|
| Pijanstvo | |
|
+5Blizanka Ary king_in_crimson Goran Teioo 9 posters |
S kolko godina ste se prvi put napili? | 12 ili manje | | 20% | [ 4 ] | 13, 14 | | 20% | [ 4 ] | 15, 16 | | 40% | [ 8 ] | 17 | | 10% | [ 2 ] | 18 ili više | | 10% | [ 2 ] |
| Ukupno glasova : 20 | | |
| Autor/ica | Poruka |
---|
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Pijanstvo 23.04.09 22:04 | |
| Dakle, kada ste se prvi put napili? Jesu vas ikada starci uhvatili? Koliko popijete? Tek toliko da bude malo veselije ili se totalka nacugate da ne znate za sebe? Da li pijete samo radi zabave, ili možda tražite utjehu u alkoholu kada imate nekih problema? Da li pijete sami ili s društvom? I tako, pričajte sve o svom doticaju s alkoholom, o svojim pijančevanjima... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pijanstvo 23.04.09 22:07 | |
| Ajde ja matora : da kažem koju pametnu... Sa 17 sam se prvi put napila,ali ono prebila ...omaklo se ... Sada kao starija teta,pijem pametnije... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pijanstvo 23.04.09 22:09 | |
| 15,16,Da mama i nije bila sretna ,prije sam dok sam bila mlađa manje i pila,a sada malo više...ali ne da ne znam za sebe,pijem u društvu veselom i živom.Nema neka posebna iskustva jedino da mi je svaki put bilo ludnica,ali ne previše alkohola jer kad si u dobrom društvu ne treba nikako,ali eto nekad znam i sad popiti ali stvarno rijetko. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pijanstvo 23.04.09 22:16 | |
| - pudla je napisao/la:
- Dakle, kada ste se prvi put napili?
Jesu vas ikada starci uhvatili? Koliko popijete? Tek toliko da bude malo veselije ili se totalka nacugate da ne znate za sebe? Da li pijete samo radi zabave, ili možda tražite utjehu u alkoholu kada imate nekih problema? Da li pijete sami ili s društvom? I tako, pričajte sve o svom doticaju s alkoholom, o svojim pijančevanjima... Super tema pudla! Prvi put sam se baš pošteno napio sa 14 godina. Kad sam se kao tinejđer znao napiti, to je mojim roditeljima bilo smiješno, nije se prečesto događalo, u biti dobro sam to krio, dolazio doma kad su već spavali, pa mi nisu radili probleme zbog toga. Zadnjih mjeseci ne konzumiram alkohol prečesto, povremeno popijem nešto alkoholno iz čistog gušta, sad su mi 2-3 pive ili čaša vina maksimum. Vrlo rijetko sam tražio utjehu u alkoholu, najčešće sam se znao napiti zabavljajući se sa društvom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Pijanstvo 23.04.09 22:20 | |
| tnx gorane =)) ja se nisam nikad napila... al znala sam popit nešto malo na tulumima, ali ništa previše...i to što malo pijem, pijem u društvu, samo radi malo zabave... i da meni stara zna da kad je neki tulum da si svi malo popijemo...i ona to meni da, samo je rekla da si mogu popit tek tolko da podignemo raspoloženje, al da se ne napijem da ne znam za sebe... a imam neke ljude u razredu, školi koji su svaki vikend na tulumima, i napiju se ko stoke, i napuše se...svašta...i to ne samo osmaši nego su počeli i šestaši, sedmaši...njima je jedina zabava alkohol, oni se očito ne mogu zabaviti bez njega...
sad sam tek skužila, netko je na anketi odgovorio sa 12 ili manje... ko to???...nek nam ispriča da čujemo i njega... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pijanstvo 24.04.09 0:39 | |
| prvi put se onako fanjski napio sa nekih 15, 16, 17 godina... a u današnje vrijeme pijem samo po nekim feštama...i naravno, uvijek mi se omakne..pa drugi dan patim.. bilo je i vremena kada sam utapao tugu u alkoholu...pijem sa društvom, jedino znam sam popiti čašu ili dvije pive pred spavanje, jer me opusti... uvijek sam nekako skuliran pred starcima..osobito kad sam bio mlađi... sjećam se jednom smo se bivša i ja napili votke od limuna...i ja da ne bi moji skupčali, došao u kuhinju, pred gostima napravio sendvič i otišao u sobu...naravno, nisam ga pojeo, a ujutro ostavio sam si maleni darak za počistiti....svojima sam rekao da je od pokvarenog mesa.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pijanstvo 24.04.09 0:44 | |
| sa 15 god. je bilo prvo pijanstvo, na jednom rođendanu.. baš jedno ružno sjećanje... previše sam bila popila, ispovraćala sve živo iz sebe, al to je ujedno i prvi i posljednji put kad sam povraćala... zakasnila kući, posvađala se svojima i tak.. baš ružno... |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pijanstvo 24.04.09 16:19 | |
| sad sam tek skužila, netko je na anketi odgovorio sa 12 ili manje... ko to???...nek nam ispriča da čujemo i njega...Dozvolio sam i gostima da glasaju u anketama, pa je možda neki gost rano počeo piti. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Pijanstvo 01.05.09 15:53 | |
| ah dobro... a drugi nam se neće pohvalit kad su se prvi put napili? ariela, blizanka, kiki??? gdje ste? : | |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Pijanstvo 01.05.09 17:01 | |
| A sta odaberem ako se nisam uopce napio u zivotu? | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Pijanstvo 01.05.09 17:30 | |
| Hm sa 15 valjda, ne sječam se više...starci su znali skužit al mi nikad ništa nisu rekli...ja sam imala dobre starce (još uvijek imam)sa 14 godina sam bila do fajrunta u discu i to sa njihovom dozvolom...bilo je svakakvih pijanstava,povračanja,mamurluka,najgore pijanstvo mi je bilo kad sam popila cijelu bocu vodke od šumskog voća...užas povračaš ko budala,a trebaju ti škare da presječeš to šta ispovračaš još uvjek mi se povrača od spomena i tog mirisa...bleh! kasnije oko 18 sam pila samo štok,čisti bez leda...jedino nikad nisam baš pivo obožavala...više sam tip bambusa i žestica... Sad vrlo rijetko popijem koju čašu bambusa,al kažem to je stvarno vrlo rijetko...kakva sam bila sad sam antialkoholičar...hehe eto toliko od mene... | |
| Naslov: Re: Pijanstvo 01.05.09 19:12 | |
| - king_in_crimson je napisao/la:
- A sta odaberem ako se nisam uopce napio u zivotu?
e vidiš nisam se sjetila da stavim u anketu nikad se nisam napio/la... kaj se ozbiljno nisi nikad napio? al dobro valjda piješ al ne tolko puno... pa reci kaj piješ i zkj piješ (zbog društva, kao utjehu ako imaš nekih problema i sl.) ma samo pričaj | |
| Naslov: Re: Pijanstvo 13.07.09 12:37 | |
| Srame se oni pisati o pijanstvu pudla. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Pijanstvo 13.07.09 12:40 | |
| jos se nisam nikad napila.... ne volim alkohol ...ali ono malo se opustila uz casicu ...cijelo vece to da _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Pijanstvo 13.07.09 12:41 | |
| uh koliko sam se ja puta napijo samo da mi je znat broja | |
| Naslov: Re: Pijanstvo 08.08.09 19:03 | |
| Ma nije valjda Zlatko.... A ovo tvoje B. je za svaku pohvalu, baš si uzor u svakom pogledu! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Pijanstvo 08.08.09 20:47 | |
| Nikad se nisam baš napila...znači da mi je bilo slaobo..da sam povračala i sve što pravo pijanstvo nosi...uvijek svijesna, vesela...i spremna za bilo što.... Nikada si ne bih dozvolila da pređem granicu razumnog pijanstva... : : | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Pijanstvo 28.01.10 12:44 | |
| Nisam se nikad napila i niti cu! Imam lose iskustvo sa alkoholom tako da ne zelim da zalazim u sve to... Mislim da provod moze da bude jako dobar i bez opijanja. I na kraju krajeva, u cemu je fazon izaci u grad i "provesti se" ako sutradan neces veceg dela da se secas??? | |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Pijanstvo 10.04.10 2:08 | |
| - pudla je napisao/la:
- Dakle, kada ste se prvi put napili?
Jesu vas ikada starci uhvatili? Koliko popijete? Tek toliko da bude malo veselije ili se totalka nacugate da ne znate za sebe? Da li pijete samo radi zabave, ili možda tražite utjehu u alkoholu kada imate nekih problema? Da li pijete sami ili s društvom? I tako, pričajte sve o svom doticaju s alkoholom, o svojim pijančevanjima... prvi put sa 17 godina....pijem radi zabave...najdraže mi je preko ljeta...svaki dan...onako, bezbrižno... | |
| Naslov: Re: Pijanstvo 03.05.10 1:17 | |
| Evo, vrijeme se promijenilo. Napila sam se i ja po prvi put Dakle, sa 15 godina. I to dvaput i mislim da neću tako skoro :/ Prvi put je bilo kada sam bila u gradu sa frendicama i kako nisam ništa jela, na prazan želudac sam pila i puklo me odmah. Inače mi od tolke količine ne bi ni vrtoglavica uhvatila, no taj dan me puknulo. Znam da sam govorila takve gluposti, izjavljivala ljubav jednom dečku, valjala se po podu. Katastrofa. A drugi put, sam bila sa frendicom kod frendice. I pile mi. I lagano se ja napila. I takva pijana sa frendicom usisavala stan i prala kupaonu Sljedećeg dana sam se čak i sjećala šta je bilo, ali sam rigala cijeli dan. Katastrofa, morala sam i iz škole otić koliko mi je loše bilo. Da, nisam spomenula da je taj dan kad sam se napila, bio UTORAK. Nismo imali školu, pa zašto ne iskoristiti priliku i opustiti se malo. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pijanstvo 03.05.10 9:07 | |
| treba sve u zivotu probat, pa tako i to bar znas kako glava boli drugi dan |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pijanstvo | |
| |
| | | | Pijanstvo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 402 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 402 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943557. in 18087 subjects
|
|