|
| Agatha Christie - citati | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Agatha Christie - citati 11.01.14 20:27 | |
| Udala sam se za arheologa jer, što sam starija, sve me više cijeni. Agatha Christie
Ljudi ogorčeni na svijet pomalo su opasni. Oni misle da im je život ostao nešto dužan. Samo ono što čovjek ima u sebi čini ga sretnim ili nesretnim. Agatha Christie
“Najbolje vrijeme za planiranje knjige jest ono dok perete posuđe.” Agatha Christie
“Ljudi nisu onakvi kakvih ih se sjećamo. Kako godine prolaze, sve više su onakvi kakvi bismo mi htjeli da budu i kako mislimo da ih se sjećamo. Ako želite da ih zapamtite kao vesele, ugodne i lijepe, vi im pripisujete te osobine mnogo više nego što su ih oni zapravo imali.” Agatha Christie
“Kada iz vlastitog iskustva saznate šta znači užas, oboružani ste protiv svega u životu.” Agatha Christie _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Agatha Christie - citati 11.01.14 20:34 | |
| Kajanje. To je gubljenje vremena.
Tajna uspjeha je u samo u tome da se pokreneš.
Kada iz vlastitog iskustva saznate šta znači užas, naoružani ste protiv svega u životu.
Samo ljudi koje voliš, mogu ti učiniti život nepodnošljivim.
Mladi misle da su stari budale, a stari znaju da su mladi budale.
Svi grijesi bacaju duge sjenke.
Nikad ne radi sam one stvari koje netko drugi može uraditi za tebe.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | | Agatha Christie - citati | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 498 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 498 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|