Broj postova : 3 Godine : 42 Datum registracije : 09.10.2014
Naslov: Spoljna rasveta 12.11.14 20:20
U poslednje vreme sam cula za mnogobrojne provale u vikend naseljima i kucama koje nisu tokom cele godine naseljene. S obzorom da imam vikendicu koju koristimo samo tokom proleca i leta, trazila sam nacin kako da malo "zavaram trag" potencijalnim provalnicima.
Spoljna LED rasveta u vidu reflektora mislim da ce biti korisna. Jedan reflektor se pali na senzor, a drugi ima tajmer. Iskreno se nadam, da ce to osvetljenje uroditi plodom, jer se nema sta posebno ukrasti, a steta ce me nopotrebno kostati.
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Re: Spoljna rasveta 14.11.14 21:52
svugdje je to tako Mia-Mia jesen ..zima to je period kad se obijaju vikendice i to godinama i godinama barem ovde kod nas ..i ne pomaze nikakva rasvjeta ..jer oni sve prate kad ko ode ..dode i onda zaredaju ...cak i ne cekaju vise mrak ...
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
Naslov: Re: Spoljna rasveta 01.12.14 12:24
ja doma imam rasvjetu putem reflektora koji funkcionisu na principu foto celije..dakle reaguju na sve sto udje na osam metara u vidokrug..Tako mi je i iza kuce i mogu se pohvaliti da nije bilo kvara 4 god..
krfmsm Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 314 Godine : 36 Datum registracije : 12.12.2014
Naslov: Re: Spoljna rasveta 03.05.17 8:57
spoljna rasveta
spoljni LED reflektori daju dobro osvetlenje sa vrlo malom potrosnjom struje