|
| Malo se napila: Bellucci trusila rakije i zabavljala se do jutra | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Luna2 Ljubitelj foruma
Broj postova : 4152 Godine : 47 Datum registracije : 01.12.2012
| Naslov: Malo se napila: Bellucci trusila rakije i zabavljala se do jutra 20.01.13 19:51 | |
| ZBUNJENA Monica Bellucci iz Banje Luke je otišla u Višegrad. Mislila je da je u Srbiji. Na Mokroj Gori častili su je domaćim sirevima, pogačama, ali i alkoholom
Prvi put sam u Srbiji, pohvalila se lijepa Talijanka. Glumica nije znala da je Višegrad grad u Bosni i Hercegovini.
Monica Bellucci (48) obećala se vratiti u Višegrad sljedeće godine kad redatelj Emir Kusturica ondje završi gradnju sela Andrićgrad koji je posvetio nobelovcu Ivi Andriću. Nakon kraćeg razgledavanja s ekipom i tjelohraniteljima, otišla je prema Drvengradu u Srbiji. Ondje Kusturica, veliki obožavatelj Slobodana Miloševića, organizira glazbeno-filmski festival Kustendorf.
- Nisam znala što očekivati, ali oduševljena sam načinom na koji su me dočekali - izjavila je supruga Vincenta Cassela.
Monicu su počastili domaćim specijalitetima pa je tako glumica trusila rakije, jela sireve i domaće pogače. S Kusturicom i društvom zabavljala se do jutra. Početkom svibnja Monica bi u Trebinju trebala početi snimati njegov novi film “Ljubav i rat”.
U njemu talijanska zvijezda ima glavnu ulogu, a kako bi se što bolje pripremila, uskoro će početi učiti i srpski jezik.
izvor
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Malo se napila: Bellucci trusila rakije i zabavljala se do jutra 20.01.13 21:07 | |
| - Citat :
- Prvi put sam u Srbiji, pohvalila se lijepa Talijanka. Glumica nije znala da je Višegrad grad u Bosni i Hercegovini.
Nikakvo cudo ....kad ovi koji zive tamo cesto kazu ovo je Srbija pa joj se pobrkalo _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | | Malo se napila: Bellucci trusila rakije i zabavljala se do jutra | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 534 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 534 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|