Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi
 
Početna stranicaRegistracijaLogin

 

 7 tajnih načina kako nas truju

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran


Male
Cancer Rooster
Broj postova : 81331
Godine : 42
Lokacija : Bjelovar
Datum registracije : 24.09.2008

7 tajnih načina kako nas truju Empty
PostajNaslov: 7 tajnih načina kako nas truju   7 tajnih načina kako nas truju I_icon_minitime28.08.14 13:03

7 tajnih načina kako nas truju Is-your-env-toxic_Feb_2013_V216

Čini se da je objektivnost znanstvenih metoda ucijenjena korporacijama koje često plaćaju znanstvenicima da bi tako imali podršku za svoje proizvode, tako je i sa političarima jer oni stalno zalaze u interese javnog i privatnog sektora. Ponekad situacija postaje još gora jer agencije za zaštitu potrošač apostaju suučesnici.Povjerenje koje potrošači imaju u znanstvene studije federalnih nadzornih komiteta je napastvovano jer oni služe profitu tako da proizvodi ulaze na tržište iako imaju smanjene sigurnosne standarde. Sintetičke kemikalije sa kojima se svakodnevno srećemo u našoj hrani i vodi i u okolišu, pokazuju se sve više i više kao katastrofa sa svojim negativnim učincima na naše fizičko i mentalno zdravlje. Mnoge knjige se mogu napisati – i zaista su napisane – od strane stručnjaka u zvaničnoj i alternativnoj medicini, koji su dokumentirali količinu i zamah radnji koje služe da bi obmanule potrošače i koji ozbiljno prijete našem zdravlju. Kategorije koje možete vidjeti u daljnjem tekstu zaslužuju daljnje istraživanje kao glavni primjeri sa čim bi se naša vrsta mogla suočiti ako se nastavi sa ovim kemijskim bombardiranjem.

1. GMO hrana- Monsanto je osnovan kao kemijska kompanija koja je svijetu donijela otrove kao što su: Agent Orange i Roundup. Sada nam je mnogo više poznata njihova dominacija sa Genetički Modificiranom poljoprivredom (domination of Genetically Modified agriculture), jer posjeduju gotovo 90% GMO usjeva kao što su: kukuruz, soja i pamuk. U neovisnim studijama GMO „Frankenstein hrana“ je povezana sa zatajivanjem organa (organ failure), i nedavna Ruska istraživanja koja su zaključila gotovo potpunu sterilnost (near-total sterility) kod hrčaka koji su se hranili GMO sojom, i to do treće generacije. Unatoč ovim i mnogim drugim legitimnim opasnostima po zdravlje, gotovo je nevjerojatno da će Uprava za Hranu i Poljoprivredu koju kontrolira Monsanto (Monsanto-controlled FDA) zabraniti uzgoj GMO hrane iako odjel za procjenu rizika od biotehnologije ima fond na raspolaganju od 3 miljuna dolara ($3 million at its disposal). Naravno istraživanja koja je platila industrija pokazuju da su efekti GMO na ljudsko zdravlje „zanemarivi“ ("negligible").

2. Dodaci hrani – Kad većina od nas misli o dodatcima hrani koji su štetni po naše zdravlje, onda mislimo na Mono-natrij glutaminat ili MSG koji se još uvijek nalazi u mnogoj procesuiranoj hrani, ali na žalost MSG je tek zadnji od otrova pronađen u našoj hrani. 2008 godine pronađen je Melamine u mlijeku za bebe i u nekim prehrambenim proizvodima u Kini; FDA je to sve zabilježila (went on record) i rekla da je to u redu, iako su se od Melamina obolijevali desetci tisuća ljudi. Opasni dodatci hrani (Dangerous food additives) se pojavljuju u gotovo svoj procesuiranoj hrani čak i sa najobičnijim bojama za hranu: Red 40, Yellow 5 and Yellow 6 koje su povezane sa stvaranjem raka (linked to cancer). Nedavno je 41818.18 kilograma smrznute piletine povučeno iz prodaje jer je sadržavala „plave komadiće plastike“ dok je za McDonald-ove Chicken McNuggets otkriveno da ima kemikalije koje nalikuju na „čudno lijepilo“ ("silly putty") u sebi. U stvari istražitelji pretpostavljaju da je danas piletina toliko puna kemikalija da sadrži samo 51% mesa (51% actual meat).

3. Fluorid – Nisu sve vrste fluorida opasne, samo onaj koji promoviraju zubari i koji se dodaje našoj vodi i hrani (water and food supply). Kalcij-Fluorid je prirodni mineral koji nastaje u samoj prirodi, dok njegove sintetički tvorevine, natrij-fluorid (siliko-fluorid) je toksičan industrijski nus proizvod koji (hazardous waste material) se dobija za vrijeme proizvodnje umjetnih gnojiva. U prošlosti je bio patentiran (patented use) kao otrov za štakore i insekticid. Postoje mnoge slijepe i polu slijepe studije (studies) koje pokazuju da je natrij fluorid ima kumulativan efekt na ljudsko zdravlje i tijelo i da vodi do alergija, gastro-intestinalnih poremećaja, slabljenje kostiju, raka i neuroloških problema. U ovom slučaju je EPA Udruženje Znanstvenika izdala tzv. Bijeli papir (white paper) koji osuđuje fluoridaciju vode za piće. Pa ipak kako je on toksičan otpad, jako ga je teško i skupo sigurno pohraniti. I to može biti trag zašto je ova kemikalija još opasnija od olova i gotovo isto toksična kao i arsen, i zašto se stavlja u našu prehranu.

4. Živa – opasan teški metal kada je u svom prirodnom tečnom stanju, ali još je opasniji kao neuro-toksin, metil-živa (methylmercury) se otpušta u naš okoliš raznim ljudskim aktivnostima. U svojoj organskoj i neorganskoj formi, živa upropaštava nervni sustav – naročito ima poražavajući efekt na razvoj nervnog sustava u fetusa. Penetrira u sve žive stanice u ljudskom tijelu, i dokumentirano je da ima da povećava rizik od autizma (autism). Ovo dovodi u pitanje korištenje žive u zubnim plombama, cjepivima i u stvari svemu (dental fillings, vaccines, i just about anything) uključujući i u kukuruznom fruktoznom sirupu koji je obavezan sastojak Američke prehrane … uključujući i hranu za bebe. Ali Asocijacija Rafinerija Kukuruza prirodno podupire (supports) ovu kemikaliju sa izjavom da: „nije uopće opasna ni na kojem nivou.“

5. Aspartam – Neupitni kralj svih umjetnih sladila, dozvolu za puštanje u prodaju je dobio 1981 kada je SAD Upravitelj Odjela za Hranu i Lijekove (Food and Drugs Agency) Arthur Hull Hayes nadglasao FDA odbor i njegove prijedloge i zabrinutost potrošača. Aspartame je neurotoksin koji se spaja sa prirodnim organizmima kao i sa sintetičkim lijekovima, te stvara širok spektar (wide range) dokazanih poremećaja i sindroma. Dakle tko je ostavio ovog upravitelja koji će nadglasati znanstvenike i javnost? Ta osoba je Donald Rumsfeld Predsjednik Upravnog Odbora i Direktor Searle-a; proizvođača Aspartame-a. Donald Rumsfeld je bio dio Reagan-ovog tranzicijskog tima, i nakon što je Reagan preuzeo mjesto u Ovalnom Uredu on je postavio novog Upravitelja FDA da bi „postavio svoje ljude“ ("call in his markers") u jednom od najgorih slučajeva „zarade protiv sigurnosti“ ikada zabilježenih u povijesti. Asparteame je sada gotovo sveprisutan (nearly ubiquitous), i zašao j eu sve ne-zašećerene proizvode u hrani, pićima, farmaceutici i čak u proizvodima za djecu. Nedavno je preimenovan u mnogo zvučnije i ljepše: AminoSweet.

6. Sredstva za osobnu njegu i čišćenje – Danas svatko kućanstvo ima kozmetička sredstva i proizvode koji se direktno apliciraju na kožu, koji se apsorbiraju kroz tjeme, i koji se inhaliraju. Priča o kozmetičkim preparatima (The Story of Cosmetics) koristi crtić da bi ispričala jezivu priču o industrijskom napadu i suučesništvu grupa za „javnu sigurnost“… i još uvijek govori o samo pola priče. Lista uobičajenih proizvoda (common products) i njihovih kemikalija komponenti je enciklopedijska. Ukupna suma kemikalija koje se nalaze u ovim proizvodima je povezana sa gotovo savkom alergijom, kroničnim boli i boljkom koja je poznata čovjeku. Do nedavno, kućne potrepštine za čišćenje su se povezivale sa rakom grudi (breast cancer) i ADHD-jem kod djece.

7. Onečišćujuće tvari zraku – U NASA-inom uratku (article) pod nazivom „Onečišćujuće tvari zraku koji ne znaju za granice“ oni su izjavili da: „Svaka supstanca u atmosferi ima potencijal da kruži oko planete.“ Zračne struje (jet stream) nas zaista sve povezuju. Postoji kategorija tvari koje onečišćuju zrak koja je dio teorije konspiracije i brojnih neklasificiranih dokumenata (unclassified documents) od saslušanja u SAD Senatu iz 1977 godine: kemijski aerosol iz zraka (chemtrails) iz privatnih i komercijalnih zrakoplova (aircraft). Nedavna priznanja od javnih zvaničnika su samo potvrdili ovaj slučaj. Otpadi iz tih chemtrails-ova su se testirala i pokazuju velike razine barija i aluminija (barium and aluminum). Interesantno je za primijetiti ali MOnsanto je objavio da su nedavno razvili gen otporan na aluminij (aluminum-resistant gene) koji će uskoro predstaviti. Chemtrails mogu izgledati kao obična paranoja ali postoje nedavni primjeri kemijskog aerosola koje je nevjerojatno: aerosol Coerxit-a (spraying of Corexit) disperzanta nad područjem Meksičkog zaljeva. Proces zračne aplikacije može biti povezan sa zaprašivanjem usjeva (crop-dusting), za koje znamo da se več koriste skoro 100 godina. Ratovi koji se događaju u inozemstvu, čini se, utječu na globalnu kvalitetu zraka, jer vojna municija sadrži osiromašeni uranijum (depleted uranium) koji je ušao u gornje slojeve atmosfere, i koji se širi atmosferom oko planete. Poznati efekti osiromašenog uranija (observable effects) nisu nimalo prijatni. Tvari koje onečišćuju zrak su povezane sa alergijama, genetičkim mutacijama i neplodnošću.

Ovo sve vodi ka znanstvenom, vladinom i medicinskom menadžmentu o zdravlju i pravima ljudi. Ironično (ili slučajno) kad netko postane bolestan zbog neprirodnih proizvoda koji su navedeni u gornjem tekstu, zvanična medicinska zajednica ih želi povezati sa drugim neprirodnim kemikalijama. Nadalje, neki od ljudi na visokim pozicijama u Američkoj vladi i akademiji kao što su: John P. Holdren, trenutačni Car Znanosti u Bijeloj Kući, je zagovarao kontrolu populacije uz pomoć „čestica zagađenja“ i to u davnoj 1977 u knjizi pod nazivom: Ecoscience. Holdren-ova stajališta o čovječanstvu (views of humanity), mogu postaviti pitanje o namjernom trovanju našeg okoliša.Preneseno sa: http://www.matrixworld-loviste.com/7nacinakakonastruju.htm

_________________
Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja
Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Kikica
VIP član
Kikica


Female
Taurus Goat
Broj postova : 43767
Godine : 44
Datum registracije : 04.03.2009

7 tajnih načina kako nas truju Empty
PostajNaslov: Re: 7 tajnih načina kako nas truju   7 tajnih načina kako nas truju I_icon_minitime07.10.14 10:30

Ma truju nas na sve moguče i nemoguče načine. Samo zaboravljaju jednu i to najosnovniju stvar, kada nas sve potruju i djecu naš i unuke pretvore u kratko živuč rod, kome će onda uvaljivati svoja smeča koja sada trpaju.
Blaženo bilo selo i moje djetinjstvo tada smo još mogli jesti kiseljak ubran iz trave nakon fine ljetne kiše. Danas kiseljak je sav žut i ljubičast, a kiše su kisele i radioaktivne. Užas tužni Sve sve više i brže ide nizbrdo, kako će to sve završiti Bog zna, iskreno, zbog sve djece se nadam da neče biti kao u Pobješnjelom Maxu.
[Vrh] Go down
 
7 tajnih načina kako nas truju
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» 3 načina kako se zaposliti bez životopisa
» 7 načina kako pametnije šopingirati
» 10 načina kako zajebati sustav
» 5 načina kako pronaći posao u 2015.
»  5 načina kako uštedjeti i s malom plaćom

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Relax forum :: Društvo i zabava :: Na rubu znanosti :: Teorija zavjera-
Forum(o)Bir: