| Raduje li vas dolazak proljeća? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Raduje li vas dolazak proljeća? 20.03.09 13:19 | |
| Proljeće počinje 21. ožujka. To je moje najdraže godišnje doba. Obožavam dolazak toplijih dana i buđenje prirode. Dosta vremena provedem u vrtu i vočnjaku i to su moji omiljeni hobiji i unaprijed se radujem radovima. Proljeće mi uvijek iznova daje novu snagu i elan za svašta. :flower: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 20.03.09 13:23; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 20.03.09 13:21 | |
| Kako ne,obožavam proljeće...voćke cvate,miris...ma sve u vezi proljeća je odlično.... :flower: |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 20.03.09 13:24 | |
| Volim i šetnje šumama punim proljetnog šumskog cvijeća! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 20.03.09 13:27 | |
| Obožavam šetnje baš jučer išla malo jer ovdje je prekrasno,šume,zelenilo ma milina za izaći van.... |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 20.03.09 13:41 | |
| nije mi jasno kod nas govore da je danas prvi dan proljeca a ja sam u skoli ucila da je 21 03 pa sad meni nista nije jasno... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 20.03.09 14:03 | |
| 21. je, oni to utvrđuju meteorološki točno u sat, pa po tome nekad ispadne dan ranije, ali službeno je uvijek 21. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 20.03.09 14:51 | |
| Obožavam proljeće... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 20.03.09 15:03 | |
| proljeće mi je lijepo ako je i vrijeme, isto vrijedi za ostala godišnja doba |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 20.03.09 20:21 | |
| Proljeće je moje doba u godini. Obožavam svu navalu zelenila, cvjetiča i mirisa biljcica što rastu, obožavam ga. i zrake što te maze po licu onako tople baš osjetim da maze lice. Osječam se predivno u prolječe. :flower: | |
|
| |
Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 20.03.09 20:26 | |
| ne...proljece mi je nanjelo mnogo zla ali zato jedva cekam ljeto..koje je opet tako blizu...odma tu iza..... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 20.03.09 20:35 | |
| Sad sam čuo na tv-u da je proljeće nastupilo u 12:44, kad je sunce putem po ekliptici presjeklo ekvator... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 20.03.09 22:38 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 09.04.09 0:15 | |
| Žao mi je što si alergičan Korny. Jel si alergičan na pelud ili nešto drugo? Mene hvala Bogu ne muče nikakve alergije. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 15.09.10 20:00 | |
| jaoo nemate pojma koliko me raduje dolazak proljeća..jedva čekam | |
|
| |
cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| |
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 15.09.10 21:10 | |
| Cass bas predivan post ..kad ovo citam sad i ja jedva cekam da stigne proljece ..ja bih nekako najvise volila da postoji samo proljece i pocetak jeseni... a vidis u istom smo mjesecu rodene ..najljepsi mjesec pored septembra bar sto se mene tice _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 15.09.10 21:54 | |
| Ne volim proljeće i ne veselim mu se ......tada počinju alergije i to me uopće ne veseli... | |
|
| |
cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 15.09.10 22:01 | |
| | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Raduje li vas dolazak proljeća? 15.09.10 22:05 | |
| | |