|
| Koje svijeće koristiti? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Koje svijeće koristiti? 25.04.09 11:31 | |
| Plamen strasti uz plamen sveće Većina ljudi smatra da su plamen sveće i svetlo koje se tom prilikom stvara, veoma romantični i seksi. Neki idu i dalje pa kažu da nije svejedno koje sveće se koriste. Cvetni mirisi sveća od crvenog voska, naročito su seksi. Stručnjaci ih preporučuju za studentske i slične sobe - blagi crveni odsajaj i miris ruže, na primer, učiniće ih veoma privlačnim ljubavnim gnezdom. Miris vanile, cimeta i sličnih kulinarskih đakonija se ne preporučuje kada su ljubavne igre u pitanju. Takve sveće utiču na neka sasvim druga čula i može vam se desiti da umesto u krevetu, završite za trpezarijskim stolom. Mada, posle toga možete biti i na stolu… Orijentalni mirisi, sandalovina na primer, idealni su za hladne zimske noći zato što podsećaju na neke daleke tople predele gde sva čula uživaju. Sveže arome sapuna, mora, ali i borove šume, možete koristiti za kupatilo. Osim što ćete oko kade poređati nekoliko upaljenih sveća, isti miris može imati i pena u kadi, kao i gel za tuširanje. Međutim, kada vas obuzme “plamen ljubavne strasti” nemojte zaboraviti i na plamen sveće - ugasite ga na vreme i izbegnite požar. (MONDO) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Koje svijeće koristiti? 25.04.09 11:52 | |
| JAo ,nikada nepalim svijeće u kući, mislim ne zato što ih nevolim ili nešto drugo, več jer sam trapava kao slon i zaboravna kao kakav matorac, prvo bi ju prevrnula, a onda zaboravila što sam napravila i eto ti požar.
Zadnja promjena: Kiki; 26.04.09 8:59; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koje svijeće koristiti? 25.04.09 13:35 | |
| Volim svijeće,uvijek mi gore u stanu...paaaa malo i za romantiku : ... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koje svijeće koristiti? 25.04.09 15:12 | |
| Volim svijeće ali rijetko ih palim,uvijek imam neke mirisne,od vanilije obožavam ,a i cvijetne... |
| | | Blizanka Administratorica
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koje svijeće koristiti? 25.04.09 20:26 | |
| Haha blizanko ...ok palit ću ih i dalje...ko zna hoću se ja udati : ... izgorit će ih još punoooooooo : ... |
| Naslov: Re: Koje svijeće koristiti? 25.04.09 20:30 | |
| ma daj kate gdje se neces udati ...nikad nije kasno....dok god imas mladenackog duha u sebi ...i vjeru u ljubav ...nikad ti nije kasno ...davno sdu prosla ona vremena kad je bila stara cura sa 24 god ...sad sto starije ...bolje je i zrelije ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koje svijeće koristiti? 25.04.09 20:32 | |
| Ma to ja onako blizanko,nije meni bed i ako se ne udam... : ... Ali...svijeće ću paliti i dalje,mirisne :flower: ... |
| Naslov: Re: Koje svijeće koristiti? 06.07.10 16:01 | |
| lijepo je upaliti i za svoj cef mirisne svijece ...ne mora biti samo romantika da bi se palile ..moze se covjek i sam osjecati dobro uz muziku i mirisne svijece ..i to bi trebali cesce raditi .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koje svijeće koristiti? 06.07.10 18:39 | |
| Uvijek mi gori svijeca.....miris ruze |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Koje svijeće koristiti? 07.07.10 0:06 | |
| Ja obožavam svijeće. Ne palim ih često samo kad mi treba za dobro raspoloženje. Onda zgasiš sva svjetla i upališ svijeće, mirisne štapiće i lampice s eteričnim uljem... opustiš se isti tren. Ja radim sama svoje svijeće i obično s mirisom jasmina ^^ jer mi je to omiljeni miris, ali onda se smije paliti samo jedna takva jer je miris intezivan sada mi trenutno jedna gori s nakapanim nečim protiv komaraca :/ ne pomaže... već mi jedan zuji oko glave da li ikad radite opuštajuće kupke i onda za atmosferu upalite puno svijeća okolo? eh tada bi se moga i utopiti u kadi od miline | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koje svijeće koristiti? 21.01.11 18:41 | |
| obožavam svijeće i često ih palim..bez mirisa,ne podnosim mirisne svijeće.... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Koje svijeće koristiti? | |
| |
| | | | Koje svijeće koristiti? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 405 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 405 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|