|
| Dokumentarni filmovi | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Dokumentarni filmovi 21.02.09 13:01 | |
| Gledate li dokumentarne filmove, koja vam je tematika najdraža i na kojim tv kanalima ih pratite? Ovdje možete preporučiti poneki dokumentaraci i napisati mišljenje o nekim već gledanim. Oni koji žele i imaju prilike mogu uskoro uživati i u ZagrebDox-u. U Zagrebu, u ponedjeljak 23. veljače, počinje 5. ZagrebDox, međunarodni festival dokumentarnog filma, a službeno otvaranje bit će u 20 sati u kinu SC. Tim su povodom pokrenute i nove...
...redizajnirane web stranice festivala!
Na festivalu sudjeluje više od 150 filmova u 10 festivalskih programa, a sa svakim od njih možete se upoznati na stranicama ZagrebDoxa, te saznati raspored projekcija i još mnogo toga drugog....
Festival ZagrebDox traje do 01. ožujka. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dokumentarni filmovi 21.02.09 13:08 | |
| nisam fan.......mogu pogledati ako se potrefi na tv-u ovako neeee |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Dokumentarni filmovi 21.02.09 13:43 | |
| Dokumentarci su zapravo jedino što još stvarno gledam na TV. Obično su oni od BBC-a najbolji. Posljednji sam gledala sinoć - Priča o Indiji, jako dobar | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Dokumentarni filmovi 23.02.09 16:27 | |
| Taj Priča o Indiji sam i ja nedavno gledao. Dokumentarce najčešće gledam na National Geographic, Discovery, Animal Planet i Reality. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Dokumentarni filmovi 23.02.09 16:56 | |
| NatGeoTv mi je zakon! Tamo gledam vecinom sve sta stignem... Zadnje sam gledao nesto o atentatu na Hitlera u njegovoj sobi za sastanke vo~no... Prejak program...
Inace, najomiljenije su mi na njemu emisije "I didn't know that", "Mad labs", "Long way down"... | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Dokumentarni filmovi 07.03.09 19:24 | |
| Sve vrste dokumentaraca volim pogledati od političkih do proizvodnje automobila. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Dokumentarni filmovi 07.03.09 19:29 | |
| dobar dokumentarac uvijek volim National Geographic, Discovery, Animal Planet i Reality.naj bolji programi _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Dokumentarni filmovi 01.05.09 16:09 | |
| Imam na CDima "Planet Zemlja", pa kada nema ništa na TVu pustimo si to, zanimljivo mi je iako sam već pregledala sve nekoliko puta. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dokumentarni filmovi 04.05.09 8:48 | |
| Na National Geographic TV i Viasat History TV volim pogledati dokumentarce. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dokumentarni filmovi 04.05.09 23:46 | |
| volim gledati uglavnom ono što je već navedeno gore.. national geographic,discovery, planet animal.. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dokumentarni filmovi | |
| |
| | | | Dokumentarni filmovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 462 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 462 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|