|
| Tomislav Ivčić | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Tomislav Ivčić 06.03.09 21:55 | |
| Gorka rijeka
Još teče mojim venama Ta gorka rijeka naših dana Još više bole tvoji poljupci Što kao rane žive uvijek u meni.
Prošla je duga godina dana Od kad si draga ostala sama Proći će dušo još mnogo više Dok nam se ljubav ne izbriše.
Tamo na pijesku tragovi stoje U duši čujem krik galeba Tamo nas zovu valovi plavi I duga zlatna obala. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tomislav Ivčić 06.03.09 21:55 | |
| Kalelarga
Sa dragom kod četiri kantuna kroz tihu varoš proći bi zna Na rivu il' uz Donat stari dok tiho, tiho sniva Zadar grad
Ali vrime neumorno ide i ja sad moran na drugu stranu poć' Da mi je sada sa mojom klapom zapivat tiho za laku noć
Kalelarga, Kalelarga Kalelarga moja radosti tu san proveo najljepše dane moje mladosti
Sa dragom kod četiri kantuna kroz tihu varoš proći bi zna Na rivu il' uz Donat stari dok tiho, tiho sniva Zadar grad
Lipi moj grade uvik te se sitin i pismu ovu poklanjam ti ja Neka je mlados' zapiva s tobon kada već ne mogu ja
Kalelarga, Kalelarga Kalelarga, Kalelarga |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tomislav Ivčić 06.03.09 21:55 | |
| Otrov sa tvojih usana
Što sam skrivio životu kad me s tobom sastavi što bih skrivio tek' Bogu da me s tobom rastavi.
Jer tko samo jednom proba otrov s tvojih usana taj se cijeloga života od tebe ne rastavlja.
Ove godine sa tobom kao sati prolaze sve mi ljubavi do tebe zaboravi odnose.
Jer tko samo jednom proba otrov s tvojih usana taj se cijeloga života od tebe ne rastavlja.
Kada umrem jednog dana kad me više ne bude, ako tvoje usne tada nekog drugog poljube.
Tad će i on dušo znati kako teško boluje, onaj tko sa usna tvojih gorak otrov popije.
Jer tko samo jednom proba otrov s tvojih usana taj se cijeloga života od tebe ne rastavlja. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tomislav Ivčić 06.03.09 21:56 | |
| Neka neka nek se zna
Zašto me lažeš zašto me mučiš Ideš u kino a kažeš da učiš Zašto me mučiš zašto me lažeš Opet te nema iako kažeš
Nemogu ti nikad reći sve što hoću Ne viđam te često pa te sanjam noću
Neka neka nek se zna Volio sam samo ja A ti si se poigrala Za tebe je ljubav šala Neka neka nek se zna A ti si se poigrala Za tebe je ljubav šala Neka neka nek se zna
Čekam te pred školom želim da te pratim Al' uvijek tako sam se kući vratim S nekim uvijek pričaš kad ti želim prići Do tvoga srca nikad neću stići
Nemogu ti nikad reći sve što hoću Ne viđam te često pa te sanjam noću |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tomislav Ivčić 06.03.09 21:57 | |
| Sine, vrati se
Sine, vrati se da oči majke vide Kako bijela lađa dolazi u kraj Sine, nedaj da nas dijele te daljine Dok te čeka plavo more i tvoj žal
Sine, vrati se, kada pomisle svi Da se nikad nećeš vratiti Nedaj da te nosi tuđeg mora val Sine, vrati se, kada pomisle svi Da se nikad nećeš vratiti Nek' te donese jadranski maestral
Sine, vrati se zbog onih što te vole Sine vrati se na naše plavo more Sine, vrati se u svoj premili kraj Tu te čeka tvoja majka i tvoj raj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tomislav Ivčić 06.03.09 21:58 | |
| Fešta
Svako misto svoju feštu ima, Svako misto ima svoj dan, Jer fešta je draga nam svima, Jer se piva po cili dan. A mi volimo pismu, ribu kod staroga Duje, Večeras je naša fešta, nek se daleko čuje...
Večeras je naša fešta, Večeras se vino pije, Nek se igra, nek se piva, Tko ne piva Dalmatinac nije. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tomislav Ivčić 06.03.09 21:58 | |
| Stop The War In Croatia
Stop the war in the name of love Stop the war in the name of God Stop the war in the name of children Stop the war in Croatia
We want to share the European dream We want democracy and peace Let Croatia be one of Europe stars Europe you can stop the war |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Tomislav Ivčić 29.03.09 13:02 | |
| Bog neka ti prosti grijehe
Jos uvijek dok slusam njezne pjesme mora meni se cini kao da cujem tvoj glas ja nikad necu znati kako si mogla tako lako zaboravit na nas
Ref. 2x Bog neka ti prosti grijehe tvoje sto si mene varala ti Bog neka ti prosti grijehe tvoje nevjerna moja ljubavi
Moja mati uvijek pita me za tebe ona ne zna sto je razdvojilo nas mozda sa tvoga oko suza kane kada cujes moje pjesme glas
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Tomislav Ivčić 29.03.09 13:04 | |
| Crna ženo
Zbog tebe bi plava mora umirila valove zbog tebe bi livade rosne u cvijecu procvale zbog tebe bih od plavih dubina kupio sjajne bisere kad bi me tvoje usne ljubile
Ref. 2x Srcu mome tiha patnja oku mome radosti sjaj crna zeno najljepsa si, znaj
Zbog tebe bih na meku travu spustio zvijezdice zbog tebe bih na cvjetove male dozvao leptire nek u radosti i sreci provedemo samo dan neka tugu zamijeni divan san
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Tomislav Ivčić 29.03.09 13:22 | |
| Tamo gdje sam rodjen
Tamo gdje sam rodjen vole ljude tamo se dobra djeca jutrom bude tamo ih brizne majke uvijek uce na ljubav i mir
Tamo gdje moje misli sada plove drugi zive moje snove a u dvoristu mome sada druga djeca igraju
Tamo gdje bijela jedra morem plove u veceri plave kad stara zvona zvone tamo gdje ljudi nedjeljom na misu uvijek odlaze
Tamo se crven bijeli plavi vije tamo se pjesme pjevaju ko prije a moja braca uvijek iste snove snivaju
Ref. Sad one stare pjesme i zvuci mandolina u davne dane vracaju a moja pjesnicka dusa pise dragu pjesmu za moju domovinu, domovinu
Tamo gdje bijela jedra morem plove u veceri plave kad stara zvona zvone tamo gdje ljudi nedjeljom na misu uvijek odlaze
Tamo se crven bijeli plavi vije tamo se pjesme pjevaju ko prije na djedovini mojoj gdje moji stari snivaju
Ref.
Tamo se crven bijeli plavi vije tamo se pjesme pjevaju ko prije a moja dobra majka i moja braca jos me cekaju _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tomislav Ivčić | |
| |
| | | | Tomislav Ivčić | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 256 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 256 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|