|
| Hipoglikemija | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
mijaumijau Početnik
Broj postova : 1 Godine : 56 Datum registracije : 30.05.2012
| Naslov: Hipoglikemija 02.06.12 20:57 | |
| Pozdrav svima, Evo, ljeto je sve bliže a s njim i visoke temperature.To je i razlog zašto se javljam na ovaj forum i zašto uopće započinjem ovu temu.Naime,prošlo ljeto sam imala jedno grozno iskustvo kada mi je sin zbog jake iscrpljenosti,deprivacije sna i hipoglikemije dobio napad teških konvulzija i to još na dan kad je temperatura zraka bila najviša tog ljeta.Napad je bio vrlo sličan Grand mall epileptičkom napadu ali liječnci su kasnije odbacili mogućnost da se radi o epilepsiji i sin mi je sada dobro,više nije imao nikakvih problema tog tipa ali je jako počeo paziti na prehranu,odmor i općenito počeo je voditi uredniji život.On je tinejdžer pa želim potaknuti sve osobe tih godina da paze na sebe,da ne pretjeruju,da jedu redovito,da se odmore kad osjete umor jer,vjerujte,ništa vam neće pobjeći.I ovo će ljeto biti dugo i toplo,toliko će se toga događati,provedite ga zato s prijateljima u društvu i zabavi a ne u bolnici. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Hipoglikemija 02.06.12 21:41 | |
| Liješo je od tebe sto si se javila i podijelila to sa nama ...slazem se i ja da nista nece pobjeci ...sve ce cekati samo vase zdravlje nece ....hipoglikemija najvise dolazi zbog toga sto ne jedemo ..sto duzi period dan agladujemo i drugi uzrok je koji se i vise javlja kod omladine pogotovo u ljetnom periodu a to je nejelo i upotreba akoholnih napitaka...jer to zna iscrpiti sve ugljikohidrate iz jetre i onda pored teske hipoglikemije mogu nastupiti i stupor..,zato je bolje sprijeciti sve sto se sprijeciti moze .. omladina nema vremena za jelo uvijek im se negdje zuri i zato cesto pogotovo u dane vrucina znaju gubiti svijest ...a to se sve moze izbjeci samo redovnim jelom i odorom ...Mijaumijau hvala _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | vrla43 Početnik
Broj postova : 12 Godine : 57 Lokacija : mostar Datum registracije : 02.06.2012
| Naslov: Re: Hipoglikemija 02.06.12 22:36 | |
| hipoglikemija je povecana razina secera u krviili manjak inzulina u krvi. inzulin luci zljezda,a ne organ kako mnogi smatraju koja se zove Pakreas i jedna je od jako bitnih stvari koje ima naws organizam,a ako grijesim da je pankreas zljezda molim da me opomenete. | |
| Naslov: Re: Hipoglikemija 02.06.12 22:55 | |
| Dobro vece Vrla....prvo bi te ispravila da hipoglikemija nije povecan nivo secera u krvi nego iznenadni pad secera u krvi .... evo ukratko procitati ovdje... Drago mi je Vrla da si se i ti javio ..mozemo razmijeniti ovako nasa iskustva i mozda nekima i pomoci _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | vrla43 Početnik
| Naslov: Re: Hipoglikemija 02.06.12 23:05 | |
| u pravu si ja se ispricavam ja sam pisao o hiperglikemiji,a ne o hipo stvarno mi je zao.jos jednom sori | |
| | | vrla43 Početnik
| Naslov: Re: Hipoglikemija 02.06.12 23:07 | |
| neznam kako sam mogo tako nesto fulnut,a to mi je u biti profesionalni posao. nemogu nikako reci koliko puta hocu da se ispricam | |
| Naslov: Re: Hipoglikemija 02.06.12 23:22 | |
| Nikakvo nije cudo pogrijesiti ....pogotovo kod hipo i hiper kad citamo jurimo i nema potrebe da se izvinjavas ...eto za cas se mi sporazumijemo _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Hipoglikemija | |
| |
| | | | Hipoglikemija | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 121 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 121 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|