Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Bullet For My Valentine

Go down 
Autor/icaPoruka
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse
Broj postova : 3910
Godine : 33
Datum registracije : 30.05.2010

Bullet For My Valentine Empty
PostajNaslov: Bullet For My Valentine   Bullet For My Valentine I_icon_minitime09.04.12 21:06

evo da nešto napišem prije nego što odem sa foruma vjerojatno baš totalno dugoročno jer mi ističe ugovor sa net provajderima Bullet For My Valentine 765814 ...nešto o jednoj mojoj od najdražih grupa...
pa da krenem Bullet For My Valentine 719500

Bullet For My Valentine Bullet-for-my-vlaentine-gavin-and-randys-music-taste-23670421-591-425

Bullet For My Valentine su emo/metalcore grupa iz južnog valesa...nastali su pod imenom Jeff Killed John 1998 i ispočetka su svirali obrade drugih grupa (metallica,limp bizkit,nirvana...).kada su se odlučili da postanu prava grupa,uspjeh im je bio gotovo garantiran jer su tadašnje grupa u valesu svirali sličan stil kakav oni danas sviraju.ako se mene i većinu drugih pita Bullet For My Valentine su daleko najbolji metalcore.za svakog ko voli malo žešću muziku a opet melodioznu i emotivnu sa nekad malo žešćim vokalima preporučujem ih ^^

Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall

Bullet For My Valentine - Your Betrayal
[Vrh] Go down
http://dzungla-forum.forumcroatian.com/

Bullet For My Valentine
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.