| | Školske uniforme | |
|
+8Christine von Cahill Rokerka mala mazica vanja Alba mayeer Kikica Goran 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator

Broj postova : 81331 Godine : 42 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
 | Naslov: Školske uniforme 22.03.09 22:00 | |
| First topic message reminder :
U mnogim državama svijeta su školske uniforme obavezne, između ostalog i kako bi se izbjegle klasne podjele među djecom. Koliko su učestale podjele među djecom i mladima, kad primjerice netko nosi maicu koja košta 50 kuna, a netko drugi onu koja košta 500? Treba li ponovno uvesti obavezu nošenja školskih uniformi? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|  | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
 | Naslov: Re: Školske uniforme 24.03.09 21:23 | |
| Baš na cirkus,ja bi stavila sve u plave i gotovo. |
|  | | Goran Administrator

Broj postova : 81331 Godine : 42 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
 | Naslov: Re: Školske uniforme 24.03.09 21:33 | |
| Pa da Ana!  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Školske uniforme 24.03.09 21:34 | |
| Ma ljubavi ja i ti ćemo njima smisliti od boja do ponašanja...  |
|  | | Goran Administrator

| Naslov: Re: Školske uniforme 24.03.09 22:31 | |
| Naravno srećo!  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|  | | vanja Zagrijao tipkovnicu

Broj postova : 185 Godine : 34 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 12.10.2008
 | Naslov: Re: Školske uniforme 13.08.09 14:40 | |
| Nije to tako ni loša ideja, treba ih uvesti.  | |
|  | | mala mazica Zagrijao tipkovnicu

Broj postova : 544 Godine : 32 Lokacija : Karlovac Datum registracije : 02.11.2008
 | Naslov: Re: Školske uniforme 14.10.09 8:27 | |
| ee...to bi bilo dobro...barem nebi morala svaki dan razbijat glavu time što ću obuć....  | |
|  | | Rokerka Ljubitelj foruma

Broj postova : 4199 Godine : 27 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
 | Naslov: Re: Školske uniforme 19.03.10 18:53 | |
| Meni je to super...  | |
|  | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
  Broj postova : 2272 Godine : 78 Datum registracije : 30.10.2010
 | Naslov: Re: Školske uniforme 02.01.11 21:14 | |
| Ja sam 100% za uniforme u školama...I nema oćeš-nećeš - moraš!A ko ju ne obuče-kazna!!I nema ja bi ovaku ja bi onaku-to sve potrpat u plavo,tamnozeleno ili crno i kvit!!
Da kod nas uvedu uniforme vjerojatno bi bile svjetlo plave jer je te boje zaštitni znak škole... | |
|  | | Bobby Totalno relaxiran
  Broj postova : 2068 Godine : 67 Datum registracije : 06.11.2010
 | Naslov: Re: Školske uniforme 02.01.11 21:16 | |
| | |
 | Naslov: Re: Školske uniforme 02.01.11 21:19 | |
| A zašto?  | |
|  | | Bobby Totalno relaxiran
  Broj postova : 2068 Godine : 67 Datum registracije : 06.11.2010
 | Naslov: Re: Školske uniforme 02.01.11 21:23 | |
| Ma. Tek si onda svi umisle, a ne ovi s markicama. Danas su djeca preperverzna da nekom neraskopčaju košulju, a kamoli podignu suknju, a npr. naša škola uopće nereagira na to. Ili, ja se prehladim, a moram nosit neku usranu suknjicu i košulju... Dobro, i ja ponekad odem u školu u košulji (zapravo, u zadnje vrijeme sam više u košulji nego u majicama), ponekad u suknji, ali to po mom nije za školu. | |
|  | | bodomiere Ljubitelj foruma

Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
 | Naslov: Re: Školske uniforme 02.01.11 22:22 | |
| - Citat :
- Danas su djeca preperverzna da nekom neraskopčaju košulju,
a kamoli podignu suknju, a npr. naša škola uopće nereagira na to. Ili, ja se prehladim, a moram nosit neku usranu suknjicu i košulju... ovo jest.to bi vjerojatno donijelo mir među marka nemarka i ostalom,to što se nekima ne bi sviđalo jer nije njihov stil je minoritetno.ne bi ni ja osobno to nosio jer nije moj stil i odvratno mi je al ovako kad bi još išo u šk i da nam uvedu ta odjela onda ok ako je obavezno aj nema problema.al ko što bobby kaže prehladiš se i svejedno moraš neke suknjice nosat ako si cura... Ni je ni moj stil, iako volim nosit košulje... Samo što, veći mi je problem ovo za perverznost i prehladu. E nek nam stave te uniforme, al ja to neć nosit  | |
 | Naslov: Re: Školske uniforme 03.02.11 18:25 | |
| Ma ko je reko da moraš stalno suknju nosit?Vjerojatno bi bilo:ako ne želiš ili ne možeš suknju (prehlada,PMS,itede),obuci hlače i kvit.Svi sretni zadovoljni!  | |
|  | | mobile VIP član

Broj postova : 17288 Godine : 33 Datum registracije : 23.04.2011
 | Naslov: Re: Školske uniforme 03.05.11 21:45 | |
| | |
|  | | Teioo Totalno relaxiran

Broj postova : 1677 Godine : 29 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
 | Naslov: Re: Školske uniforme 30.08.11 14:23 | |
| Ne znam, meni je to nekako odbojno. Ne privlači me pomisao da svi nosimo isto i izgledamo isto. I što ako ti dobro ne stoji ili se ne osjećaš ugodno u tome? Pa ti budi svaki dan u tome. Ne znam, više volim da se svatko obuče kako želi u ono u čemu se ugodno osjeća i što prikazuje njegov stil zapravo. Jasno mi je da je problem marke-nemarke, bogati-siromašni, ali svejedno sam protiv uniformi. | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Školske uniforme  | |
| |
|  | | | Školske uniforme | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 41 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 41 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 945318. in 17907 subjects
|
|