Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Koliko ste omiljeni u društvu....

Go down 
+3
D_DoLL
king_in_crimson
Goran
7 posters

U društvu prijatelja sam...
rezerviran
Koliko ste omiljeni u društvu.... T7mw5w_th4%Koliko ste omiljeni u društvu.... I_vote_rcap
 4% [ 1 ]
tih i povučen
Koliko ste omiljeni u društvu.... T7mw5w_th8%Koliko ste omiljeni u društvu.... I_vote_rcap
 8% [ 2 ]
ne izdvajam se previše
Koliko ste omiljeni u društvu.... T7mw5w_th4%Koliko ste omiljeni u društvu.... I_vote_rcap
 4% [ 1 ]
dajem svima da dođu do glasa
Koliko ste omiljeni u društvu.... T7mw5w_th46%Koliko ste omiljeni u društvu.... I_vote_rcap
 46% [ 11 ]
s vremena na vrijeme sve nadglasam
Koliko ste omiljeni u društvu.... T7mw5w_th25%Koliko ste omiljeni u društvu.... I_vote_rcap
 25% [ 6 ]
jakoooo glasan i itekako se izdvajam
Koliko ste omiljeni u društvu.... T7mw5w_th13%Koliko ste omiljeni u društvu.... I_vote_rcap
 13% [ 3 ]
Ukupno glasova : 24

Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Koliko ste omiljeni u društvu.... Empty
PostajNaslov: Koliko ste omiljeni u društvu....   Koliko ste omiljeni u društvu.... I_icon_minitime31.10.08 12:46

Koliko ste omiljeni u društvu što mislite...?

Da li se iz vas treba izvlačiti riječi ili se od vas ne može doći do riječi...??

Da li volite biti u centru pažnje... ili smatrate da je bitno da svi nešto kažu, a da se niko pretjerano ne izdvaja...

Kakvi ste Vi?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko ste omiljeni u društvu....   Koliko ste omiljeni u društvu.... I_icon_minitime31.10.08 16:21

Pa ispočetka sam jako tiha dok se ne asimiliram...poslije me ne mogu ušutkat Laughing . Šalim se, nisam preglasna, volim poslušat tuđa mišljenja, ne nužno nametat svoja kao da su jedina pametna. :flower:
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Koliko ste omiljeni u društvu....   Koliko ste omiljeni u društvu.... I_icon_minitime01.11.08 3:53

Bogami iz mene ne treba izvlaciti rijeci! Vrlo se brzo prilagodim raznim osobama. U komunikaciji sam uvijek vrlo direktan i uvijek kažem što mislim. Mrzim dvolicne osobe i zato za mene nema sredine; ili sam s nekim u dobrim odnosima ili nisam u nikakvim. Svakom pristupam dobronamjerno i volim se šaliti, vrlo brzo stjecem poznanstva i prijateljstva i imam puno prijatelja. Glupo je pisati sam za sebe da si omiljen, treba pitati moje društvo da li jesam ili to zakljuciti u stvarnoj komunikaciji samnom... Laughing :afro:
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko ste omiljeni u društvu....   Koliko ste omiljeni u društvu.... I_icon_minitime05.11.08 18:40

obično sam ja ta koja vodi glavnu riječ, jer volim puno pričati i teško drugi dođu na red od mene.
cerekalo
[Vrh] Go down
king_in_crimson
Zagrijao tipkovnicu
king_in_crimson

Male
Aquarius Rooster
Broj postova : 395
Godine : 66
Datum registracije : 21.10.2008

PostajNaslov: Re: Koliko ste omiljeni u društvu....   Koliko ste omiljeni u društvu.... I_icon_minitime05.11.08 20:11

tana17 je napisao/la:
Pa ispočetka sam jako tiha dok se ne asimiliram...
Taj sam...
[Vrh] Go down
D_DoLL
Zagrijao tipkovnicu
D_DoLL

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 356
Godine : 35
Datum registracije : 18.11.2008

PostajNaslov: Re: Koliko ste omiljeni u društvu....   Koliko ste omiljeni u društvu.... I_icon_minitime18.11.08 19:03

Prvo tiha i rezervirana, dok ne škicnem malo ljude i situaciju.. ;) a nakon toga ako mi je okej, sa svima si mogu biti i dobra i mogu svašt u društvu. A mislim da smo više - manje svi takvi.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko ste omiljeni u društvu....   Koliko ste omiljeni u društvu.... I_icon_minitime18.11.08 19:04

Čim snimim situaciju...počinje spektakl... hophop
[Vrh] Go down
Lajka
Zagrijao tipkovnicu

Female
Broj postova : 719
Datum registracije : 02.11.2008

PostajNaslov: Re: Koliko ste omiljeni u društvu....   Koliko ste omiljeni u društvu.... I_icon_minitime20.11.08 8:17

Pa šta ja znam jesam li omiljena ili nisam...ali se mogu svima prilagoditi bez beda...bilo da tu osobu vidim svaki dan ili prvi puta,uvijek sam opuštena i meljem uvijek ko nespašena..ali mogu doći i drugi na red od mene Laughing
A ne znam,znam samo da svi vole kad idu samnom negdje jer je to smijeh samnom..tako svi kažu,pa onda sam valjda i omiljena hophop hophop
[Vrh] Go down
ycyc
Početnik
Početnik
ycyc

Male
Scorpio Buffalo
Broj postova : 18
Godine : 39
Datum registracije : 26.11.2008

PostajNaslov: Re: Koliko ste omiljeni u društvu....   Koliko ste omiljeni u društvu.... I_icon_minitime26.11.08 1:33

svi me vole
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko ste omiljeni u društvu....   Koliko ste omiljeni u društvu.... I_icon_minitime24.03.09 0:11

ma super..ludilo..ha ha
vrlo sam omiljena..
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Koliko ste omiljeni u društvu....   Koliko ste omiljeni u društvu.... I_icon_minitime25.03.09 19:22

Tako tako, tko me voli voli, tko ne tko mu kriv. Smile
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Koliko ste omiljeni u društvu....   Koliko ste omiljeni u društvu.... I_icon_minitime22.11.10 16:20

Ne treba izvlaciti rijeci iz mene ..a isto tako se moze doci do rijeci pored mene ...
ne volim da sam u centru paznje ..ako se to i desi ne osjecam se bas ugodno ...

Volim kad se niko ne izdvaja u drustvu kad svi skupa pricamo svak po nesto ..a ne da neko drzi predavanje

Koliko ste omiljeni u društvu.... Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko ste omiljeni u društvu....   Koliko ste omiljeni u društvu.... I_icon_minitime22.11.10 17:56

bliz ne budi skromna, priznaj da si omiljena u društvu i da te ljudi vole ljubav

Kakva sam ja? Društvena u svakom slučaju, a koliko omiljena, to stvarno ne znam, to treba pitati ljude oko mene...
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Koliko ste omiljeni u društvu....   Koliko ste omiljeni u društvu.... I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Koliko ste omiljeni u društvu....
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Test: koliko ste bliski, koliko dobro poznajete svoga partnera
» Omiljeni..
» Omiljeni književni lik?
» Vas omiljeni lik iz stripa ?
» Vaši omiljeni tv kanali