| Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? | |
|
+7Kikica Axis mario-dzigy king_in_crimson Blizanka Lux Goran 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 18.02.09 20:14 | |
| Tko su i zašto, po vašem mišljenju najveće glazbene zvijezde sa ex-yu prostora? Po mom mišljenju jedan od najvećih je Oliver Dragojević, zbog dugotrajnosti karijere i velikog broja kvalitetnih pjesama. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 18.02.09 21:31 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 18.02.09 21:44 | |
| Sinan Sakić i Kemal Malovčić... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 18.02.09 21:46 | |
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 18.02.09 21:50 | |
| Prljavo Kazaliste,Halid Beslic _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 18.02.09 22:04 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 18.02.09 22:06 | |
| | |
|
| |
king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 18.02.09 22:22 | |
| Ovako... Drago Mlinarec, Zlazko Pejakovic, Vedran Bozic, Radivoj Mihajlovic Tocak, ali najveca je DADO TOPIC. | |
|
| |
mario-dzigy Početnik
Broj postova : 13 Godine : 32 Lokacija : Zivinice Datum registracije : 06.03.2009
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 07.03.09 10:43 | |
| Najveca zvijezda ex-yu je naravno Zdravko Colic;;;;;;;;;;;;to je dokazano;;;;;;;;;;;On je jedan od mojih omiljenih pjevaca | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 07.03.09 10:51 | |
| Jel ideš na koncert sutra? : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Axis Početnik
Broj postova : 29 Datum registracije : 10.03.2009
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 10.03.09 17:39 | |
| Nemam najbolju zvijezdu ali imam bendove koje sam već tamo nabrojala. EKV,YU grupa, Generacija 5,... i Bajaga mi može proći. | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 10.03.09 17:45 | |
| Azra,Atomsko skolnište,Prljavci bi mogli proći. Bajaga, Partybrejkersi ... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 10.03.09 18:13 | |
| Meni su Prljavci najgori bend na ovim prostorima... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 10.03.09 18:15 | |
| Za mene su Prljavci iako ima ih dosta koji su mi odlični.......... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 10.03.09 18:24 | |
| Meni se prljavci nekoko čine uobraženi. A i purgere ne obožavam previše, pa mi možda ni zato nisu naj naj... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 10.03.09 18:37 | |
| Goran je uobrazen pa mi je Dugme ok, Prljavcui isto ali imaju fenomenalne pjesme, Balasevic je mrak ali i on je nesto poceo ,zato ne gledaj ko je uobrazen, nego slusaj... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 10.03.09 18:41 | |
| Istina blizanko, ali prljavci mi se u globalu gade, oni i večina njihovih pjesama... : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 10.03.09 18:42 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 10.03.09 19:03 | |
| - Goran je napisao/la:
- Istina blizanko, ali prljavci mi se u globalu gade, oni i večina njihovih pjesama... :
mislila sam da ti se dopadaju pjesma a da su oni za tebe uobrazeni... no problem ...onda nemoj ni pjesme slusat... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 10.03.09 19:35 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 10.03.09 19:39 | |
| djole.... |
|
| |
Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 10.03.09 19:58 | |
| bajaga..bolero...balasevic...prljavci..dugme.... ima ih dosta stvarno dosta... | |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 11.09.10 15:25 | |
| Bijelo dugme, prljavo kazaliste, Generacija 5, Riblja corba...sad bi moja mama rekla "eee to je muzika nase mladosti" I moze se reci i najkvalitetnija muzika... | |
|
| |
Layne Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 107 Godine : 35 Datum registracije : 11.09.2010
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 11.09.10 15:47 | |
| Mate-Mišo (ljulja mu se pišo) Kovač Ako njega pitate onda je to definitivno on. Gledao sam neki intervju na CMc-u kad je to izvalio.... A po meni je to definitivno bijelo dugme jer sjećam se euforije od prije nekoliko godina kada su se ponovno okupili. A od ovih friških je to Toše (R.I.P.) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? 11.09.10 18:35 | |
| Zanimljivo jedna se grupa ovdje zaboravlja... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? | |
| |
|
| |
| Tko je najveća glazbena zvijezda sa ex-yu prostora? | |
|