_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Gost Gost
Naslov: Re: Postaj nešto što te nasmijalo ili rasplakalo zadnjih dana... 25.04.09 13:33
Blizankooooooo
Gost Gost
Naslov: Re: Postaj nešto što te nasmijalo ili rasplakalo zadnjih dana... 25.04.09 15:43
ovaj nije kao shakira....ali možda uspije....
https://www.youtube.com/watch?v=OgdL4ysfD1o
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Re: Postaj nešto što te nasmijalo ili rasplakalo zadnjih dana... 26.04.09 13:29
ovo me je rasplakalo....rastuzilo
a ovo me je razveselilo ...ipak ima dobri ljudi ...nismo svi odrvenili...
Prve pošiljke sa hranom, odjećom i kućnim potrepštinama već su stigle na adresu mladića bez oca. Edisov osmijeh govori sve.
Trenutno je skupljeno blizu 13 hiljada KM, koje su namijenjene za nabavku motokultivatora, te kupovinu stoke, od koje bi ova porodica mogla živjeti i radovati se životu.
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Gost Gost
Naslov: Re: Postaj nešto što te nasmijalo ili rasplakalo zadnjih dana... 26.04.09 13:35
I meni su se oči zacaklile sad kad sam vidio što je Blizanka stavila.
Gost Gost
Naslov: Re: Postaj nešto što te nasmijalo ili rasplakalo zadnjih dana... 26.04.09 13:40
e blizanko da znaš da si i mene sada rasplakala.... nemam riječi na ovo što sam vidjela stvarno... :rida:
Blizanka Administratorica
Naslov: Re: Postaj nešto što te nasmijalo ili rasplakalo zadnjih dana... 26.04.09 13:42
e da je on jedan....koliko ih je samo ...a da za njih nikad i ne cujemo ....
Gost Gost
Naslov: Re: Postaj nešto što te nasmijalo ili rasplakalo zadnjih dana... 26.04.09 16:15
joj koliko takvih ima na žalost...
Gost Gost
Naslov: Re: Postaj nešto što te nasmijalo ili rasplakalo zadnjih dana... 26.04.09 17:23
još ima dobrih ljudi....
Gost Gost
Naslov: Re: Postaj nešto što te nasmijalo ili rasplakalo zadnjih dana... 08.05.09 13:20
https://www.youtube.com/watch?v=56Y6p8VMVTQ
Gost Gost
Naslov: Re: Postaj nešto što te nasmijalo ili rasplakalo zadnjih dana... 08.05.09 13:23
Naslov: Re: Postaj nešto što te nasmijalo ili rasplakalo zadnjih dana... 24.05.09 19:01
Otprdio Na lijepom plavom Dunavu Nakon što je svijetu otkrio Susan Boyle, show Britain's Got Talent ugostio je izvođača koji je publiku odlučio zadiviti prdežom. Raspoloženje u dvorani doslovno se moglo osjetiti u zraku.
Žiri, a bome i gledatelji showa Britain’s Got Talent proteklog su vikenda imali priliku pogledati scenski nastup za sva osjetila. Druga je stvar koliko su uživali u tome.
Mr. Metan, pravim imenom Paul Oldfield, izveo je poznati valcer Na lijepom plavom Dunavu koristeći se svojom stražnjicom. Ili bolje rečeno crijevima.
I prije nego li je otprdio prvi takt, član žirija, slavni Simon Cowell, pokušao ga je u tome spriječiti. "Vi ste odvratna spodoba", rekao je Simon nakon Oldfieldova nastupa.