|
| Nalik jedno na drugo - psi i njihovi vlasnici | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Nalik jedno na drugo - psi i njihovi vlasnici 10.04.09 17:34 | |
| MOSTAR - Ljudima je dovoljno pogledati nečije lice kako bi znali kakvog bi psa osoba koju gledaju imala, pokazalo je novo istraživanje, javlja LiveScience. Znanstvenici su sa 70 volontera koji ne posjeduju pse proveli eksperiment. Volonteri su na temelju fotografija 41 vlasnika pasa trebali odrediti kakvog psa posjeduje osoba na slici. U više od polovice pokušaja, volonteri su uspješno odredili vrstu psa koju posjeduje osoba sa slike. Znanstvenici tvrde kako to sugerira da su određene pasmine pasa povezane s određenim vrstama ljudi. Istraživanje koje je dovelo do ovog zaključka proveli su psiholozi s britanskog Sveučilišta Bath Spa. Ljudi vole kućne ljubimce, a to dokazuje podatak da čak dvije trećine američkih kućanstava ima najmanje jednog kućnog ljubimca. Psiholozi tvrde kako su se volonteri pri određivanju koja osoba ima kakvog psa koristili stereotipovima sličnosti. Ipak, kada su proučavali jesu li osobine ličnosti vlasnika pasa povezane s karakteristikama ponašanja pasa koje posjeduju, znanstvenici nisu otkrili povezanost. brazda.ba/javno.com |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Nalik jedno na drugo - psi i njihovi vlasnici 10.04.09 17:44 | |
| ne znam samo da li idu kod istog frizera ... ili je ovde stvar u onome s kim si takav si ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nalik jedno na drugo - psi i njihovi vlasnici 10.04.09 17:47 | |
| Ljudima je dovoljno pogledati nečije lice kako bi znali kakvog bi psa osoba koju gledaju imala, pokazalo je novo istraživanje, javlja LiveScience.
Znao sam da je pas ogledalo ponašanja i karaktera vlasnika, ali ovo je extra informacija i saznanje više. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nalik jedno na drugo - psi i njihovi vlasnici 11.04.09 19:22 | |
| da, da ja sam to znala ... često puta sam vidjela koliko zapravo psi nalikuju vlasnicima |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Nalik jedno na drugo - psi i njihovi vlasnici 18.07.10 20:15 | |
| inače psi znaju nalikovat vlasnicima ne samo ponašanjem nego i pogledom i ostalim takvim stvarima | |
| | | Blogerka Početnik
Broj postova : 5 Godine : 29 Datum registracije : 16.08.2018
| Naslov: Re: Nalik jedno na drugo - psi i njihovi vlasnici 20.08.18 10:01 | |
| Nisam sigurna koliko je ova teorija pouzdana, skoro sam baš gledala eksperiment u kome su pokušali da pogode kom vlasniku koji pas pripada na osnovu fizičkih karateristika i karaktera. Uzeli su deset vlasnika i razdvojili od pasa i pokušali da povežu, ali koliko se sećam samo su dva para spojili kako treba, sve ostalo je propalo. Bila su još dva neka takva eksperimenta i opet nisu išla u korist ovoj teoriji. Btw, moj ker je potpuna suprotnost od mene | |
| | | Dalmatinka Ljubitelj foruma
Broj postova : 3993 Godine : 44 Lokacija : Tamo di je Coco! Datum registracije : 01.08.2022
| Naslov: Re: Nalik jedno na drugo - psi i njihovi vlasnici 18.01.23 16:53 | |
| Jadna mi majka da sam tako gadna onda | |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Nalik jedno na drugo - psi i njihovi vlasnici 19.01.23 17:21 | |
| ima tu dosta istine… | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nalik jedno na drugo - psi i njihovi vlasnici | |
| |
| | | | Nalik jedno na drugo - psi i njihovi vlasnici | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 56 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 56 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|