|
| Škripanje zubima, hrkanje..... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Škripanje zubima, hrkanje..... 02.03.09 18:39 | |
| da li noću mirno spavate? ili hrčete i škripite zubima i time svojim boljim polovicama ne date mira? jel vam itko ikad rekao da hrčete ili škripite zubima, imate li taj problem..? jeste li ga pokušali riješiti? |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 02.03.09 19:05 | |
| Ne škripam zubima, ali to nadoknađujem hrkanjem! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 02.03.09 23:29 | |
| Pitala sam jednom muža radim li nešto od spomenutog i rekao mi je da samo ponekad malo hrčem. I on isto tako. Moja mama je škripala zubima u snu. Inače se jako malo toga može napraviti po pitanju onoga što radimo u snu. Možemo malo dotaknuti onoga tko hrče i taj će se okrenuti na bok i prestati hrkati. No kod težih slučajeva ovaj trik ne pali. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 04.03.09 13:44 | |
| Ne škripim zubima daok spavam no što se hrkanja tiče ovisi, to se mi najčešće javlja kad sam jako umoran pa zaspim u položaju koji disanjem proizvodi hrkanje (nastanak hrkanja kod svih je isti) to se rijetko događa. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 04.03.09 14:46 | |
| Ne hrčem,ne škripim pa ni ne spavam (nesanica) ma ja sam super : ... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 04.03.09 16:33 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 04.03.09 19:06 | |
| ja tu i tamo koji put zahrčem.... |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 29.09.10 21:06 | |
| Samački život zadnje dvije godine ima i prednosti, ne slušam ni hrkanje ni ništa slično. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 29.09.10 23:22 | |
| Ja ne hrčem ni ne škripim zubima...ništa zato imam dvojicu koji to nadoknađuju.....muž hrče ( u zadnje vrijeme ne prečesto) a sin škripi zubima...kombinacija im je urnebes | |
| | | Dusan Ljubitelj foruma
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 29.09.10 23:30 | |
| Ja samo pricam u snu i imam te ispade da sam video nesto kako prolazi pored mene dok spavam , pa se trznem i gledam okolo xD | |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 30.09.10 12:42 | |
| Koliko znam, niti hrčem niti škripam sa zubima dok spavam. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 30.09.10 12:44 | |
| ni ja, ne hrčem i ne škripim zubima, spavam kao uspavana ljepotica :kavica: |
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 03.11.10 20:13 | |
| Aha Yana, to ti misliš _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 03.11.10 21:18 | |
| receno mi da skripim zubima |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 03.11.10 21:25 | |
| Neznam,jednom mi je muž reko da sam hrkala..mislim da se zezo,al da nemirno spavam to stoji.. |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 03.11.10 21:26 | |
| Sve je dobro dok ne prdite. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 03.11.10 21:28 | |
| Wall i to je za ljude |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... 03.11.10 21:32 | |
| Jest ali kada je zima pa se to desi nije baš ugodno, neznam dali bi bježao ili ostao, ni jedno ni drugo nije dobra opcija. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Škripanje zubima, hrkanje..... | |
| |
| | | | Škripanje zubima, hrkanje..... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 251 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 251 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|