|
| Tko izda...pi***... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Tko izda...pi***... 24.03.09 20:21 | |
| jeste li ikada nekoga izdali? nekoga tko vam je vjerovao najviše na svijetu i onda ste vi iz nekoga razloga ga/ju izdali?
ako jeste, koji su bili razlozi? jeste li bili ljuti na nju ili njega, dal zbog financija....ili nešto treće? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tko izda...pi***... 24.03.09 20:22 | |
| Ne..nisam nikoga izdala i ne bi nikada to napravila osobama u mom životu... |
| | | Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Tko izda...pi***... 24.03.09 20:22 | |
| nikada i mislim da to nikada necu ni uraditi... koja fajda ak nekom reknes...nis...sranje.... nikad nikom niss! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tko izda...pi***... 24.03.09 22:02 | |
| Nikada nikoga ne izdajem ni po koju cijenu... KOD MENE NEMA IZDAJE !!!!! |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Tko izda...pi***... 24.03.09 22:09 | |
| Ponekad nekoga izdaš jer ne ispuniš njegova očekivanja. A u svjesnu izdaju nikad ni zbog čega nisam išao, niti ću ikad. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Tko izda...pi***... 10.05.09 14:33 | |
| Ja sma bila pi**da, jednom davno. Nisma to npravila namjerno, splet okolnosti, bila sam mlada i ništa o životu i prijateljima nisam znala. Sad cijenim svako, a osobu kojoj sam srce slomila nikada neću zaboraviti i kada god se sretnemo srce me boli. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tko izda...pi***... 10.05.09 14:39 | |
| Nikog nisam izdao, niti ću izdavati.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tko izda...pi***... 11.05.09 20:37 | |
| U kojem smislu "izdala"? Uvijek se može dogoditi da ne ispuniš nečija očekivanja, no, ja ne bih to nazvala izdajom. Ja ne mogu utjecati na nečija očekivanja. Svijesno i namjerno nekoga izdati? U smislu da planski nekoga zaje***? To je po meni čista zloba. To mi je nepoljmivo. |
| | | mala mazica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 544 Godine : 33 Lokacija : Karlovac Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Tko izda...pi***... 11.05.09 20:40 | |
| nisam nikada nikog izdala, ali na svu moju žalost, bila sam izdana više puta... mislim da je to najgori osjećaj, pogotovo ako vas izda netko kome ste vjerovali, tko vam je bio drag i do koga vam je bilo stalo...kad sam doživjela izdaju, iz toga svega sam izašla, ajmo reći, pametnija... | |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Tko izda...pi***... 11.05.09 21:25 | |
| Izdao sam onoga koji je izdao mene. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tko izda...pi***... 17.05.09 9:48 | |
| - tana je napisao/la:
- U kojem smislu "izdala"?
Uvijek se može dogoditi da ne ispuniš nečija očekivanja, no, ja ne bih to nazvala izdajom. Ja ne mogu utjecati na nečija očekivanja. Svijesno i namjerno nekoga izdati? U smislu da planski nekoga zaje***? To je po meni čista zloba. To mi je nepoljmivo. rečeš nečije tajne i tako to.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tko izda...pi***... 17.05.09 9:53 | |
| Ne, najgore mi je kad netko krene s onom pričom "ovo ću ja samo tebi reći, iako mi je onaj rekao da ne kažem nikome" i onda cijelo selo dozna. Ako mi se netko povjerio ne želim izgubiti njegovo povjerenje. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tko izda...pi***... 17.05.09 13:09 | |
| sve rečeno na taj način je javna tajna.. najbolje je kada započne sa tom rečenicom nekako mu začepiti usta da uopće ne nastavlja... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tko izda...pi***... 17.05.09 15:32 | |
| baš ...dobro si to rekao ne vidim koje zadovoljstvo ljudi imaju u blebetanju okolo i ogovaranju |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tko izda...pi***... | |
| |
| | | | Tko izda...pi***... | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 220 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 220 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|