Iz tvoje sam kolijevke Rijeko otplovio negdje daleko, al uvijek si bio i ostao grade Cežnja u srcu mom... ... ja sam u tvojoj ti u mojoj duši Rijeko jer moj si dom ! … Najdraža Rijeko otvori njedra vracam se tebi primi mi jedra voljeni grade za tebe dišem najljepšu pjesmu srcem ti pišem ! … Najdraža Rijeko pružam ti ruku spustit cu sidro u tvoju luku voljeni grade otvori vrata da pogledam Kvarner sa vrha Trsata ! …
Fiume, hej, hej ! Ale... ale... ale, ale, a Fiume Ale... ale... ale, ale, a Fiume … Mi smo Armada i mi smo sami protiv svih Mi smo iz grada kroz koji Rjecina prolazi Mi smo ko nevera, ko nevera sa Kvarnera Mi smo grupa cijela i naša krv je plavo - bijela !!! … Ale... ale... ale, ale, a Fiume Ale... ale... ale, ale, a Fiume … Mi volimo Rijeku plavo bijele boje I mi volimo Rijeku kao oci svoje Plavo bijela najljepša je boja To je, to je boja majstora sa mora !!! … Ale... ale... ale, ale, a Fiume Ale... ale... ale, ale, a Fiume
S dlana Boga pali smo Ovo nije svijet za nas U životu prolazi samo vjeran pas Nema zakona jaceg od nas Hej tata, oprosti mi Nocas se cijeli grad pali Gore uz Rijeku Palit cu vatre, otopiti led
Rijeka, ajmo, u jednu pjesmu zajedno svi Rijeka, ajmo, Rijeka !
Gost Gost
Naslov: Re: Navijačke himne 04.11.08 22:13
dinamo volim
Popevke sam skladal i rožice bral i svu svoju mladost sam tebi ja dal navi, navijaj, srušit će se stadion nek je nered, nek je lom ja te volim, Dinamo, Dinamo
Refren I znaj da Bog zna za sveto ime to, sveto ime Dinamo i u nebo s njim i u pakao Bad Blue Boys-i i Dinamo
Nek se pale baklje sve za sve nas, za Purgere jer na barjaku modrom piše samo Dinamo, Dinamo
Refren
I kolcem i lancem i bokserom u glavu udari, razvali za dinamovu slavu i kolcem i lancem i bokserom u glavu ja te volim, Dinamo
king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
Naslov: Re: Navijačke himne 05.11.08 19:26
Rossoneri siamo noi ma chi cazzo siete voi noi del milan siamo quà e per voi non c'è pietà quando il Milan segnerà questo stadio esploderà dalla curva s'alzerà la canzone degli ultrà... Siamo l'armata Rossonera e mai nessun ci fermerà noi saremo sempre quà quando il Milan giocherà forza Milan vinci ancora per gli ultras.... la la la la la la la la lala la la la la la la la la la
MILAN!
Gost Gost
Naslov: Re: Navijačke himne 11.11.08 19:45
king_in_crimson je napisao/la:
Rossoneri siamo noi ma chi cazzo siete voi noi del milan siamo quà e per voi non c'è pietà quando il Milan segnerà questo stadio esploderà dalla curva s'alzerà la canzone degli ultrà... Siamo l'armata Rossonera e mai nessun ci fermerà noi saremo sempre quà quando il Milan giocherà forza Milan vinci ancora per gli ultras.... la la la la la la la la lala la la la la la la la la la
MILAN!
:bball:
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Navijačke himne 01.12.08 23:11
Imamo sifilis,imamo sidu, Imamo triper, i mi smo bolesni I mi smo bolesni i mi smo ludi I mi smo blesavi jer mi smo tovari Volimo pičku, volimo drogu Volimo Hajduk i pivo s nogu Za Hajduka lit ćemo krvi Još ove godine bit ćemo prvi Ova ekipa blesava luda Ova ekipa ima muda O sveti oče za sve ti fala Hajduk ide do finala Do finala i Japana Zgazit ćemo i Dinama Amsterdamske kurve plaču Za Torcidu mukte daču
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Navijačke himne 01.12.08 23:14
Ako ne postaneš, novi prvak ti, Torcida će žaliti, oprostit ćemo ti, Jer ipak znamo svi, da najbolji si ti I nikad ti nećemo, okrenut leđa mi, o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o Ako ne postaneš, novi prvak ti, Torcida će žaliti, oprostit ćemo ti, Jer ipak znamo svi, da najbolji si ti I nikad ti nećemo, okrenut leđa mi o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Gost Gost
Naslov: Re: Navijačke himne 02.12.08 13:32
WHEN YOU WALK THROUGH A STORM HOLD YOUR HEAD UP HIGH AND DON´T BE AFRAID OF DARK AT THE END OF A STORM IS A GOLDEN SKY AND THE SWEET SILVER SONG OF A LARK WALK ON THROUGH THE WIND WALK ON THROUGH THE RAIN THO´ YOUR DREAMS BE TOSSED AND BLOWN WALK ON,WALK ON WITH HOPE IN YOUR HEART AND YOU´LL NEVER WALK ALONE
Evo jedna od najljepših himni. Himna Liverpoola. Nije to iz mojih usta nego su stručnjaci rekli tako
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
Naslov: Re: Navijačke himne 07.12.08 20:32
Boja mojih vena O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri
Lijem krv, a suza nema ti si boja mojih vena neka cijeli svijet sad cuje to ja volim Dinamo
Jos od malih nogu zna se ime kluba sto se voli od djetinjstva bas kao prva ljubav
Osvojit' cemo mi sve naslove prvaka jer Dinamo je uvijek bio ponos svih Hrvata
Kad nitko nije htio mi smo rekli, moj si stoje iza tebe Zapresicki Boysi
Plemenitog roda kaj branit' cemo svoje jer u zilama nam tece krv plave boje
Svi su puno pricali a nisu nista radili ovo je za decke sto Hrvatsku su branili
Kad ime su zabranili postali smo jaci vole tebe Dinamo tvoji navijaci
Hvala Bogu kaj imamo sveto ime Dinamo nema boljeg, baci loptu da se igramo
Vole svi taj klub kada gube ili zabijamo nema veze, pa mi za njega navijamo
Znaj da te vole svi Dinamo sampione svaki put kad igras napunis stadione
Palimo te baklje i dizemo sve salove i kada nebo gori znam da zabijas te golove
Samo tako naprijed do kraja nema predaje u Ligu prvaka da podignemo tenzije
Da nam dodju gosti predugo si ih cekao dobro dosli u plavi pakao
To mozda ne budes procitao u knjigama to, buraz, mozda ne bus gledao u kinima
Al' vjeruj mi kad ponos grada mog cujes na tribinama zna i dragi Bog
Da nema kluba do Dinama ako nisam na tekmi ziher gledam na telki
Jer volim ovaj klub kaj god ljudi rekli zna se kad si lud onda kad je derbi
Na lijevoj strani grb s bojom neba na sebi svi kaj nas gledaju k'o na divljake
Nek' bjeze kad se skupe nase sake Dinamo volim to nije nikaj novo
I svima kaj nas mrze porucujemo ovo
Ja volim Dinamo samo Dinamo zivota mog je sreca sva i ljubav najveca
O, ja volim Dinamo
Bonnie Ljubitelj foruma
Broj postova : 3003 Godine : 38 Datum registracije : 25.11.2008
Naslov: Re: Navijačke himne 02.02.09 23:10
Ruka se čvrsto stisne sa tribine vrisne, Hrvatska, I nebo iznad mene zna da naša ti si voljena, Ritam bubnjeva u tijelo jedno spaja nas sa njom, Arena Paklena sad diše i povjest piše pjesmom tom
Nered: Evo ljudi opet nas, ajmo, Svi se deru na sav glas kad smo, Svi ko jedan to je strašno, Dobro došli u pakao za stvarno, Znači danas opet vatre gore, Na terenu gdje se naši bore, Sjever ,Istok, zapad pa i more, Danas slavi s nama sve do zore, Dole naš je Lino, Lino, Povici sad kruže tribinom, Zapalit ćemo vas ko benzinom, Bombardirat vanjskim i krilom, Mi to radimo sa stilom, kompa, S nama Balić, Rope i Đomba, Pali fitilj, mi smo ko bomba, Ruke gore!
Zaprešić boys: Ruka se čvrsto stisne sa tribine vrisne, Hrvatska, I nebo iznad mene zna da naša ti si voljena, Ritam bubnjeva u tijelo jedno spaja nas sa njom, Arena Paklena sad diše i povjest piše pjesmom tom
Nered: Kada dole vidiš naše boje Slušaj pjesme što tribinom ore Nema repke, a da se nas ne boje Ako neznaš, mi smo oni koje Pamti svijet i Europa Preko kontra, krila, pivota. Mi smo najbolji u ovom još od onda Od kada Jović zabijo je sa poda Ovo možeš vidjet samo kod nas Arena opet gori samo zbog vas Srce jače lupa, ajmo svi sad Gore ruke!
Zaprešić boys: Ruka se čvrsto stisne sa tribine vrisne, Hrvatska, I nebo iznad mene zna da naša ti si voljena, Ritam bubnjeva u tijelo jedno spaja nas sa njom, Arena Paklena sad diše i povjest piše pjesmom tom
Gost Gost
Naslov: Re: Navijačke himne 02.02.09 23:27
Iz tvoje sam kolijevke Rijeko otplovio negdje daleko, al uvijek si bio i ostao grade Cežnja u srcu mom... ... ja sam u tvojoj ti u mojoj duši Rijeko jer moj si dom ! … Najdraža Rijeko otvori njedra vracam se tebi primi mi jedra voljeni grade za tebe dišem najljepšu pjesmu srcem ti pišem ! … Najdraža Rijeko pružam ti ruku spustit cu sidro u tvoju luku voljeni grade otvori vrata da pogledam Kvarner sa vrha Trsata !
Gost Gost
Naslov: Re: Navijačke himne 02.02.09 23:28
Fiume, hej, hej ! Ale... ale... ale, ale, a Fiume Ale... ale... ale, ale, a Fiume … Mi smo Armada i mi smo sami protiv svih Mi smo iz grada kroz koji Rjecina prolazi Mi smo ko nevera, ko nevera sa Kvarnera Mi smo grupa cijela i naša krv je plavo - bijela !!! … Ale... ale... ale, ale, a Fiume Ale... ale... ale, ale, a Fiume … Mi volimo Rijeku plavo bijele boje I mi volimo Rijeku kao oci svoje Plavo bijela najljepša je boja To je, to je boja majstora sa mora !!! … Ale... ale... ale, ale, a Fiume Ale... ale... ale, ale, a Fiume
S dlana Boga pali smo Ovo nije svijet za nas U životu prolazi samo vjeran pas Nema zakona jaceg od nas Hej tata, oprosti mi Nocas se cijeli grad pali Gore uz Rijeku Palit cu vatre, otopiti led
Rijeka, ajmo, u jednu pjesmu zajedno svi Rijeka, ajmo, Rijeka !
Gost Gost
Naslov: Re: Navijačke himne 02.02.09 23:30
Zbog nje sam presretan Zbog nje sam nesretan Nama je Rijeka sve Mi živimo zbog nje Za nju navijamo Pod našim stijenama Teče ko Rječina U našim venama I protiv Hajduka I protiv Dinama Bit ćemo uz tebe Na svim tribina Ma neka svatko zna Nek čuje Hrvatska Način života je Da Rijeku volim ja Oooooooo Da Rijeku volim ja Oooooooo
I svaku ludu noć I svaki novi dan Bit ćemo uz tebe Za nas si kao san Jer nema načina Da mi pokleknemo I zbog pendreka Da se pokajemo Armada bit će tu Ma što god rekli svi 20 godina mi smo preživjeli Ma neka svatko zna Nek čuje Hrvatska Način života je Da Rijeku volim ja Ooooooo Da Rijeku volim ja Ooooooo
Ma neka svatko zna Neka čuje Hrvatska Način života je Da Rijeku volim ja Ooooooo Da Rijeku volim ja Ooooooo Da Rijeku volim ja Ooooooo Da Rijeku volim ja Ooooooo
Gost Gost
Naslov: Re: Navijačke himne 02.02.09 23:43
Ima samo jedan grad za kojeg srce nase kuca Samo jedan klub mi njegova smo dusa Dolje na Kvarneru uz nase plavo more vijore se zastave Plavo-Bijele boje Mi smo sami protiv svih a oni se nikoga ne boje Bore za nas i nase klupske boje Sa nase ih tribine uvijek Forza Fiume prati Mi smo Armada i to svatko mora znati...
Ti zanj da Rijeku volim ja... Ti znaj da Rijeku volim ja... Ale i vise nikoga.....ooooooooo Ale i vise nikoga.....ooooooooo
Staša Totalno relaxiran
Broj postova : 1033 Datum registracije : 12.07.2009
Naslov: Re: Navijačke himne 17.07.09 1:17
Hajdemo svi da pevamo veselo,kome je srce crveno i belo,moja adresa Marakana sever ,delija uvek i već... sad forever...Zvezda je ime šampiona,ima nas 200 miliona..Zvezda je da se pamti dugo,pobeda ili ništa drugo....zvezda,zvezda..zvazda...peva Marakana... Na moje nebo jedna zvezda sela,ona je brate crvena i bela,hajdemo Bogu da se pomolimo,da pevamo i da vas pobedimo.... Zvezda je ime šampiona,ima nas 200 miliona..Zvezda je da se pamti dugo,pobeda ili ništa drugo....zvezda,zvezda..zvazda...peva Marakana... Svi znaju gde je Topčidersko brdo,Delije sever tamo gde je tvrdo,na moje nebo jedna zvezda sela ona je brate crvena i bela... Zvezda je ime šampiona,ima nas 200 miliona..Zvezda je da se pamti dugo,pobeda ili ništa drugo....zvezda,zvezda..zvazda...peva Marakana... ZVEZDA..ZVEZDA..ZVAZDA..PEVA MARAKANA...
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
Naslov: Re: Navijačke himne 02.11.09 20:54
Najlipša zemljo naša Croatio, i moja mila majko Dalmacijo, rodiste sina starijeg od sviju, grad u moru grad u kamenu. Njegovo ime se pronosi morima, sinovi i kćeri po mnogim su zemljama, trideset vjekova prkosi burama, sad se opet diže iz pepela. Ale, ola, leole, Zadar, ole... Čuvaj nam Bože Donat i Stošiju, Šimu, Krševana, Franu i Mariju, sve naše ljude, znane i neznane, ista ih sudba suzama veže. Zastava njegova vije se slobodna, kamene zidine svjedok su vremena, zadarsko srce kuca još u nama i svi ko jedan stat ćemo uz njega. Ale, ola, leole, Zadar, ole...
nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
Naslov: Re: Navijačke himne 02.11.09 20:58
Usrid naših Jazina zastava vijori, i ona govori Zadar je najbolji. Zadar je najbolji, Zadar je slavan, nitko u Europi njemu nije ravan. Mi smo svome Zadru obećanje dali, da ćemo pobijediti, ako nismo lani. Zadar je najbolji, Zadar je slavan, nitko u Europi njemu nije ravan. I bez vaših sudaca, i bez miliona, Dalmacija dobiva novog šampiona. Zadar je najbolji, Zadar je slavan, nitko u Europi njemu nije ravan. Mi smo već prvaci pet-šest puta bili, Bit ćemo i sedmi, naprid plavo-bili. Zadar je najbolji, Zadar je slavan, nitko u Europi njemu nije ravan.
Goran Administrator
Naslov: Re: Navijačke himne 16.08.14 14:29
Liverpool fans on The Kop were one of the first groups of supporters to sing popular songs at football matches, and one of the first songs they adopted for the club was You’ll Never Walk Alone.
The song was written by Richard Rodgers and Oscar Hammerstein, who wrote it for their musical Carousel in 1945. It was performed in the musical by the aptly named character – Nettie Fowler. The lyrics were written by Hammerstein, with Rodgers composing the music.
The famous version by Liverpool beat combo Gerry and the Pacemakers, was released in 1963 and adopted by The Kop not long after. The video below shows fans singing the song at the FA Cup final between Liverpool and Leeds United in 1965. If you watch the video fully you can distinctly hear the travelling Kop’s version of the song, and commentator Kenneth Wolstenholme comments that it is Liverpool’s signature tune.
When you walk through a storm, hold your head up high And don’t be afraid of the dark At the end of the storm, there’s a golden sky And the sweet, silver song of a lark
Walk on through the wind Walk on through the rain Though your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on With hope in your heart And you’ll never walk alone You’ll never walk alone
Walk on, walk on With hope in your heart And you’ll never walk alone You’ll never walk alone