj tako i u drugim sobama (a nisam ni sramežljiva ni povučena )
Zadnja promjena: ajmeivana; 28.04.09 9:38; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Boje u spavacoj sobi 28.04.09 9:29 | |
| - Citat :
- Zelena boja odaje sramezljive zene koje zele da istaknu svoju licnost i da privuku nekog "posebnog" (zamisljeni lik) muskaraca.
Od mog bratića žena voli zeleno i ima većinom sve u zelenom no nije sramežljiva osoba Bijeli zidovi i posteljina, zeleno-bijeli namještaj je u mojoj sobi, ali ja nisam birao boje. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Boje u spavacoj sobi 28.04.09 18:29 | |
| Kod mene je sve u plavom tonu, uskoro će biti u žutom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Boje u spavacoj sobi 17.07.09 21:12 | |
| njezna boja ...oker ..nesto slicno ovoj ...posto ja volim narandastu... muz zutu nekako smo se nasli : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | DjBjelovarcanin Ljubitelj foruma
Broj postova : 3847 Godine : 37 Lokacija : Sve zemlje u europi okruzje Datum registracije : 17.05.2009
| Naslov: Re: Boje u spavacoj sobi 17.07.09 21:13 | |
| sve u plavom plavo i zavjese | |
| | | Dragance Totalno relaxiran
Broj postova : 1556 Godine : 39 Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Boje u spavacoj sobi 09.06.10 9:06 | |
| moja soba je potpuno plava a zidovi njezno ljubicasti (iako kazu da je ljubicasta samoubilacka boja do sada nisam imala takvih pokusaja) | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Boje u spavacoj sobi 09.06.10 9:26 | |
| Ma nije samoubilačka ...kako kažu da je ljepota u očima promatrača..tako i boje na svakoga.. nekako drugačije ..djeluje neka određena boja. Meni se jako sviđaju tople boje poput naranđaste i žute...a inaće kod mene je sve bijelo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Boje u spavacoj sobi | |
| |
| | | | Boje u spavacoj sobi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 288 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 288 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|