|
| Dvanaestogodišnjak pucao u svoju sestru | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Dvanaestogodišnjak pucao u svoju sestru 27.02.09 12:29 | |
| Oružje kojim je dječak pucao u sestru je očevo i nalazilo se u kući, a roditelji su u to vrijeme boravili u Tuzli... 26.02.2009. 11:10 U porodičnoj kući u tuzlanskom naselju Šićki Brod danas se dogodila nesreća kada je dvanaestogodišnji P.D. pucajući iz lovačke puške teže ranio svoju sestru koja se stara nešto više od osam mjeseci.
- U trenutku nesreće djeca su bila sama u kući, a roditelji su u to vrijeme boravili u Tuzli. Oružje kojim je dječak pucao u sestru je očevo i nalazilo se u kući, kazala je portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Jasna Subotić te dodala da se trenutačno vrši uviđaj. Zdravstveno stanje djevojčice koju je jučer ranio brat u tuzlanskom naselju Šički brod i dalje je teško. "Beba je bez svijesti, priključena je na mašinu za ventilaciju i trenutno nije vitalno ugrožena", potvrđeno nam je iz Službe za komunikacije Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla. Podsjećamo da je jučer oko 11.00 sati u tuzlanskoj Mjesnoj zajednici Šički Brod, dvanaestogodišnjak u odsustvu roditelja hicem iz puške "sačmarice ranio svoju sestru, osmomjesečnu bebu koja je ležala u krevetiću. Uviđaj su obavili pripadnici Policijske uprave Tuzla a istraga je u toku. Informacija koja je do sada procurila je da je u kući ranjene bebe pronađena velika količina lovačkog naoružanja. Oružje kojim je dječak pucao u sestru je očevo i nalazilo se u kući, kazala je glasnogovornica Tužilaštva Tuzlanskog kantona Jasna Subotić. Kantonalni tužilac Mugdim Zulčić kazao je da se u kući nalazi veća količina lovačkog oružja te da je lovačka puška iz koje je pucao dječak bila napunjena. Po njegovim riječima, djevojčica je zbrinuta u Univerzitetsko kliničkom centru Tuzla i nalazi se u teškom stanju. Autor: FENA
Skoro stalno se ovakve nesrece desavaju,ali ja ne razumijem roditelje koji pored djece drze u kuci oruzje. Znam da roditelju ne treba veca kazna nego kad mu dijete nastrada, ali ja bi krivicno gonila i roditelje za drzanje oruzja, i izazivanje nesrece. Za mene nisu djeca kriva za nesrece nego roditelji koji ostavljaju takve stvari u kuci pored djece... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dvanaestogodišnjak pucao u svoju sestru 27.02.09 13:50 | |
| Nevjerovatno mi je uopće da neko ima oružije...a ne još uz to gdje su prisutna djeca,napunjena...ma užas..Ja bi ih isto krivično gonila.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dvanaestogodišnjak pucao u svoju sestru 27.02.09 14:44 | |
| Dokle oružje pored dijece... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Dvanaestogodišnjak pucao u svoju sestru 24.03.09 19:03 | |
| Onaj tko ostavi oružje na dohvat djece je totalni kreten. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | mayeer Početnik
Broj postova : 66 Godine : 35 Datum registracije : 12.02.2009
| Naslov: Re: Dvanaestogodišnjak pucao u svoju sestru 24.03.09 19:07 | |
| Sta se nece danas desit..al 12 mu godina valjda zna sta je puska i da nesmije dirat..Otac je trebao predat policiji pusku davno..Sta ce mu puska kadima djecu u kuci..Djeca su radoznala pa ih sve interesuje..Vidite sta se desava | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dvanaestogodišnjak pucao u svoju sestru | |
| |
| | | | Dvanaestogodišnjak pucao u svoju sestru | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 530 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 529 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|