Bavite li se rekreativnim vježbanjem u svrhu održavanja kondicije, zdravlja i sl? Ako da, koju vrstu aktivnosti smatrate najboljom i zašto?
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Rekreativno vježbanje 30.10.08 15:10
U posljednje vrijeme se najviše bavim stolnim tenisom i biciklizmom, prije sam cešce igrao nogomet i košarku, ponekad odem do teretane. Bilo kakva aktivnost je dobra, svatko se bavi onim što mu odgovara, mada se u globalu Hrvati premalo bave tjelesnom aktivnošcu. :dance:
Gost Gost
Naslov: Re: Rekreativno vježbanje 30.10.08 15:16
Iako sam već par mjeseci neaktivna brijem da se još uvijek bavim aerobicom...hahaha. Inače obožavam fizičku aktivnost...volim rolanje, workout...nema boljeg načina za rješavanje negativne energije. :scratch: Dobro, možda ima ...
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Rekreativno vježbanje 30.10.08 15:33
tana17 je napisao/la:
Iako sam već par mjeseci neaktivna brijem da se još uvijek bavim aerobicom...hahaha. Inače obožavam fizičku aktivnost...volim rolanje, workout...nema boljeg načina za rješavanje negativne energije. :scratch: Dobro, možda ima ...
Nije možda, nego sigurno ima!
Gost Gost
Naslov: Re: Rekreativno vježbanje 04.11.08 23:21
arobik trenutno.. ali sam se 12 godina bavila plesom, sad više ne ali gledam da otvorim svoju plesnu školu-MOJ SAN. mada: jedno su želje a drugo mogućnosti, pa ćemo vidjeti...
vanja Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 185 Godine : 35 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 12.10.2008
Naslov: Re: Rekreativno vježbanje 06.11.08 11:55
bavim se yogom
Goran Administrator
Naslov: Re: Rekreativno vježbanje 18.03.09 19:24
Sad sam se sjetio susjeda koji je rekao "Gle budalu kako trči", kad je vidio čovjeka koji rekreativno trči ulicom. To govori puno toga. Još uvijek nismo dovoljno razvijeno društvo i nikako da se riješimo balkanskog mentaliteta. Živio sam u Njemačkoj i tamo se 80% ljudi bavi nekim oblikom rekreacije. Poslije 17 sati su tamo ulice i šetališta puni ljudi koji se rekreiraju, šetaju sami ili sa psima, trče, a kod nas se takvi ljudi često primitivno nazivaju čudacima.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Gost Gost
Naslov: Re: Rekreativno vježbanje 18.03.09 19:27
Upravo tako gledaju te kao da si s marsa pao,a ovdje u Italiji te čudno gledaju ako ne trčiš svaki dan....
Gost Gost
Naslov: Re: Rekreativno vježbanje 18.03.09 19:28
Trenirala sam taekwondo 5 godina,radi operacije glave više nesmijem...
Gost Gost
Naslov: Re: Rekreativno vježbanje 18.03.09 19:29
Blago tebi što si ga trenirala i žao mi je što više ne treniraš meni je on totalno odličan....
Goran Administrator
Naslov: Re: Rekreativno vježbanje 18.03.09 19:45
ana je napisao/la:
Upravo tako gledaju te kao da si s marsa pao,a ovdje u Italiji te čudno gledaju ako ne trčiš svaki dan....
Možda će se i na Balkanu jednom nešto promjeniti na bolje u mentalnom sklopu ljudi. :
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Gost Gost
Naslov: Re: Rekreativno vježbanje 19.03.09 11:23
da bavim se vjezbanjem.. jednostavno moram..lose se osjecam ako ne napravim svoje dnevne rute...
Goran Administrator
Naslov: Re: Rekreativno vježbanje 19.03.09 11:30
Bravo Adry! Ja se isto loše osjećam ako se par dana ne rekreiram barem malo.
goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
Naslov: Re: Rekreativno vježbanje 21.07.09 23:27
teretana
svilena Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 947 Godine : 57 Datum registracije : 05.08.2010