|
| Bronhitis | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Bronhitis 20.04.09 14:38 | |
| Ja sam ga imala kad sam bila mala, i sad ga beban ima... Iako kažu da je to dječja bolest, i da nije "strašna", ja po osobnim iskustvima mogu reći da je jako jako ružna... Ima ih više vrsta, on ima alergijski bronhitis, i bio je u bolnici par puta, testiran na sve, nije na ništa osobito alergičan, a često dobija napadaje, tako da su mi rekli da budem detektiv, i da sama otkrivam na što je alergičan... Jeste li imali problema s tim dok ste bili mali, imate li nekoga tko pati od bronhitisa, vjerujete li u "domaće" lijekove za bronhitis? |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Bronhitis 20.04.09 14:40 | |
| Imao sam ga ja kao klinac, tvom bebaču želim da brzo ozdravi! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bronhitis 20.04.09 14:50 | |
| Heh, ma što je stariji, sve ga to manje muči... Malo je ojačao, malo terapijice i sad je sve pod kontrolom!!! Hvala, zakon si |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Bronhitis 20.04.09 14:53 | |
| Ma biti će on najzdraviji i najjači bracek! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bronhitis 20.04.09 16:23 | |
| Nisam imala bronhitis,a bebi brzi oporavak... |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Bronhitis 20.04.09 23:46 | |
| ja od rođenja imam bronhitis...od 18 godine imam bronhealnu astmu...i stvano je koma kad imam napadaj ali se već znam kontrolirat...koristim punpice i imam svoj osobni inhalator tak da imam inhalacije kod kuće...alergična sam na sve što cvjeta,stvarno mi je žao tvog klinca jer je to koma,ali nadam se da ćeš uspješno to izlječit..od prirodnih lijekova sam čula da je dobar med od bagrema...a ima i u Zg na Sv.Duhu neke injekcije imunizacije za alergičare..neznam koliko koštaju i kak se često treba ići ali možeš se možda raspitati kod nekoga..(ja sam tako čula)moja ujna ide na te injekcije...ali neznam koliko često i dali se to plaće...Sretno i iskreno ti želim da ti dijete čim prije ozdravi... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bronhitis 21.04.09 10:26 | |
| Hvala svima na lijepim željama!!!! Heh, mi imamo inhalator doma, i baby haler, da ne spominjem siggular, flixotide, aerius, claritin, pa koliko je injekcija primio, pa kisika, pa adrenalin....Pa primjer: danas se igra, sve super, navečer zaspe, dobije taj napadaj, pa s njim na hitnu, pa me napadnu što ga nisam prije dovela... A sve se to dogodi kroz možda pola sata, al nemožeš im objasnit, a nemožeš se ni svađat s njima, jer ti trebaju... Pa bolnica... Pa koliko sam noći sjedila pored njega na krevetu, jer bih mislila da će ga to ugušit kako je disao....aaaaaahhhhhhhh .....A od domaćih smo probali kozje mlijeko, kamilicu i maslinovo ulje, sirup od borovih iglica, pa smo naručivali iz Imotskog neke lijekove, pa sam išla u Posušje po neke sirupe.... da dalje ne nabrajam, pulmolog što ga vodi je odličan, i on mi je odmah rekao(prije 2 godine) da bi najlakše bilo pomaknuti vrijeme unaprijed pa da on sam se izbori i njegov organizam... I stvarno tako je, što je veći i snažniji, ti su napadaji sve rjeđi i lakše ih podnosi!!! Sad su dani lakši, a noći još lakše!!!!! |
| Naslov: Re: Bronhitis 21.04.09 10:44 | |
| Želim Arieli i Rainynom bebaču da imaju što manje problema i da što više budu zdravi. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Bronhitis 21.04.09 10:49 | |
| Reci mu da ga je pozdravio barba Goran i zagrli ga u moje ime! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | sarah Početnik
Broj postova : 97 Godine : 50 Lokacija : između dvije vatre Datum registracije : 18.04.2009
| Naslov: Re: Bronhitis 22.04.09 8:14 | |
| RAINY23 , upravo prolazim kroz sve to...pretrage,napadaji,kašalj... mala se gušila dva puta ovaj tjedan i na to dobila urtikariju... nema bronhitis,ali alergijski kašalj traje 24 sata dnevno (u našoj kući).. tebi i tvom klincu želim što bezbolnije i brže ozdravljenje!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bronhitis 22.04.09 8:29 | |
| Nisam imao nikad problema s bronhitisom niti sam ga imao. Čuo sam da je kozije mlijeko dobro za osobe koji imaju problema s bronhitisom |
| Naslov: Re: Bronhitis 24.04.09 8:26 | |
| I ja sam čuo da je kozje mlijeko dobro za te i još neke probleme. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bronhitis 26.04.09 20:02 | |
| Evo opet nam taj bronhitis neda mira... Nekidan sve 5, igrao se cijeli dan, raspoložen, dobro jeo, ma skroz ok... Ujutro, ja se budim oko 6 sati, a moj mačić diše "na škrge"... s njim kod doktorice, dijagnoza teški bronhitis... I tako 3 dana, solu medrol, kući aerius za alergiju, pa singular granule, pa baby haler s ventolinom 3 puta dnevno... Tek danas je počeo iskašljavati i lakše diše... Dokad tako... |
| Naslov: Re: Bronhitis 28.04.09 19:33 | |
| Budi strpljiva Rainy, popraviti će se stanje sigurno. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bronhitis 25.08.09 13:44 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bronhitis 25.08.09 13:46 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bronhitis 25.08.09 13:47 | |
| Evo s ovim se moj Ante često "igra" |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bronhitis | |
| |
| | | | Bronhitis | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 372 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 372 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|