|
| Slavite li rođendane? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Slavite li rođendane? 06.04.09 19:30 | |
| Slavite li svoje rođendane i rođendane svojih bližnjih? Imate li koju zanimljivu anegdotu za ispričati sa nekog od rođendanskih slavlja? U mojoj obitelji gotovo svi prave fešte za rođendane, pogotovo dječje. Ja za svoj rođendan počastim najdraže osobe doma i redovito sa ekipom profeštam negdje vani. Ne radim nikakve ekstra fešte doma za svoj rođendan, mada prije jesam. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slavite li rođendane? 06.04.09 19:36 | |
| evo pošto je moj rođendan danas pa i da odgovorim prva... obično slavim sa društvom vani, malo popijemo, odemo u disko i tako.. a prošle godine sam pravila party kod sebe kod kuće, al bolje je na vani, pa sam odlučila tako uraditi slijedeći rođendan tj. večeras.. a anegdota.. sad se ne mogu baš sjetiti.... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Slavite li rođendane? 06.04.09 19:50 | |
| Onda smo slični Minač. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slavite li rođendane? 06.04.09 21:13 | |
| obavezno neki dobar ručak taj vikend za obitelj....marenda ekipi sa posla... i fešta sa prijateljima kod mene u konobi... nemam baš neke anegdote.....ili nemam, ili ih se ne sjećam... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slavite li rođendane? 06.04.09 21:16 | |
| Da,slavim uvijek u društvu prijatelja...i nemam posebno šta izdvojiti jer uvijek mi je bila ludnica...Izađemo negdje ili budemo kod mene....bitno da je fešta...... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slavite li rođendane? 06.04.09 21:29 | |
| Rođendani se kod mene slave pod obavezno... : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slavite li rođendane? 06.04.09 21:59 | |
| katinim frendovima u planeru tjedan prije katinog rođendana piše: PSIHIČKO PRIPREMANJE...dan prije i dan poslije katinog rođendana negdje tulumare...a tjedan dana poslije rođendana se liječe.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slavite li rođendane? 06.04.09 22:01 | |
| Al' me ishvali... : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Slavite li rođendane? 06.04.09 22:07 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Slavite li rođendane? 14.04.09 15:42 | |
| O pa naravno, baš volim kada dobijem neki poklončić, baš sam happy kad dobijem iznenađenje, svejedno mi je što je. Inaće obilazim one koje volim, za rođendane obavezno, im nešto poklonim. Party pravimo:party: , ali mali, samo za kćerkicu. Doduše biti će mali još god.-dvije, a kad počne njoj društvo dolaziti neće biti baš tako mali. Sebi i njemu uvijek napravim neku torticu, jer nam se uvijek netko sjeti rođendana. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Slavite li rođendane? 19.01.10 17:01 | |
| obiljezim rodendane svojih najblizih ..rucak malo svecaniji...kolaci...poklon....prijatelji i to je to ...svoj rodendan prije sam isto proslavi u krugu porodice i s prijateljima koji dodi navece ... a sad ova zadnja dva svoja nesto nisam ni slavila .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Slavite li rođendane? 21.01.10 22:21 | |
| ..ja svoj samo s mojima..njegov isto tako..druge ne obilazim za rođ..ali od Lucke....joj obožavam...svi se skupe...ona kao nova godina..torte i kolaći..lani mi je lopov mali pojela jedan biskvit za tortu dok sam širila veš vani... | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Slavite li rođendane? 05.02.10 13:58 | |
| Ranije sam slavila kuci...uvek je bilo ono nas 10-15ak.....uglavnom nam je bio super...samo sto smo svake godine posle mog rodjendana morali da krecimo moju sobu, shvatili smo da se bas i ne isplati tako nesto xD Pocela sam posle sa 2 drugarice da idem u grad...odemo na picu i sok...i tako.. Sad vise ne slavim uopste...prosle godine cak ni tortu nisam pravila...mrzi me... Slavicu samo 15. rodjendan, jer mi je nekako bas bitan...ne znam...al taj 15. je bas ONO! I to je to... posle toga ako nekad odemo do grada, super, ako ne, opet super...i tako | |
| | | dear_green_gem Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 497 Godine : 32 Lokacija : Kladanj,bih Datum registracije : 29.12.2009
| Naslov: Re: Slavite li rođendane? 05.02.10 21:29 | |
| nisam do sada slavila rodjendane.. cak ni ovaj jubilarni 18ti... sta ja znam.. takve okolnosti... ali zato jedva cekam 21.. neznam sto ali eto... nadam se da cu ga moci slaviti.. | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Slavite li rođendane? 09.02.10 15:31 | |
| Joj još malo i stiže nam onaj glavni..naše male žabe..več je narućila tortu..bez voća s gumenim bombonima, po torti.. Samo ove godine mogli bi na kirvaj kod mojih pošto je 19.3 dan sv. Josipa...baka je več dobila naruđbu za tortu...sreća po mene jedna manje za mamu... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Slavite li rođendane? | |
| |
| | | | Slavite li rođendane? | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 50 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 50 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|