|
| Manijaci i samoodbrana | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Manijaci i samoodbrana 10.04.09 18:00 | |
| da li ste ikada imali problema sa manijacima i kako ste se odbranili?? ako niste šta biste uradili ako bi se to desilo?? |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Manijaci i samoodbrana 10.04.09 18:22 | |
| Jako dobra tema, ženama je jako bitno znati obraniti se od manijaka. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Manijaci i samoodbrana 10.04.09 18:24 | |
| Nemam beda s tim,5 godina sam trenirala taekwondo : |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Manijaci i samoodbrana 10.04.09 18:58 | |
| Super, Kate je sigurna! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Manijaci i samoodbrana 10.04.09 20:05 | |
| znam ja koje je njihovo bolno mjesto ozbač, nisam imala problema, ne znam nikakvu borilačku vještinu, uff sad se brinem ... idem odma nabaviti neki štap makar da ga imam čime tresnut po nosu : : |
| | | DJ Tea Početnik
Broj postova : 42 Godine : 32 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 18.12.2008
| Naslov: Re: Manijaci i samoodbrana 10.04.09 20:08 | |
| haha...nisam imala problema s manijacima..a da mi se to dogodi..hmmm... isla sam na karate i tecaj samoobrane tako da se potezi znaju...najvazniji i najsigurniji je onaj izmedu nogu..hahaha... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Manijaci i samoodbrana 14.04.09 10:39 | |
| sad samo treniranje... malo teze kad se nadjes u takvoj situaciji... moze ali i ne pomaze previse.. jer sve se svodi na snagu.. a tu smo ipak slabije... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Manijaci i samoodbrana 14.04.09 10:59 | |
| Ništa od toga svega, ja mislim da bi mene lako savladali, ja sam kao zeko samo se ukoćim i radite mi što god hočete.Šalim se. NIsam se nikada našla u situacija da se moram braniti i neznam kako bi reagirala, volim misliti da bi ostala prisebana i dala sve od sebe da se obranim. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Manijaci i samoodbrana 14.04.09 11:05 | |
| Šta sad kao borilačke vještine,ne pomažu...OMG... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Manijaci i samoodbrana 14.04.09 11:54 | |
| da pomazu..samo na velikoj udaljenosti... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Manijaci i samoodbrana 14.04.09 13:31 | |
| Pokušavaš biti humoristična,odustani ne ide ti... |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Manijaci i samoodbrana 14.04.09 21:16 | |
| imala sam probleme u par navrata, al jaka sam ja | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Manijaci i samoodbrana 14.04.09 21:24 | |
| E pa jesam zaboravila jedan slučaj, ali valjda me netko pazi gore Imala sam 18-19 mlado ludo, izašle cure vanka i veselile se i lumpale, tu naleti jedan simpa farajer. I ja odem s njim, malo se drpati kako to već ide. Bilo nam zima pa se ušuljali ženski toalet i tako mic po mic i meni je dosta malo se izgrlili, pomazili i meni to dosta idem sada k curama, da dalje feštamo, ali... On neda da odem , i nemoj i pusti, ali on ne pušta. Sad sam se sjetila da nisam ostala hladna postao je agresivan i sve se jako zahuktalo, a nikog u toaletu. I proleti mi glavom, pa neće se to meni dogodit, pazim uvijek s kim sam i znam ga.... I sreća i bog netko kuca po vratima:" Policija ,racija svi van i osobne na izlazu". Sreća ili što ili tko ,ne znam. | |
| | | _plavusa_ Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 218 Godine : 32 Lokacija : bihac Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Manijaci i samoodbrana 15.04.09 15:46 | |
| nisam imala bedova s njima. i drago mi je zbog toga | |
| | | len Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 470 Datum registracije : 23.06.2010
| Naslov: Re: Manijaci i samoodbrana 26.06.10 20:01 | |
| Srecom nemam slicna iskustva.
Zadnja promjena: len; 07.07.10 17:01; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Manijaci i samoodbrana 26.06.10 21:03 | |
| Nisam imala bliskog iskustva...ali sam nekako bila blizu.Ali i kad idem ulicom gledam ljude nisam zamišljena...sve pratim.
Jednom u autobusu je ušla grupica mladih oko 18 godina i sve drndali i vikali i baš sjeli svuda oko mene.Onako malo prvokacija...propitvkivanje...baš sam osjetila opasnost.Samo napravim malo stav siguran i ležeran i na pitanja mirno odgovaram.Čini mi se da im malo fali da energiju ne ispucaju.Znam samo da je dobro biti hladnokrvan i glumit snagu(iako sam u sebi bila preplašena).
Najgore je, znam i u najtežim situacijama kad budala vidi da ga se netko boji.To mu daje snagu. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Manijaci i samoodbrana | |
| |
| | | | Manijaci i samoodbrana | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 21 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 21 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943714. in 18090 subjects
|
|