|
| Odnos forumaša sa raznih foruma | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Odnos forumaša sa raznih foruma 08.09.14 16:58 | |
| Od prvog dana ovdje ističem da je na Relax forumu svatko dobro došao, bilo da mu je ovo jedini forum koji posjećuje ili da je još istodobno član deset drugih foruma. Mi niti jedan forum ne smatramo konkurencijom, niti smo zavidni ikome na bilo čemu. Znam da je bilo masu pokušaja ocrnjivanja ovog foruma drugdje, pa i mene osobno, ali eto sve uvijek dođe na svoje i vidi se tko je kakav i tko koliko opstaje na koji način. Primjetio sam i ovdje povremena piskaranja u negativnom kontekstu o drugim forumima i forumašima koji dolaze s njih. Molim da se to ne čini. Možete imati svoje subjektivno mišljenje, ali o drugima želim da se piše samo u pozitivnom kontekstu, ako je nešto negativno i nema veze s nama direktno to nije naša briga,za sve ostalo imate privatne oblike komunikacije. Širimo suradnju i prijateljstvo, uz osnovno saznanje da je sve ovo ipak virtualni svijet s kojim se nikako ne smijemo poistovjetiti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Dečko Početnik
Broj postova : 3 Godine : 34 Datum registracije : 09.09.2014
| Naslov: Re: Odnos forumaša sa raznih foruma 09.09.14 8:31 | |
| Lepo napisano. Smatram da svakako treba negovati kolegijalnost i uzdržavati se od ogovaranja, spletkarenja, podmetanja i sl. Držim do toga da treba biti otvoren i ovako kao ja doći kod kolege ne forum i pitati ga zašto ne koristi svoj mozak u kreiranju foruma već krade ideje kolega. Da li i to smatra kolegijalnim odnosom ili je samo kolegijalno njakati o korektnom odnosu i poštovanju, a lešinariti sve što neko drugi smisli ili uradi? Lijep pozdrav! | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Odnos forumaša sa raznih foruma 13.09.14 22:23 | |
| A tko ti je što "ukrao"? Koji bolesni idiotizam... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Odnos forumaša sa raznih foruma 10.02.23 0:28 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Odnos forumaša sa raznih foruma | |
| |
| | | | Odnos forumaša sa raznih foruma | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 490 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 490 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|