Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Organizacija kozmetike

Go down 
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Organizacija kozmetike Empty
PostajNaslov: Organizacija kozmetike   Organizacija kozmetike I_icon_minitime01.06.12 19:50

Evo nesto za sve vas koje ne znate kako smjestit kozmetiku ...Smile)

Mada ja ne vjerujem da ikom treba ovoliko kozmetike al ideja je dobra i svako je moze prilagoditi sebi na svoj nacin ...;)

Moja organizacija kozmetike

Često puta ste nas pitale kako ograniziramo svoju kozmetiku pa smo vam to odlučile i pokazati

Iako obožavam kozmetiku, nisam kolekcionar i ne skupljam proizvode nego kupujem samo ono što znam da ću koristiti. Prije svake kupnje pet puta dobro razmislim i pročitam recenzije proizvoda koji me zanima. Strašno mi je žao kada nešto moram baciti ili strpati u svoju ‘kutiju za alat’ (vidjet ćete ju niže u članku) jer mi ne odgovara.

Ovo je moj kutak za šminkanje i mjesto gdje su napravljeni svi moji članci i tutorijali. Sve je smješteno na ovom starom stolu kojeg imam još od osnovne škole.

Organizacija kozmetike 12

Najveći i najuočljiviji predmet je veliko ručno rađeno ogledalo koje sam dobila na poklon od svog muža za moj 22. rođendan. Ovo je definitivno bio najbolji rođendanski poklon kojeg sam ikada dobila. Sa strane ima dva prekidača na kojima se kontrolira koja svjetla će biti upaljena ovisno o potrebi. Žarulje su bijele što je savršeno za tutorijale i snimanje.

Organizacija kozmetike 21

Na stolu je maleni plastični ladičar koji sam dobila od mame prije godinu dana. Kupljen je u Konzumu za oko 50kn početkom školske godine na odjelu sa školskim priborom.

Organizacija kozmetike 31

Na njemu se nalaze četkice za šminkanje u staklenkama Linolade i hrana za bebe. Preko njih sam jako neuredno naljijepila jedini ukrasni papir koji sam tada imala pri ruci pa će one uskoro morati imati makeover. Sortirane su po funkciji; u najširoj su četkice za lice, zatim četkice za oči koje najčešće koristim te četkice koje jakoo rijetko koristim. U ovoj crvenoj čaši su olovke za oči i eyelineri, pinceta itd.

Organizacija kozmetike 41

U plastičnoj kutijici u kojoj je nekad bio Ferrero Rocher držim ruževe i balzame za usne. Ruževi su okrenuti naopako tako da mogu vidjeti nijanse.

Organizacija kozmetike 51

Organizacija kozmetike 5a

Prva ladica plastičnog ladičara sadrži proizvode (većinom za lice) koje koristim svaki dan – rumenila, pudere u kamenu, korektor, baze i maskare.

Organizacija kozmetike 61

Organizacija kozmetike 6a

U drugoj ladici su proizvodi za oči – sjenila, kremasta sjenila i često korištene šljokice.

Organizacija kozmetike 71

Organizacija kozmetike 7a

U trećoj ladici držim proizvode za usne – olovke za usne, testere ruževa i sjajila. Olovke za usne stavljene su u poklopac kutijice Ferrero Rochea radi bolje organizacije.

Organizacija kozmetike 81

Pokraj plastičnog ladičara pletena je kutija. Kupljena je u JYSK-u za nekih 30-ak kuna. Trenutno je na akciji pa ju možete kupiti i jeftinije. U ovu malu kutijicu stane stvarno svašta. U njoj su svi puderi koje trenutno koristim, uvijač za trepavice i fiksator šminke i sve palete.

Organizacija kozmetike 91

Organizacija kozmetike 9c

Palete držim u metalnom organizatoru za dokumente koji ima 3 pregrade. Pošto su pregrade široke u njega stanu tri 88 palete, paleta rumenila i paleta korektora. A pokraj njega u pletenoj kutiji ima mjesta taman za 3 Sleek palete.

Organizacija kozmetike 9a

Organizacija kozmetike 9b

Za prošli Božić od muža sam dobila kovčeg za šminku. To je zapravo kovčeg za alat kupljen u OBI-ju za otprilike 250kn. U njemu je stvarno svašta – šminka koju rijetko koristim, potrošena šminka, prazne kutijice, perje, šljokice, perlice i ostale stvari potrebne za neke ekstremnije lookove, umjetne trepavice, testeri parfema itd.

Organizacija kozmetike 101

U ormarićima u kupaonici proizvodi su soritrani po namjerni.

U prvoj ladici su lakovi i proizvodi za nokte – lakovi, rašpice, štambilji i aceton. Catrice i Essence lakovi koji imaju široke bočice okrenuti su naopako za bolje snalaženje među nijansama.

Organizacija kozmetike 121

U ormariću na donjoj polici su proizvodi za kosu, za kontaktne leće, naušnice i još neke stvari koje se tu slučajno nađu.

Organizacija kozmetike 13a

U srednjoj polici su proizvodi za njegu lica – kremice, pilinzi, tonici, mlijeko za lice, blazinice i štapići za uši…

Organizacija kozmetike 13b

Na posljednjoj, gornjoj polici su proizvodi za njegu tijela, parfemi i dezodoransi. I u pozadini su moje stare četkice za šminkanje koje su vrlo loše kvalitete pa ih ne koristim.

Organizacija kozmetike 13c

Na vrhu police su proizvodi koji zbog veličine ne stanu na policu.

Organizacija kozmetike 13d

Imate li vi korisne savjete za organizaciju kozmetike? Znate li mjesta na kojima se jeftino mogu kupiti plastični i drugi organizatori za ladice i ormariće?

izvor

Organizacija kozmetike Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po

Organizacija kozmetike
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Organizacija privatnih letova
» Šta najčešće koristite od kozmetike?
» Humanitarna organizacija Dora