|
| Nosite li svakodnevno grudnjak, drage cure? | |
|
+6Melgirl viki66 kbszeljko Besna_glista Luna2 naociti 10 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
naociti Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 118 Godine : 44 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 02.11.2011
| Naslov: Nosite li svakodnevno grudnjak, drage cure? 09.02.13 19:47 | |
| Jer se stanovita Ivana Miličević, naša actress in big USA koja je nekad gostovala i u Seinfeldu (teniska epizoda!) hvali da ga NIKAD nije nosila.... Kakav je osjećaj ako ga ne nosite? | |
| | | Luna2 Ljubitelj foruma
Broj postova : 4152 Godine : 47 Datum registracije : 01.12.2012
| Naslov: Re: Nosite li svakodnevno grudnjak, drage cure? 09.02.13 19:49 | |
| Svaki dan obavezno Ako ga nema e onda to ne izgleda ni meni nekak vizualno dobro, mora biti push appppppp | |
| | | Besna_glista Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 496 Godine : 60 Datum registracije : 17.02.2013
| Naslov: Re: Nosite li svakodnevno grudnjak, drage cure? 15.03.13 10:31 | |
| ..nosim na poslu a i kada izlazim iz kutje ali kod kutje nikada..osecaj je bozhanstven kada ga skinem | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nosite li svakodnevno grudnjak, drage cure? 05.05.13 22:06 | |
| Naravno da se nosi, bez njega sam kao bez glave tako se bar igram boja |
| | | kbszeljko Početnik
Broj postova : 10 Godine : 54 Datum registracije : 12.01.2013
| | | | kbszeljko Početnik
Broj postova : 10 Godine : 54 Datum registracije : 12.01.2013
| Naslov: Re: Nosite li svakodnevno grudnjak, drage cure? 04.01.14 19:22 | |
| - Besna_glista je napisao/la:
- ..nosim na poslu a i kada izlazim iz kutje ali kod kutje nikada..osecaj je bozhanstven kada ga skinem
Svaka ti čast , najiskrenije i najljepše kad žena toga nema ni na poslu ni vani , a kamo li kod kuće . pa što skrivate drage žene nešto tako božanstveno lijepo kao pto su grudi .? Oa i dragi bog će Vas kazniti radi takvog skrivanja . | |
| | | viki66 Početnik
Broj postova : 7 Godine : 58 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 15.01.2014
| Naslov: Re: Nosite li svakodnevno grudnjak, drage cure? 15.01.14 22:59 | |
| Isključivo samo kad izlazim iz kuće, iako nisam u cvijetu mladosti i zakoni fizike su nažalost napravili svoje obožavam po kući hodati bez, nesputana tim svim stezalima oko mene | |
| | | Melgirl Početnik
Broj postova : 37 Godine : 35 Lokacija : Split Datum registracije : 08.10.2010
| Naslov: Re: Nosite li svakodnevno grudnjak, drage cure? 09.10.14 20:58 | |
| rijetke su prilike kad ga nosim. Naučila sam tako od ranih dana i navika je ostala. Mogu reći i da mi smeta tako da ga baš izbjegavam. | |
| | | Mihica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 831 Godine : 144 Datum registracije : 28.03.2013
| Naslov: Re: Nosite li svakodnevno grudnjak, drage cure? 14.10.14 22:17 | |
| | |
| | | Melgirl Početnik
Broj postova : 37 Godine : 35 Lokacija : Split Datum registracije : 08.10.2010
| Naslov: Re: Nosite li svakodnevno grudnjak, drage cure? 01.11.14 9:52 | |
| Ginekolog mi je već odavno preporučio da ga izbjegavam nositi jer je i to jedan od čimbenika nastajanja kancera dojke u žena. Što manje bez grudnjaka, to bolje. Čvrste i uspravne prsi se mogu postići i sa nekim vježbama. Dnevno pola sata pažnje i eto ga. A to je jedna serija dnevno manje pred TV. Isplati se. | |
| | | Shadow Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 210 Godine : 27 Lokacija : Iznad oblaka Datum registracije : 18.12.2014
| Naslov: Re: Nosite li svakodnevno grudnjak, drage cure? 19.12.14 0:29 | |
| Nosim na dnevnoj bazi jer se bez njega osjećam nekako nezaštićeno... Nije tajna da udarac u grudi boli (bez obzira koliko (ne)namjeran), a kad imam grudnjak sigurnija sam da, ako i doživim blisi susret s nekim zidom, taj susret biti manje bolan od onog u kojem ne bih nosila grudnjak :P Ali čim dođem kući to čudo krojačke tehnike leti u veš-korpu brzinom svjetlosti A kad ste već spomenule grudnjake... Nedavno sam nastupala s KUD-om u Lijepom našom i nosila sam roklju (koga zanima nek progugla da ne skrećemo s teme)... U nekom trenutku smo nas nekoliko cura otišle u WC (nekoliko jer sama jedna nošnju ne može propisno namjestiti kad ima 4-5 slojeva) i tijekom tog namrdavanja nošnji skužile smo da su nam svima suknje zavezane bukvalno ispod grudi. Jedan od komentara na to saznanje bio "šokački push-up" - sad znamo da žene onda nisu morale nositi grudnjake, količina suknji i njihovo dobro pozicioniranje je bilo sasvim dovoljno | |
| | | Lavanda Ljubitelj foruma
Broj postova : 6355 Lokacija : polje lavande Datum registracije : 27.12.2012
| Naslov: Re: Nosite li svakodnevno grudnjak, drage cure? 09.01.15 21:41 | |
| kad izlazim van obavezno al po doma sam oslobođena te "napasti" i osjećaj je savršen | |
| | | Dalmatinka Ljubitelj foruma
Broj postova : 3993 Godine : 44 Lokacija : Tamo di je Coco! Datum registracije : 01.08.2022
| Naslov: Re: Nosite li svakodnevno grudnjak, drage cure? 05.08.22 17:56 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nosite li svakodnevno grudnjak, drage cure? | |
| |
| | | | Nosite li svakodnevno grudnjak, drage cure? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 401 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 401 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|