|
| PONUDA ZA POSAO OD KUĆE (MOGUĆA PRIJAVA) | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
ninanana Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 368 Godine : 50 Datum registracije : 21.03.2016
| Naslov: PONUDA ZA POSAO OD KUĆE (MOGUĆA PRIJAVA) 15.11.22 11:08 | |
| Ovo nije običan oglas za posao - ovo je tvoja šansa da promeniš život! Uz to dobijaš i prijavu na stalno ili dodatno, ti biraš! Potrebna mi je samo JEDNA OSOBA strastvena, komunikativna i sa ciljem, spremna da uči kako se postaje majstor u mrežnom marketingu. Tražene osobine : vredna, organizovana,spremna da uči i stalno razvija svoje veštine spremna da izadje iz zone komfora - svesna da je ovo jedinstvena prilika da započne pravi biznis sa pravim parama na računu komunikativna, sa ili bez iskustva u mrežnom marketingu postena i pre svega ČOVEK u najpozitivnijem smislu spremna da uči, da se usavršava i postavlja nove granice Misliš da si ti prava osoba za ovaj posao - pošalji mi na mail tvoju biografiju i zašto treba da izaberem baš tebe! E-mail: perspektivanposao@gmail.com Mogućnost Viber poziva i dogovora oko svega, a ko je iz Novog Sada ili okoline možemo i na kaficu. Pišite mi, čekam vas | |
| | | | PONUDA ZA POSAO OD KUĆE (MOGUĆA PRIJAVA) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 248 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 248 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|