|
| Kulinarski test | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Kulinarski test 28.03.09 23:20 | |
| ovo je za blizanku... evo ti da uradiš prvo ovaj test pa onda pričaj o sexu... 1. DOK PRIPREMAM OBROK, OBIČNO: A - radim klasična jela koja svi volimo B - slijedim recept korak po korak C - dodam više zdravih sastojaka D - sve promijenim da zadivim goste E - eksperimentiram 2. MOJI NAJDRAŽI SASTOJCI SU: A - puno kruha, crveno meso i škrob B - teletina i piletina C - riba i povrće D - moderni sastojci E - povrće, začini i neobični sastojci 3. U SLOBODNO VRIJEME NAJRADIJE: A - posjećujem prijatelje i obitelj B - organiziram kuću C - vježbam ili idem na sat pilatesa D - sam spontan/a i tražim avanturu E - sudjelujem u kreativnim aktivnostima 4. MEĐU NAJDRAŽIM JELIMA SU MI: A - domaći specijaliteti B - složenci C - sve sa svježim sastojcima i začinima D - roštilj 1/3 E - strane kuhinje 5. DRUGI LJUDI ME OPISUJU KAO: A - dobrog prijatelja B - vrijednog i promišljenog C - zdravstveno osviještenog D - intenzivnog E - znatiželjnog NAJVIŠE ODGOVORA A: Vi ste darežljiv kuhar. Imate puno prijatelja, entuzijastični ste, volite kuhati i pozivati goste na tradicionalna iskušana obiteljska jela, iako to katkad uključuje nešto manje zdrave obroke. Niste skloni eksperimentiranju, a kuharica vam je ispunjena isprobanim jelima. NAJVIŠE ODGOVORA B: Vi ste promišljen kuhar. Oslanjate se strogo na postupke u receptu. Imate profinjen ukus i manire te uvijek težite da vam jelo izgleda kao u kuharici. Zbog vašeg truda svi prijatelji i kuhari u obitelji znat će propuste i prednosti određenih recepata. NAJVIŠE ODGOVORA C: Vi ste “zdrav” kuhar. Volite sve znati o najnovijim saznanjima stručnjaka što je zdravo, a što se pokazalo štetnim u načinu pripreme i u samim namirnicama. Volite pripremati recepte iz kuharica, prirodni ste optimist, a najviše eksperimentirate s ribom i začinima. NAJVIŠE ODGOVORA D: Vi ste kompetitivan kuhar. Dominantne ste i zabavne osobnosti i želite da sve bude savršeno, kako jelo, tako i sam izgled. Volite dekorirati jela i svoje umijeće pokazivati drugima. Uživate u pohvalama, a prijatelji su vas nerijetko nagovarali da napišete svoju kuharicu. NAJVIŠE ODGOVORA E: Vi ste inovativan kuhar. Kreativni ste i volite pratiti kulinarske trendove. Često koristite recepte iz kuharica samo kao podlogu kako biste mogli eksperimentirati sa stilovima raznolikih kuhinja. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 28.03.09 23:21 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 28.03.09 23:25 | |
| - ana je napisao/la:
- A......
bravo ana... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 28.03.09 23:30 | |
| I ni manje ni više sve do jednog je bio odgovor a....hvala Minchy... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 28.03.09 23:31 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 28.03.09 23:32 | |
| Kako užasna,ne voliš,ne stigneš ili ne ide...' |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 28.03.09 23:37 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 28.03.09 23:38 | |
| ma da.... to je sve povezano.. slatka ja.. a moram onda voljeti i praviti slatko.. hehe |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 28.03.09 23:39 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 28.03.09 23:41 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 28.03.09 23:47 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 28.03.09 23:49 | |
| Super,samo bez krompira,mama je se toliko smijala,kaže ukusan je ,al Ana di je krompir... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 28.03.09 23:55 | |
| - ana je napisao/la:
- Super,samo bez krompira,mama je se toliko smijala,kaže ukusan je ,al Ana di je krompir...
sad si me stvarno nasmijala... ma nema veze, bar si zapamtila za drugi put.... hehe ma ja ne zaboravim sastojke, neg slučajno zapalim cigaretu dok se to peče, i u najčešćim sluačjevima izgori i na kraju svi moraju jesti vani ili naručiti nešto... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 28.03.09 23:56 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 29.03.09 0:00 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 29.03.09 0:09 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 29.03.09 0:11 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 29.03.09 0:12 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 29.03.09 0:15 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 29.03.09 0:16 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kulinarski test 29.03.09 0:17 | |
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kulinarski test | |
| |
| | | | Kulinarski test | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 522 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 522 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|