|
| Pape: Bolje drugoligaš, nego prvoligaš! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Pape: Bolje drugoligaš, nego prvoligaš! 15.07.15 19:00 | |
| Bivši selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i čovjek , koji je ostavio neizbrisiv trag u francuskom fudbalu, Safet Sušić preuzeo je ekipu Evijiena, koja se takmiči u drugoj ligi Francuske. Danas će s timom odraditi prvi trening, a novinari u Francuskoj su napravili intervju sa Sušićem,koji prenosi scsport.ba. "Moram priznati da smo se brzo dogovorili. Tražio sam klub i prijatelj me pitao zanima li me projekt Evijana. Odgovorio sam potvrdno, tim više što znam da je i Luis Fernandez bio povezan s klubom, kao savjetnik predsjednika. Sretan sam", rekao je Sušić, kome je projekat zanimljiv iako je klub ispao u drugu ligu? "Da, i to jako! Moje je prvo pitanje čelnicima bilo 'Kakve su vaše ambicije?' Rekli su da se odmah žele vratiti u 1. ligu. I to me zanima. Takva ekipa, koja želi napredovati, mora napadati i zabijati golove. A to se podudara s mojom nogometnom filozofijom. Da biram između drugoligaša koji želi u 1. ligu i prvoligaša kojem je cilj ostati u ligi, uvijek bih izabrao prvo, nekoga tko ide naprijed", rekao je bivši fudbaler Pari Sen Žermena, koji se tako vratio u Francusku. "Počeo sam trenersku karijeru u Francuskoj, davno. Ali, iskreno, nisam mislio da ću se ikada vratiti! Francuska mi je drugi dom, 25 godina imam državljanstvo, djeca su mi rođena i žive u Parizu, ali puno sam više kontakata imao u drugim državama", rekao je Sušić. BN _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | | Pape: Bolje drugoligaš, nego prvoligaš! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 539 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 539 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|