|
| Medicinska sestra - robot | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Medicinska sestra - robot 24.02.09 11:19 | |
| ja kakvo iskustvo imam sa sestrama.....isto robot ili sestra.....sestre ionako obavljaju svoj posao mehanički samo što su ljudi pa očekuješ da se tako i odnose,a od robota očekuješ ljek i dobiješ ga.....dakle robot.....jupi..... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Medicinska sestra - robot 24.02.09 11:55 | |
| Ne sviđa mi se to... |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Medicinska sestra - robot 24.02.09 12:12 | |
| Pa ima svakakvih sestara što ana kaže, ali nisu baš sve mehanizirane, nadam se. Više volim neljubaznu sestru nego stroj koji ništa ne kuži. Osim ako mi ga stave kraj kreveta da mi čita te knjige koje se spominju u članku : | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Medicinska sestra - robot 24.02.09 17:17 | |
| Susrela sam se i ja sa svakojakim sestrama,ali ipak prevlsadavaju ove ok... ako sam već u bolnici onda mi osoba od krvi i mesa treba donositi ljekove, bolji je osjećaj,a ne kud si nikakav još da mi dođe robot da nije žalosno bilo bi komično... |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Medicinska sestra - robot 24.02.09 18:26 | |
| ali to ima i svoje prednosti ne moras mu gurat u dzep, toliko je to meni smijesno das jednu cokoladu ili eventualno kutiju , toliko se pocnu vrtiti oko tebe da ti je prosto neprijatno, ko da si dao ne znam sta, a ako ne das ni ne gledaju te _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Medicinska sestra - robot 24.02.09 18:29 | |
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Medicinska sestra - robot | |
| |
| | | | Medicinska sestra - robot | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 211 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 211 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|