Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Potraga za poslom

Go down 
Autor/icaPoruka
Olimp
Zagrijao tipkovnicu
Olimp

Libra Pig
Broj postova : 739
Godine : 65
Datum registracije : 15.12.2010

Potraga za poslom  Empty
PostajNaslov: Potraga za poslom    Potraga za poslom  I_icon_minitime22.04.12 0:17

U životu sam bio 20 godina zaposlenik jedne firme. U njoj sam promjenio nekoliko radnih mjesta, sve dok nisam "uhvatio" mirovinu, odnosno dok me nisu protjerali u mirovinu. Kako se još ne osjecam da sam za "staro željezo" otišavši u mirovinu nisam prestao raditi. Naprotiv promjenio sam više razlicitih poslova koje sam radio honorarno. Zabavljalo me je da radim nešta novo što nije imalo nikakve veze sa dosadašnjim poslovima. Radim i sada, ali gledam šta bih želio raditi.

Potraga za poslom  P9120164

Pružila mi se prilika da za prošli vikend otputujem u Keln, Njemacka, pa proslavu 40-te godišnjice postojanja firme u kojoj sada radim. Kakva je to bila proslava ...

Potraga za poslom  P9120172

Jelo se i pilo, plesalo i družilo sve na racun firme cijelo popodne i duboko u noc...

Potraga za poslom  P9120177

Potraga za poslom  P9120179

... ali na toj proslavi otkrih jedno zanimljivo, meni jako, jako privlacno zanimanje. Mislim da bih ga odmah želio zapoceti raditi. Radio bih ga sa velikom voljom i požrtvovnošcu i po danu i po noci. Pogledajte, molim vas ovu fotografiju ispod...

Potraga za poslom  P9120165

... zar nije predivno. Cijeli tank piva imam na ledima. Rezervuar je dobro termicki zašticen tako da se pivca ne grije, a niti hladi za leda. Slavina ti je po cijeli dan u ruci. Lagano šetaš, nadotocuješ pivce drugima, ali tank je veliki ima i za tebe.

Jedina mana je ako se ne dopadne moj rad šefovima mogu mi utrapiti ovaj rezervuar, pa eto ti muka po Olimpu.

Potraga za poslom  P9130192

chirio chirio chirio
[Vrh] Go down
http://www.panoramio.com/user/2299965?comment_page=1&photo_p

Potraga za poslom
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Online potraga za partnerom
» Potraga u Moraci za cetvorogodisnjom Martom
» SETI Home...potraga za vanzemaljcima