|
| Bullet For My Valentine | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Bullet For My Valentine 09.04.12 21:06 | |
| evo da nešto napišem prije nego što odem sa foruma vjerojatno baš totalno dugoročno jer mi ističe ugovor sa net provajderima ...nešto o jednoj mojoj od najdražih grupa... pa da krenem Bullet For My Valentine su emo/metalcore grupa iz južnog valesa...nastali su pod imenom Jeff Killed John 1998 i ispočetka su svirali obrade drugih grupa (metallica,limp bizkit,nirvana...).kada su se odlučili da postanu prava grupa,uspjeh im je bio gotovo garantiran jer su tadašnje grupa u valesu svirali sličan stil kakav oni danas sviraju.ako se mene i većinu drugih pita Bullet For My Valentine su daleko najbolji metalcore.za svakog ko voli malo žešću muziku a opet melodioznu i emotivnu sa nekad malo žešćim vokalima preporučujem ih ^^ Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall Bullet For My Valentine - Your Betrayal | |
| | | | Bullet For My Valentine | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 479 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 479 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|