|
| Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
|
+23Plamena Zagy petra237 Makmakica Spes JuSt SmIle Dusan diya sime Riječanka jaro1968 Blonde Gracija... goc Gerilla LuckyM5 cinnamon duckie Tidy_Zlocesta Tatoo mobile Blizanka Goran Kikica 27 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 03.03.12 15:59 | |
| First topic message reminder :..još se puši.. pao mi na pamet vic o raketi i dvije ptice, kada je jedna ptica bila ljubomorna na raketu, a druga ptica joj kometira i ti bi tako jurila da ti se iz guz.ce puši ..nema veze sa lijepom kavom ali mene je nasmijalo | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 12.04.12 22:01 | |
| Dobro je! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 12.04.12 22:03 | |
| Ahahahahahahahahahahaa, ma nek' curi, za to je i napravljeno! Ajde neka šefe, dokle god je dobro - dobro je! | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 12.04.12 22:04 | |
| ..kečap ili majoneza ..ja volim majonezu više, ono mi pre crveni i preslatko, majoneza je zakon i majoneza se lako opere | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 12.04.12 22:05 | |
| ma da i kazu puna je proteina ... od kecapa nema nista samo fleka _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 12.04.12 22:06 | |
| Vala, meni je premasna! A kečap, baš to, ne znam ga jest bez flekanja! | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 12.04.12 22:13 | |
| Kako koja Gracija ...imas one dijetne ..na brazaka je smazes i neces ni osjetit da je masna ... a ja nisam nesto za kecap i njegove fleke _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 12.04.12 22:15 | |
| Ahahahahahahahha, ne jedem light proizvode. Sve mi ko striropol - valda se tako ka'e! Ekipa, kako došla tako oš'la - kako vele naši stari Moram ić' zmaja prošetati, uzmuvao mi se oko vrata! Pozdraaaavljam vas puno. Uletit ću ja kad ufatim priliku! | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 12.04.12 22:18 | |
| Pozzdrav Gracija ..samo ti hvataj prilike ..lako cemo mi za ulete _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 13.04.12 9:34 | |
| ..dobro jutro evo kave | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 13.04.12 12:09 | |
| Dobar dan, fina kava, hvala. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 13.04.12 13:03 | |
| Dan ...sta se radi Gorane ajmo i ovde izvjestaj ..... Kiki hvala na kafi i na tom keksu imam osjecaj da je to onaj sa kokosom .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 13.04.12 19:26 | |
| ..s kokosom ne znam dali je, meni je sve jedno samo neka je slatko ..dobro veće | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 14.04.12 10:31 | |
| Jutro kad ko uleti neka se posluzi ..... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 14.04.12 11:00 | |
| ..evo uletjela i baš bi mi dobro došla, hvala B ..dobar vam dan svima | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 14.04.12 19:30 | |
| Dobro veče. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 14.04.12 20:34 | |
| ..veče i tebi | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 14.04.12 20:53 | |
| Što ima novo? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 15.04.12 10:49 | |
| Jutro skoro u podne deste spavalice ....evo vam jedna za razbudit se kad dodete ...evo nakupite i za kasnije da si skuhate _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 15.04.12 11:00 | |
| Dobar dan, hvala lijepo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 15.04.12 11:04 | |
| Nema na cemu ... kod mene ti je ona parola sto ne mozes pojest i popit zamotaj i ponesi .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 15.04.12 11:42 | |
| O gdje si časovnice? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 15.04.12 11:50 | |
| Ev me časniće .... eto ti ga sad ..gdje ti vidis rijec "časovnik" _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 15.04.12 11:51 | |
| A tamo negdje se vrti po aktualnom... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 15.04.12 11:58 | |
| Evo ti veliki poljubac da se razbudis .. jer ja ne vidim da se igdje takva rijec vrti ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 15.04.12 12:01 | |
| Evo vaskrse novi naslov bez časovnika! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
| |
| | | | Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :)
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 126 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 126 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943557. in 18087 subjects
|
|