| | Eutanazija | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Eutanazija 29.04.12 12:12 | |
| Kaznenim zakonom je propisano Usmrćenje na zahtjev Članak 94. Tko drugoga usmrti na njegov izričit i ozbiljan zahtjev, kaznit će se kaznom zatvora od jedne do osam godina.
Kakvo je vaše mišljenje?
Da li ste za ili ne? _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Eutanazija 30.04.12 9:13 | |
| ..pa postoje ljudi koji se svakodnevno bore sa nezamislivim bolovima i koji svaki dan mole samo da umru i da im se ta agonije zaustavi i zaista ne vidim ako bi takvi ljudi bili psihološki zdravi kada bi tražili da im se pomogne, zbilja ne vidim razloga zašto im ne pomoći. Mnogi se vade a i crkva da to vjera i Bog ne dopuštaju, a od kuda im to, zar su popovi i svećenici u stalnom kontaktu sa Bogom, možeš si misliti. Bog nije taj koji uzima čovjek je taj koji radi to što radi, Bog daje život, a na nama je kako ćemo ga živjeti i okončati. Zato sam ja za eutanazaiju, odnosno za pomoć ljudima koji ju kao takvu trebaju i mole. Samo bih ljude koji bi o tome odlučivali jako dobro morali izabrati i dosta ih tražiti budući da takve stvari ostavljaju puno prostora za mogući kriminal. | |
| | | Avramova Početnik
Broj postova : 6 Godine : 61 Datum registracije : 08.05.2012
| Naslov: Re: Eutanazija 26.05.12 2:29 | |
| Protiv sam eutanazije.
Interesuje me ceo Clanak 94. Kaznenog zakona, preciznije -u kom slucaaju se izrice kazna na godinu dana a u kom na osam godina? | |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34081 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Eutanazija 27.06.13 10:27 | |
| moj stav je polovican i da i ne...ne, jer tko sam ja da odlucujem o tudjoj sudbini i zivotu...?! da , jer time skracujemo patnju najblizih i svu fizicku bol, lako je meni reci, ma proci ce...osobno sam dozivio te situacije kada su osobe molile da umru itd. jer vise ni morfij nije pomagao...sjedite s njima, kraj njih ste i gledate svu tu muku i nema pomoci, samo se ceka "ono"...a, "ono" ne dolazi kada Vi zelite i hocete...zato je jako tesko odgovoriti na tu temu...iz iskustva bih bio vise za DA...samo opet to je neciji zivot...hmm... | |
| | | Mihica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 825 Godine : 144 Datum registracije : 28.03.2013
| Naslov: Re: Eutanazija 11.11.14 1:49 | |
| stvarno tesko pitanje,ne bih znala sto je ispravno ...i ja sam dozivjela tu situaciju di te osoba moli za pomoc,ono,kad zavapi ,srce te zaboli a ne mozes nista,ama bas nista .. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Eutanazija | |
| |
| | | | Eutanazija | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 102 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 102 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943307. in 18071 subjects
|
|